Akcija!

RECEPT ZA IZDELAVO – Losjon za luskavico

15.00

Izdelek: Recept za izdelavo “Olja za rdečico, popokane kapilare, vodne mozolje”
Vrsta Izdelka: Digitalna oblika (Pdf oblika)

Vrsta olja: 100% naravno, brez konzervansov;
Izdelava olja: Enostavna;
Sestavine za izdelavo olja: Zlahka dosegljive v trgovinah;

Recept za izdelavo prejmeš na svoj: e-mail naslov, v PDF obliki;
V receptu: postopek izdelave; natanČne količine sestavin, navodila + slikovna pomoč;

Kategorija:

Opis

Izdelaj si najboljši in izjemen Losjon shan, ki je požel veliko uspeha pri reševanju kožnih težav. Še posebej pri blaženju in reševanju luskavice, dermatitisa, ekcem ter zelo suhi koži na telesu.

Losjon shan za telo ima gostejšo strukturo, ki je posebej primerna za kožne težave kot je luskavica. Losjon je nežen, prijazen koži ter prijeten ob nanosu na predele kjer so kožne težave. Učinkovito deluje na luskavico, ekcem, suho in srbečo kožo. Ravno tako sem poskrbela, da se ob nanosu naredi zaščitni sloj, ki zaščiti kožo pred širjenje luskavice. Kot tudi, da zaščiti kožo pred zunanjimi dejavniki.

Nekatere dame ta losjon uporabljajo tudi v času nosečnosti pred zaščito nastanka strij. Druge pa so ustavile z naravnim losjonom pokanje kože, ki je nastalo v času rasti trebuha. Koža je s pomočjo losjona prejela olja in zaščito kar je preprečilo nadaljnje pokanje.

Naravni losjon je brez enega samega konzervansa kar pomeni, da boš z izdelavo losjona naredil-a 100% naravni izdelek. In ga tudi na kožo nanesla. Koža pa ti bo hvaležna in le-to tudi pokazala. Izdelava Losjona je preprosta in prijetna. Ne potrebuješ nobenega znanja.