Astrološki vpogled v Sposobnosti

Od 50.00

S pomočjo tvoje osebne rojstne astrološke karte, ti bom predala kakšne sposobnosti se nahajajo v tebi. Izpostavila bom katere so tvoje moči, kvalitete in druge sposobnosti, ki te čakajo v tvoji notranjosti ter želijo biti razkrite v tem življenju.

Izvedel-a boš tudi katere so tiste blokade v tebi, ki te omejujejo priti do opisanih sposobnosti, kako delujejo in na katerem področju življenja se nahajajo. Tako boš dobil-a jasnost kaj te blokira, da teh sposobnosti ne živiš in ne uporabljaš.

Vse predstavljene sposobnosti te čakajo, da se z njimi zliješ in jih pričneš uporabljati. Ko boš pričela uporabljati svoje sposobnosti, se bodo v tebi prebudili strast, radost, izpopolnjenost ter obilje na vseh ravenih. Zlitje z njimi, pa te bo nato odprlo tvojemu poslanstvu, ki ti je bilo dodeljeno še preden si prišla/prišel na Zemljo. Obvladanje le-teh bo odprlo marsikatera vrata v tvojem življenju, ki so bila dosedaj zaprta, zablokirana ali iz kakršnega koli razloga omejena. Predvsem pa bodo služile namenu, da z njimi pomagaš ljudem in rešuješ planet Zemlja.

Z astrološkim vpogledom v tvoje sposobnosti boš odkril-a, da resnično nosiš velika bogastva v sebi.

Način vpogleda: PISNO – 1xA4 format
V osebno astrološko karto se poglobim: Suzana Trnovšek
Astrološki vpogled je pripravljen v roku: 1-10 dni od prejetega plačila

Izpolni obrazec

Kategorija: