Astrološko razkrivanje tvojih sposobnosti

Od 20.00

 

Način vpogleda: PISNO – 1xA4 format
Astrološki vpogled je pripravljen v roku: 1-10 dni od prejetega plačila

Izpolni obrazec

Opis

Moja sestra je doživljala neverjetno velike muke, frustracije ter žalosti zaradi nejasnosti za kaj je ona v bistvu sposobna. V življenju ni čutila strasti, izpopolnitve kaj šele, da bi vedela kakšna je njena prava pot. Delala je v pisarni in se počutila kot v zaporu. Vsako jutro je na poti v službo sanjarila o svobodnem življenju in upala, da bo našla izhod. Vse se je spremenilo, ko sem odprla njeno astrološko karto. Doživela je šok, ko je odkrila kje se nahajajo njene sposobnosti in kakšne so. Odvalil se ji je kamen od srca saj je končno našla izhodično vedenje za kaj je v bistvu rojena, kakšne so njene moči ter sposobnosti, kje jih najde ter skozi katera področja življenja se želijo prebuditi.

20 letno trpljenje povezano z njenimi sposobnostmi je bilo težko gledati. Ne bom pozabila, ko se je nekega večera tako močno iz globine srca jokala in govorila: “nisem za ničesar sposobna..nič ni iz mene”. Njena bolečina se me je dotaknila globoko v srce in od takrat dalje sem se odločila, da bom verjela vanjo. Na srečo me je življenje po tridesetem letu popeljalo tudi do astrologije katero sem se naučila brati sama. Odkrila sem dar branja astroloških kart. Z mojo specializiranost v branju kart posameznikov, sem ji nato lahko dokončno pomagala razkriti njene sposobnosti ter nato tudi priti do njih.

Če se tudi ti tako močno loviš v iskanju svojih sposobnosti, morda ne verjameš vase, ne veš kje in kakšne moči imaš, kakšne darove imaš, kakšno je tvoje poslanstvo potem je ta astrološki vpogled v tvoje sposobnosti več kot pravi zate.

Z astrološkim vpogledom v tvojo osebno astrološko karto ti predam katere so tvoje najbolj skrite sposobnosti. Gre za sposobnosti katere se nahajajo v tvoji največji nezavedni globini. In niti ne veš, da jih nosiš v sebi in imaš možnost v tem življenju priti do njih.

Vsi imamo sposobnosti ter moči. Imaš jih tudi ti. Le-te so razvidne v tvoji osebni astrološki karti in ti jih z astrološkim branjem razkrijem ter predam. Zagrabi mojo storitev in ne čakaj na njih. Vabljen-a.