Astrološka pomoč za težavo ali bolezen ali stisko

Od 70.00

 

Astrološka pomoč te odpre k uspešnemu reševanju tvoje težave iz notranjosti. Odkril-a boš kaj je glavni vzrok za tvojo težavo pa najsi bo to družinska, partnerska, socialna, intimna, bolezenska, službena ali katera koli druga težava s katero se soočaš. Ozaveščanje korena te bo razsvetlilo, prebudilo ter odprlo jasnosti zakaj trpiš.

V astrološki pomoči se osredotočim tudi na reševanje tvoje težave. Predam ti vsa orodja ter personalizirane praktične rešitve, ki aktivirajo samozdravljenje tvoje težave. Z uporabo le teh aktiviraš zdravljenje tvojega korena zaradi česar se lahko težava prične zdraviti. Tako težavo ne pometeš pod preprogo ali jo zalepiš z obližem temveč jo s svojo povečano svetlobo razsvetliš, z zavedanjem zagrabiš in za večno izpuliš njen koren. Kar pomeni, da težava s katero se soočaš ne more več obstajati. Četudi je v tem trenutku kompleksna, zunanje označena kot nerešljiva, neizhodna, boleča, stresna…iz notranjosti lahko vsak tvoj zunanji problem za večno ozdraviš ter se osvobodiš.

Z navodili te bom tudi popeljala v jasnost na katero področje tvojega življenja je potrebno sedaj v procesu samozdravljenja težave osredotočiti največ pozornosti. Planeti mi prikažejo s katerim področjem življenja je dobro, da pričneš ozaveščati svoje boleče rane, ki te bodo nato uspešno pripeljale do osvetljenega korena. Planeti vedo kakšna je prava in najboljša pot zate, ki te z redno uporabo orodij pripelje uspešno do željenega cilja.

Astrološka pomoč je popolna zate, če se želiš soočiti z resnico in si za spremembo pripravljen-a vstopiti v svojo notranjost telesa. Vsekakor je to novo “okno”, ki te odpre priložnosti, da se podaš na eno največjih transformacij tvojega življenja.

“Upoštevam vaše smernice za zdravljenje in še se bom obrnila k vam po pomoč. Sedaj ste nama odprli novo pot, nazaj k svetlobi, nazaj k ljubezni.”A

“Hvaležna sem vam, iskreno hvaležna, da ste se z vašo ljubeznijo spustili v moje globine. Berem, berem in še bom brala vse kar ste napisali, ker vaša zapisana beseda deluje zdravilno na mene. Upoštevam vaše smernice za zdravljenje in še se bom obrnila k vam po pomoč.” A

“Način, kako opisujete kar razberete iz karte je res edinstven. V preteklosti sem že imela podobno analizo, vendar je ostala na papirju v omari, tokrat pa sem vse resnično občutila in prepoznala v sebi.” M

Način vpogleda: Pisno – 2 strani (A4 format)
V osebno astrološko karto se poglobi: Suzana T.
Astrološki vpogled je pripravljen v roku: 1-10 dni od prejetega plačila

Izpolnite obrazec in prejmite mojo pomoč

Podatke izpolnite samo zase in ne za več oseb. Ne navajajte tudi rojstnih podatkov bližnjih. Če imate izziv s kakršno koli specifično osebo, se rešitve in vzroki vidijo v vaši osebni astrološki karti.
Če imaš dve težavi, ki jih želiš izpostaviti potem zaključi najprej opis ene težave, dodaj v košarico in ponovno izpolni obrazec za drugo težavo)
Kategoriji: ,

Opis

Osnovna pravila branja astrološke karte

Za izpolnjevanje obrazca astrološke pomoči mora biti oseba polnoletna oz. stara nad 18 let.

Ni dovoljeno izpolnjevati astrološko karto za nekoga drugega kot je za svojega otroka, moža ali katerokoli drugo osebo.

Pri astrološki pomoči gre za personalizirano osebno astrološko pomoč. Ne gre za splošen vpogled temveč se pri reševanju težave uporabi tvoja osebna astrološka karta, ki je osnovana na podlagi tvojega:

  • datuma in letnice rojstva;
  • kraja rojstva;
  • natančne ure ter minute rojstva;

Tvoji osebni podatki se uporabijo izključno za branje astrološke karte in pomoč. Ne uporabijo pa se za prijavo e-novic ali kakršnih koli drugih promocij in obdelav. Z njimi se ravna zelo spoštljivo in z namenom pomoči. Več v politiki zasebnosti >>.

{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}