2pcs Avto Sonce Odtenek Strani Okna Dežnik Univerzalni Fit Zadaj Velika Dvojna Plast Očesa Sonce Blok Avto Dodatki

2pcs Avto Sonce Odtenek Strani Okna Dežnik Univerzalni Fit Zadaj Velika Dvojna Plast Očesa Sonce Blok Avto Dodatki

2pcs Avto Sonce Odtenek Strani Okna Dežnik Univerzalni Fit Zadaj Velika Dvojna Plast Očesa Sonce Blok Avto Dodatki

  • €8.43

    €14.05

Opis:

Dihanje očesa omogoča pretoka zraka: lahko preprosto trak windows navzdol in še vedno blokira sonce, toplota, in hroščev, dajanje v najem, vetrič, odkar ni sesanja skodelice so potrebne, to nogavic slog sonce odtenek, ki bo ostal v mestu.

Zaščita pred soncem-še posebej super za otroke, domače živali, otrok sedeži, Zaščititi svoje ljubljene v njihovi sedeži in booster sedeži z uporabo teh sončniki zadaj stranska vrata avtomobila.To zagotavlja UV sonca in toplote dokaz, kosi bleščanja sonca, zmanjšuje toploto, hroščev za zaščito in preprečuje, da bi vaši otroci dobili spali, ali pregrejejo, ohranja avto kul potrebo po klimatskih postane zmanjša ki je bolj zdrava za otroke.

Zaščita zasebnosti zajema vsa okna površine, sonce Ne pušča, za razliko od drugih avtomobilov odtenki, idealen za doječe matere, To je skupaj sonce oken z dvojno plast očesa, čeprav oseba, prostor za sedenje na zadnji sedež, lahko vidi skozi okno odtenek od znotraj navzven, medtem ko držimo skupaj zasebnosti in obdržati avto varni pred vlomilci.

Varne vožnje, Varnost, izdelani z večje luknje , jasno slepi samem prepoznavnost z večje luknje, tako da ne ovirajo svojo prepoznavnost med vožnjo še zagotavljajo najboljšo zaščito pred kruto žarke, prah in hroščev odporne.sonce okno odtenek za avto blokov, komarji ali katerikoli insekt od vstopa vozil.

Velikosti, Enostaven za namestitev in nastavljiv, tako da bo ustrezal vašim zadnja stranska okna, Univerzalni fit odlično za limuzine in SUV, MPV, Coupe, visoko elastična poliester material naredi vleče tiho.Narejen je iz visoko kakovosti poliester očesa tkanine, ki je pralni stroj in izredno trpežne - Mora -imeti za družino cesti potovanj.

Specifikacije:

Ime izdelka: Avto Sonce Odtenek

Material: Poliester

Barva: Črna

Velikost: 114 x 74 cm

Značilnosti: Stran okno za zaščito pred soncem in nižje temperature na avto.

Opomba:

- Je morda malo napak velikost za ročno merjenje.

- Barve odstopanja se lahko razlikuje zaradi različnih nastavitve zaslona, vljudno prosim razumeti.

Pakiranje seznam

Paket vključuje:

2 x Avto Zadaj Dežnik

Oznake: bb sijaj koreja, avto zadnje okno sonce odtenek, avto sunshad, rit smetane, očesa sonce blok avto, avto zadnje okno ščitnik proti soncu, univerzalni avto dežnik, poletje okno avtomobila dežnik, suncobran otrok lateralno, avto zadnje okno dežnik.


  • Številka Modela: Avto Sonce Odtenek
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Material: Poliester

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good