Električni Akupunktura Acupoint Pero Kitajske Medicine Meridian Laser Terapija Bady Massager Prenosni Mini Masaža Pero Relaxtion

Električni Akupunktura Acupoint Pero Kitajske Medicine Meridian Laser Terapija Bady Massager Prenosni Mini Masaža Pero Relaxtion

Električni Akupunktura Acupoint Pero Kitajske Medicine Meridian Laser Terapija Bady Massager Prenosni Mini Masaža Pero Relaxtion

 • Kategorija: popusti
 • Koda Izdelka : o67
 • Dobavljivost : Na zalogi
 • €74.44

  €109.47

Električni Akupunktura Acupoint Pero Kitajske Medicine Meridian Laser Terapija Bady Massager Prenosni Mini Masaža Pero Relaxtion

Laserska Akupunktura Pero 4 Različni Učinki:

Rastni dejavnik odziv znotraj celic in tkiv.

Lajšanje bolečin, kot posledica povečanega endorphin in serotonin release.

Povečano delovanje limfnega dejavnosti in krepitev imunskega sistema, odgovora.

Stimulacija akupunktura točk za povečano proizvodnjo kolagena in ATP proizvodnje, ki pomaga povečati promet.Zdravljenje je nedestruktivne, varen in neboleč.Tem bolj boste uporabili, več učinkovite rezultate.

Za akutne in fizično bolečino, to je velika hladno laserska akupunktura terapija pero.Lahko zdravljenje športnih poškodb z površno fizikalne terapije uporabite ga lahko za zdravstvo.Naprava deluje z baterijo in pero.

Kaj je Laserska Akupunktura?

Laserska akupunktura je oblika akupunkture stimulacije, ki se je izkazala za varno, učinkovito alternativo za standard akupunkture za zdravljenje.

Kakšne so prednosti uporabe laserjev nad igle?

- Biološko, laser bio-stimulacije bo povečalo celično produkcijo v vezivnega, tendonous, in cartilaginous tkiva.To ima za posledico povečano proizvodnjo kolagena.Raziskave kažejo, da je laser vpliva na mitohondrije s čimer se bo povečala proizvodnja in sintezo ATP (Adenozin Trifosfata) in izboljša oksigenacijo in fagocitov.

Proces zdravljenja se poveča natezno trdnostjo ozdravil tkiva, zmanjšuje otekline, poveča pretok krvi, poveča limfni dejavnosti, zmanjšuje vnetja in poveča celično presnovo in hitrosti postopek popravila.Rezultati so kumulativni.

- Eden od najbolj pomembnih prednosti laserska akupunktura nad uporabo igle za zdravljenje je zmanjšanje tesnobe in strahu, ki je na strani bolnika.Strah pred iglami, je zelo pogosta, in uporabo igle v postopku, ki je zasnovan tako, da zmanjša bolečino pogosto za posledico dodatne napetosti v bolnika.Mnogi ljudje reagirajo na očeh igle puncturing kožo z omedlevice ali bruhanje, zaradi česar akupunktura je manj sprejemljiva rešitev za kateri koli pogoj.Laserji zagotavlja večino koristi od tradicionalnih akupunktura v sistem, z veliko manj verjetno, da povzroči paniko pri bolnikih.

- Obstaja nekaj težav z uporabo laserjev v akupunkture.Svetloba, ki se uporabljajo za zdravljenje ne dosega dovolj globoko v telo za spodbujanje določene točke akupunktura, ki omeji potencial za uporabo.Prav tako, medtem ko se tradicionalni akupunktura izvaja z iglami je študiral v veliki meri, to zdravljenje je razmeroma pravno urejene, in da je mogoče za nakup laserska akupunktura, kompleti za izvajanje tega zdravljenja brez usposabljanja.To je zelo pomembno, da acupuncturist zagotavlja laser zdravljenja, je prejela neke vrste usposabljanja in ve, kaj on ali ona počne za zdravljenja, da bo učinkovito in varno.

Kaj je Laserska Akupunktura Pero Mehanizem?

1. Izboljšanje krvnega obtoka

Laser neposredno irradiates na poškodbe del, v katerem pretok krvi se manjša ali irradiates simpatičnega ganglion, ki dominira tem območju.To bi bilo mogoče zbrati dovolj krvi in prehrano za izboljšanje presnove in lajšanje simptomov.Lajšanje bolečin laser terapija krvni obtok napravo.

2. Zmanjšuje vnetja hitro

Laser irradiates lezije področju za krepitev dejavnosti phagocyte in izboljšanje imunosti in zmanjša vnetje hitro.

3. Lajšanje bolečine

Ranjenih del lahko sprostite snovi po laserskega sevanja.Laser obsevanje bi lahko tudi zmanjša prevodnost hitrost, moč in frekvenca impulza za lajšanje bolečine hitro.Lajšanje bolečin zdravilo krvni obtok naprave

4. Pospešuje popravilo tkiva

Laser obsevanje lahko pospeši rast novih krvnih žil in granulacijsko tkivo in izboljšati beljakovin,-sinteza.Kapilarni krvi je eden od osnovnih elementov granulacijsko tkivo, ki je predpogoj za celjenju ran.Organiziranje veliko več kisika na poškodovano tkivo, celice in pospešuje proizvodnjo kolagena vlakna, odlaganje in navzkrižno povezovanje.

COZING-T04 Značilnosti:

Super za lajšanje bolečin

650nm laser

Izhod 200mv

Deluje z baterijo

Kompakten, da z vami kjerkoli

Prednosti:

Cenovno

Kompakten

Deluje z običajnimi baterijami

Brez igle Fizikalne terapije, brez stranskih učinkov, brez travm,

Zaščitna očala, ki preprečujejo laser od poškodbe oči.Mi vam bo dala par zaščitna očala za vsako naročilo.PS:Dragi prijatelj,barvo zaščitna očala (Darilo za brezplačno), je podana naključno.Hvala!

Pakiranje in podrobnosti o izdelku

Oznake: indiba, elektronska peresa akupunktura, pralni de masaža, strokovno akupunktura pero, za zdravje, laser, laser rgb, massag, samodejno ravni instrumenta, kaligrafsko pero pero.


 • Uporaba: Telo, celotno telo Laser Terapija Fizioterapija Naprave
 • Postavka Vrsta: Masaža & Sprostitev
 • Izhod: 200Mv
 • Blagovna Znamka: COZING
 • Funkcija: Telo lajšanje bolečin
 • Ime Izdelka: Laserska Akupunktura Pero
 • velikost: Small Laser Therapy Physiotherapy Device
 • Uporaba mestu: Doma Bolnišnici
 • Certificiranje: CE
 • Uporaba ljudje: Moški Ženske
 • Valovna Dolžina Laserja: 650nm
 • Poreklo: CN(Izvora)
Www Mamnovella 2021-01-29

Excelente producto corresponde a la descripción Correctamente embalado y buena calidad Comparado con otros proveedores, llegó muy rápido Solo con el tiempo podremos saber qué tan efectivo es

Rowdogg74 2021-04-16

Super received with his case

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good