PRO BEROS 10 cm Potopu Wobblers za Ščuka Swimbait Spojen Vab za Ribolov Umetne Vabe Težko Crankbaits Fishing Lure Reševanje

PRO BEROS 10 cm Potopu Wobblers za Ščuka Swimbait Spojen Vab za Ribolov Umetne Vabe Težko Crankbaits Fishing Lure Reševanje

PRO BEROS 10 cm Potopu Wobblers za Ščuka Swimbait Spojen Vab za Ribolov Umetne Vabe Težko Crankbaits Fishing Lure Reševanje

 • Kategorija: ribolov
 • Koda Izdelka : o528
 • Dobavljivost : Na zalogi
 • €1.58

  €3.23

Dolžina: 10 cm

Kavelj velikost: 6#

Potapljanje globina: 1.5-3 m

Prodajno mesto in način uporabe

1. Tam je center gravitacije prenos jekla žogo v telesu, ki lahko premaknete na rep, ko meče povečanje metanje razdalja.Držo v zraku je stabilen in gladko, ni enostavno, da se obrnemo in dobri za metanje.

2. To se lahko odraža zunanje svetlobe na vseh zornih kotov, in je učinek svetlobe privabljanje rib, ki je primerna za različne vodne razmere.

3. Obstaja več manjših jeklene kroglice v telesu, ki bi zvok, ko povlečete, ki močno privablja ribe pozornosti.

4. Narejen je iz ABS materiala, plastike, čvrst in močan, odporen na padanje in tolkala.Jeklene kroglice, ki se uporablja znotraj so bili preizkušeni z precizne instrumente za zagotovitev plavalni slog vsakega vabe.

Način uporabe:

Za ribe z nizko fleksibilnost, ali skrit, okrog ovir, operacijski globina vode je 30-50 cm.V tem času, mala dejavnosti so zelo privlačne.Obstajata dva načina delovanja.Eno je vabe metoda: potegnite laksa trdi, da bi vabe vaba plava navzgor po potapljanje in uporablja lure je gibanje od površine do dna in razburjeni vode valovi za privabljanje rib pozornost.Drugi je vibracijska palica: rahlo vibriranje ribiško palico ohlapno in občasno, vožnja Luya plavati v vodi.

Vabe-risanje metoda: v Primerjavi z vabo-risanje način, rod-risanje metoda vabe-risanje metoda ima večji obseg, močnejše sile, večje premikanje razdalje, hitreje gibljejo hitro in pravilno nadzor moči.Ne daj ribe priložnost, da diha, in jih pripravljeni ugrizniti v vabo, nemudoma, ki ima močno skušnjavi.

Opozoriti je treba, da ostro vabe lahko Luya je plavalni slog, ki imajo zelo dober učinek, tudi ribe se skrivajo v vodah 3-3.5 metrov gosto prekrita z vodo ali korenine skale bo zvabila in ugriznil.

Oznake: crankbait ribe, obroč bero, spojen vaba nastavite, japonski lure, ribe popper, ribolov ščuka španija, telo barve na paleti, svetlo wobbler ribolov, ribe, vaba, vaba mehka.


 • Položaj: Ocean Rock Ribolov, JEZERO, Reka, Rezervoar Ribnik, Ocean Čoln, Ribolov
 • Količina: 1
 • Vrsta: Umetne Vabe
 • Kategorija: LURE
 • Blagovna Znamka: PRO BEROS
 • Poreklo: CN(Izvora)

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good