Dotiki za seks

Fizični stik je tesno povezan s spolno energijo. S pomočjo astrologije sem odkrila, da dotiki takoj aktivirajo spolno energijo. Na primer nekateri zelo dobri energetski zdravilci lahko z dotikom izničijo bolezen v  človeku. Ob samem dotiku se v zdravilcu aktivira spolna energija, ki ima moč ozdraviti  bolezen.

Spolna energija deluje na mnogo različnih načinov. Med vsemi njenimi delovanji pa lahko tudi hitro prižge iskrice spolne želje v tvoji ženi, če uporabiš zemeljski dotik do nje. Seveda je tudi pomembno kako se jo dotakneš, kje in na kakšen način. Če se jo dotakneš pravilno, potem te bodo dotiki popeljali do precej razburljivega flirtanja in strasti med vama. Začela se bo spolna igra, ki ima magnetno spolno moč!

Uporabi obe spodaj predstavljeni tehniki “Dotiki” vsaki dan. Ko osvojiš tehniki, uporabi nato tudi svojo domišljijo. Videl boš neverjetne odzive oz. še pomembneje, začutil jih boš.

Kaj moraš vedeti preden pričneš z dotikanjem svoje žene?

  • Med dotikanjem ne razmišljaš o doseženih rezultatih;
  • Ne dotikaš se žene samo zato, da dobiš seks. Temveč se jo dotikaš, ker čutiš strast do nje in jo želiš prebuditi v tvojo in njeno podzavestno spolno fantazijo;
  • Perverzni dotiki so prepovedani – dotikanje prsi, njene vagine, “udarec” po njeni zadnjici, stiskanje zadnjice ali kakršno koli namigovanje tvojih spolnih želja preko nenehnega dotikanja. Pri ženi, ki se izogiba seksa, takšni dotiki ne bodo delovali. K večjemu jo bodo odbijali;
  • Vsak dotik mora imeti na višjem ravenu spoštljiv odnos do nje;
  • Tvoj dotik se mora zliti s tvojo spolno občutnost in tudi tvojo osebno spolno močjo. Tako bo dotik še uspešneje deloval!
  • Svoje dotike opravljal s samozavestjo in čutnostjo. Torej si odločen in hkrati nežen.

Kako se jo lahko dotakneš

1. Dotikanje njenega LEDVENEGA PREDELA

Ta dotik priporočam, da ga uporabiš za začetek. Torej, da se enkrat na dan dotakneš njenega ledvenega predela.

Na ledvenem predelu se nahaja spolna čakra tvoje žene. Vendar hkrati se nahajajo občutki topline in vrednosti. Čeprav dotik ledvenega predela nanjo ne bo toliko vplival takoj na spolno strast, bo pomembno vplival na občutke spoštljivosti. Ob tvojem dotiku se bo počutila vredno, spoštljivo in sprejeto kot žensko. Zaradi česar se skozi čas začne prebujati njena spolna želja do tebe.

Ujeti moraš pravi trenutek, da se ledvenega predela dotakneš v spontanem trenutku. To pomeni, da dotik ne deluje kot zaigrana igra. Temveč je del pravega trenutka.

Ob dotiku uporabi za začetek svojo levo roko. S časoma lahko pričneš z dotikom s tvojo desno roko. Leva roka vsebuje nežnost, ljubečnost, ki jo tvoja žena za začetek zelo potrebuje. Desna roka pa že vsebuje bolj spolno energijo, iniciacijo spolnega sla in neke vrste vzpodbudo.

Če se jo dotakneš z desno roko, stoj na njeni levi strani ter seži s tvojo roko na njen ledveni predel. Ne prenizko, ter ne previsoko. Zadržiš dotik za določen čas (odvisno od dane situacije);

Če se jo dotakneš z levo roko, stoj na njeni desni strani ter seži s tvojo roko na njeno levo ledvico. Zadržiš svojo roko na njenem ledvenem predelu določen čas (odvisno od dane situacije);

Kdaj in kje se lahko dotakneš njenega ledvenega predela

Primer 1:

Ko hodita skupaj (sprehod, po mestu, po opravkih….), se dotakni njenega levega predela, ko ji pokažeš na levi/desni strani sončni zahod/vzhod. Rečeš ji lahko: “Poglej kako lep sončni vzhod/zahod.” Pokaži ji s prstom tvoje desne roke in ji hkrati položiš svojo levo dlan na njen ledveni predel. Ob dotiku imej v mislih ljubezen in spoštljivost do nje. Tako bo dotik skozi tvojo roko poslal energijo ljubezni in spoštljivosti. Čutila ju bo in se počutila vrednoteno. Kar je največ kar lahko daš ženski.

Za tistim, ko ji pokažeš vzhod/zahod ali karkoli drugega kar veš, da ljubi, ji je všeč ali pa veš, da jo inspirira…., nato izpustiš dotik na njenem ledvenem delu. Naj bo to kot enkraten krajši 10 do maksimum 20 sekund spontani trenutek s pravim namenom.

Vedi, da si bo od vseh dogajanj v dnevu zapomnila prav tega trenutka. Saj si v njej prebudil občutke ljubezni;

Primer 2:

Ko se tvoja žena nahaja v kuhinji, stopiš čisto za njen hrbet. V tistem “potrebuješ” krožnik/skodelico iz zgornje police, ki se nahaja točno tam kjer stoji tvoja žena. Ko stopiš za njen hrbet se pomakni rahlo levo ali desno, jo primi za ledveni del in lahko rečeš takole: “…………….(njeno ime), te lahko prosim za malo prostora, da si vzamem skodelico?”

V tistem, ko se ona premakne levo ali desno, da ti naredi prostor, jo še vedno nežno, čutno držiš za ledveni del in ji pošlješ misel: “Rad te imam”. Vzameš z desno roko skodelico/krožnik, se ji zahvališ, izpustiš roko iz njenega ledvenega predela in greš.

Ne uporabljaj veliko besed, pusti dejanjim, da so močnejša ter jo pusti nato samo, da “zajame” ta trenutek in ga doživi v popolnosti.

Primer 3:

Ko gre tvoja žena skozi vrata, ji vrata odpreš in nato jo primeš nežno vendar samozavestjo za njen ledveni predel v tistem, ko hodi skozi vrata. To storiš, ko gre sama čez vrata ali še bolje, ko gresta skupaj čez vrata. Če jo vidiš, da nekaj nosi skozi vrata, ji položi dlan nežno na njen ledveni predel in nato lahko rečeš “Bom jaz tole odnesel. Kam želiš, da postavim?” Nato izpustiš roko iz ledvenega predela, vzameš njene stvari v svoje roke in odneseš v njenem imenu. Četudi bo morda ona vztrajala, da bo sama odnesla, s samozavestjo in odločnostjo odnesi ti. Oziroma vztrajaj, da odneseš ti.

Ko odneseš v njenem imenu, jo nato pustiš samo v tišini. Ne glej kako se odziva bolj opazuj svoje čutenje kaj čuti ona. Če boš pozoren boš točno vedel ali je bil tvoj korak dovolj čutno uspešen.

2. Dotikanje njenih rok / ramen

Nimam točnega pojasnila zakaj dotikanja rok in ramen spolno vzburi žensko. Vendar vem, da “deluje”. Če sem kdaj doživala največje disorientacije in željo po seksu z moškim je prav takrat, ko se je moški dotaknil mojih rok spontano in nepričakovano.

Prvič sem takšno vrsto dotika doživela na kavi z moškim, ki sem ga spoznala preko najinega skupnega prijatelja. Pogovor je bil spoznaven, preprost in naenkrat je zelo nežno z njegovim prstom (kazalcem) podrsel po moji roki – od zapestja navzgor. Med tem, ko je to storil, me je tudi nekaj zelo prijazno vprašal. Žal ne vem kaj je bilo to vprašanje saj sem postala ob dotiku tako zmedena in si ga naenkrat spolno zaželela. Pred njegovim dotikom nisem imela tolikšnega zanimanja zanj vse dokler ni prišlo prav do tega dotika. Dotik me je obrnil čisto na “glavo”. Njegova spolna energija je prebudila mojo!

Prav ta njegov dotik je bil ključen, da sem si ga zaželela. Nastala je tako močna spolna strast do njega, da sem komaj čakala, da doživim želeno.

Skozi nekaj najinih skupnih tednov sem prejemala od njega več presenetljivih, občasnih in hitrih dotikov po rokah. Odkrila sem, da je ob dotiku imel vedno močno prijazno energijo do mene in hkrati v ozadju tiho, spolno željo po moji ženstvenosti. Nikoli ni šel v perverznost v tistem trenutku in je točno vedel do kod lahko gre z dotikom. Prav to pa je prebudilo močno spolno željo po njemu. Delovalo je vsakič. Ta kombinacija me je vedno spravila prijetno iz tira v neverjetno močan spolni občutek. Zaradi česar nisem nikoli nato vedela o čem se pogovarjava oziroma sem se vedno izgubila v spolni fantaziji in nato tudi v doživeti spolni strasti z njim.

Svetujem ti, da v spontanih dotikih po rokah ali tudi ramenih opazuješ odzive žene. Predvsem ne toliko opazovati kot bodi zelo zaveden svojega čutenja. Saj se bitja pogovarjamo energetsko. S čutenjem opazuj katera vrsta dotika jo vzburi. Če boš uporabil prijazno energijo s spolno željo (brez pritiskanja) v ozadju, potem se bo prebudila v njej iskrica spolne želje po tebi.

Če tvoja žena ob dotiku otrpne ali naenkrat umolkne pomeni, da je začutila tvojo spolno energijo, ki je postala močnejša od njenega razuma. Prižgal si njeno spolno slo. Pomembno pa je, da imaš prebujeno spolno slo tudi ti. Spolno slo v tem primeru ne referiram na “biti potreben” vendar referiram na občutke spolnega užitka v sebi, ki se tesno povezuje z občutki samozavesti. Nadaljuj v tej smeri in te zna po dotiku morda kdaj tudi ona presenetiti in strastno zagrabiti!

{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}