Čas za izničenje finančnega ega (15.1 – 23.1.2020)

15.1 – 23.1.2020 – Sonce v izzivu z Uranom v Biku

Smo v močnem vzponu karmičnega finalnega osvobajanja, ki poteka v letu 2020. Sedaj moramo priti na vrh gore skozi ne najlažje preizkušnje, da lahko karmično breme na gori odložimo ter doživimo enega večjih življenjskih prerodov. Na enem delu vzpona nas sedaj čakajo preizkušnje našega finančnega ega.

Naša naloga je odkriti kje se pogovarjamo z ljudmi za denar ter mislimo le nase… kje zavržemo sočutje do sočloveka zaradi strahov pred pomanjkanjem denarja…kje dodajamo vrednost sebi z materialnimi stvarmi..kje se dokazujemo skozi obilje…kje smo prijazni do nekoga samo zaradi denarja..kje delamo samo za denar in ne zaradi lastne ljubezni do dela…kje se bojimo socializirati zaradi občutkov manjvrednosti v sebi..kje imamo finančne zahtevke…kje mislimo, da smo nekaj več kot nekdo drug…kje se dokazujemo pred drugimi skozi finančne uspehe…

V naslednjih dneh je pomembno raziskovati naše zgoraj omenjene finančne ego namene. Potrebno jih je odstraniti ter nadomestiti s sočutjem do ljudi, do sebe ter se soočiti s kakršnimi koli občutki manjvrednosti v sebi. Tako bomo uspeli predelati finančno lekcijo, ki nam jo nudi Uran ter se posledično odprli višji vibraciji ljubezni in obilja.

Suzana Trnovšek

Komentiraj

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja