Podpora energij △ (14.2 – 26.2.2020)

Velja za obdobje 14.2 – 26.2.2020
Najmočnejše energije bodo dne 22.2.2020. Vendar so energije kot tudi dogodki občutni še dosti prej

Mesec februar nosi zelo pomembne ter ključne energije katere enostavno ni dobro prezreti, jih pustiti ali ignorirati.To so energije planetov, ki nosijo lepo podporo k naši lastni moči, osebni moči, odločnosti, da bodo ponujale preboj čez največje ovire v sebi in zunaj sebe. Če ste si pulili lase, da nekaj ne morete prebroditi ali storiti, se soočiti ali spremeniti situacije je sedaj velika priložnost, da s soočanjem ustvarite preboj. Saj bodo planetne kombinacije prodirale na lep način skozi naše energijske centre (čakre).

Poglejmo podrobneje

Na levi strani lahko vidite ta modri trikotnik, ki naznanja kako lepo se bodo energije planetov prelivale skozi naše energijske centre ter poganjale našo moč. Prisotno imamo Zemeljsko-vodne energije. Kar pomeni, da bomo lahko stopili v moč skozi čustva, ki bodo pognala preboj situacije. Poleg pa nam bo v pomoč višja ženstvena energija, da bomo lahko sledili svojemu srcu ali prodrli skozi moč svojega glasu.

Vsekakor pa se odpira aktivacija energij planetov ter nas opogumila, da nekaj za spremembo storimo. Kaj? iti čez naš največji občutek nemoči, ko nam je bilo nekaj v življenju omejeno, da storimo ali se izrazimo. Sedaj bomo vzpodbujeni, da to storimo. Višje energije so nam sedaj na Zemlji v podporo, da se izrazimo ali ustavimo kar še nikoli v življenju nismo upali storiti poprej. Dejanje (akcija) je zahtevana od nas.

Kje opaziš v sebi, da se skrivaš zaradi tega, ker se bojiš storiti korak naprej? Kje te spremljajo veliki strahovi zaradi katerih vidiš vsaj eno področje v tvojem življenju iz negativnosti ali tudi včasih paranoje?

Komentiraj

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja