Bolezen
V času otroštva so skoraj vsakodnevni močni želodčni krči dominirali moje odraščanje. Bilo je zelo težko saj sem imela prepričanje, da so krči nekaj kar moram sprejeti. Kot tudi, da sem jaz in hrana kriva za njih.
 
Sredina dvajsetih je preplavila moje življenje z morjem zdravstvenih težav. Boleča hrbtenica, skolioza, migrene, akne, luskavica, hitro bitje srca, mravljinci po glavi, povečan jajčnik, depresija, kandida, herpes zoster oz. izgorelost, hormonsko neravnovesje, izčrpanost…Kot tudi poslabšano stanje želodca – močnejši krči, pikanje, vročina, alergija na živila, nemirnost ter tresenje želodca. Zdravljenje z zdravili ni ozdravilo mojih težav zaradi česar sem se znašla ujeta v njih.
 
Trideseta so se začela skozi pritiske sestrinih zdravstvenih težav. Vzporedno pa naju je zunanje oteženo življenje pritisnilo k prebujanju od trpljenja. Podali sva se na zdravljenje svojega trpljenja iz notranjosti. Razkrili sva orodja, ki so nama pričeli zdraviti trpljenje ter tudi vse zgoraj omenjene bolezni.
 
Nato so iz mojega nezavednega dela na površje prišle še večje bolezni – rak na pljučih, cisti na glavi, rak na grlu ter rak na kosti leve noge. Rak na pljučih je bil tisti, ki je testiral moje strahove. Dvignjen prsni koš, močne bolečine, oteženo dihanje, otip tumorjev ter oteklin po prsnem košu so me silili iti še globlje. Orodja katera sva s Karmen odkrili so naju z notranjo živostjo vzporedno zdravila vseh bolezni in reševala pred smrtjo. S pomočjo astrologije pa sem naju popeljala do ozaveščanja vzročnih bolečin, razumevanja bolezni ter usmerjala kako naprej. Skupna kombinacija je vsa moja rakava obolenja ozdravila.
 
Bolezni sva zdravili sami, iz svoje notranjosti (živosti) brez kakršnegakoli obiska pri zdravniku. Zaradi česar sva se spoznali z najmočnejšo zdravilno mogočno silo, ki obstaja v vsakem bitju ter ozdravi tudi vse “neozdravljivo”. Sem primer, da resnično obstaja zdravilo za vsako bolezen. In le-to obstaja v naši notranjosti do katere lahko dostopite tudi vi z orodji, ki so na voljo spodaj.
 
Suzana Trnovšek, Astrološka psihologinja

Prejmite astrološko pomoč

Bi radi razkrili vzrok za vašo bolezen? Se naučili kako jo uspešno zdraviti ter kje pričeti z zdravljenjem od znotraj? Potrebujete razumevanje vaše bolezni in olajšanost, da obstaja izhod?

Aktivirajte zdravljenje bolezni z meditacijo

Aktirijajte zdravljenje bolezni s prvim orodjem, ki stori globinsko aktivacijo, ki zdravi ter ozdravi vzrok bolezni

Moj komplet orodij za ozdravljene bolezni

Poleg zdravilne meditacije so potrebna tri dodatna orodja, ki poskrbijo za uspešno zdravljenje bolezni. Prvo orodje je Vodena Meditacija, ki je osnovna poganjalska zdravilna sila. Drugo orodje vas poveže z vašo resnico – bolezen se zdravi skozi dan v stanju brez misli. Tretje orodje vas prizemlji ter aktivira fizično zdravljenje telesa. Četrto orodje uči kako vstopati v lastno moč, ki je potrebna skozi proces zdravljenja bolezni.
 
Vsako orodje ima posebno nalogo. Skupaj so popolna celota za spremembo, svobodo ter ozdravljeno bolezen.

Video - Kako se lahko telo samo ozdravi?

Primer ozdravljenega raka Anite Moorjani

Prejmite Suzanino astrološko pomoč