Blokirana spolna energija

Ko je spolna energija zablokirana pomeni, da v nas ni niti kanček spolnega sla. Spolno slo oz. spolna energija je zastala pod kupom čustvenih bolečin, ki ne spustijo spolno energijo naprej. Ne glede na to koliko se trudimo oživeti spolno slo, nam zaradi čustvenih energetskih blokad tega ne bo uspelo. Lahko nam včasih čez določeno obdobje uspe prebuditi naše spolno slo na silo vendar kaj hitro se lahko ta prebujena spolna energija nato spreobrne v odvisnost. Prebujanje na »silo« ni rešitev in ne prinaša ravnovesja. Rešitev se nahaja v globini nas, v zdravljenju čustvenih bolečin.

Kadar je spolna energija zablokirana se nam sporočila življenja lahko pojavljajo najprej skozi zdravstvene težave kot je na primer: težave z uriniranjem ali pri otrocih uriniranje v posteljo, poškodbe na predelu genitalij kot je na primer privlačimo najbolj bizarno nesrečo pri smučanju, ko ob padcu nam smučka poškoduje naš spolni organ…pri moškem športu lahko žoga prileti na predel genitalij (ta dogodek ni nikoli naključje)……težave s kolki, različne težave s spolnim organom…splavi…nezmožnost zanositve…nezmožnost erekcije…težave z mehurjem in ledvicmi…finančne težave..težave biti spoštovan-a…ipd

Zaradi blokirane spolne energije z leti nastopijo težave s partnerstvom.

Želimo si partnerja, družino, otroke, vendar ne moremo privlačiti ničesar od tega. Ni ga v našem življenju, se ne manifestira saj je spolna energija magnetna energija, ki mora biti aktivna in zdrava za manifestacijo partnerstva. Ali, če imamo partnerja ne moremo ali pa si ne želimo spolnih odnosov. V intimnem odnosi ni živosti, uživanja in čutnosti.

Vendar to je le nekaj primerov težav, ko je spolna energija blokirana. Blokirana spolna energija velikokrat predstavlja tudi oddaljenost od čustev saj se z ločenostjo od čustvenih bolečin ločimo od čutenja spolne energije. Tako izgubimo ne le spolno slo ampak se oddaljimo najprej od čustvenih bolečin in postopoma od čustev. Ker pa nas čustva oz. čutenja vedno popeljejo v premike pa se naše življenje postopoma ustavi oz sprelevi v Svižceve dneve, monotone dneve, rutine ki nas izčrpajo, ki počasi omrtvi naše živost v sebi in živost v življenju. Naše življenje se ne more več premikati naprej kot tudi nazaj z blokirano spolno energijo. Občutki neživosti so tisti, ki prevladujejo v vsakdanu.

Tudi blokirana spolna energija privlači temačne dogodke

Tudi z blokirano spolno energijo privlačimo in manifestiramo nenadne agresivne napade, posmehe, nenadne manipulacije, nenadna neprijetna presenečenja skozi ljudi…ko nas blatijo…napadejo…nam vdirajo v osebne stvari…zakaj ponavljam besedo nenadna? Iz razloga ker blokirana spolna energija pomeni blokirana čustva kot tudi blokiranja čutenja kaj se lahko zgodi. Oseba postane ločena od čutenja, da prihaja nekaj na kar je potrebno biti pozoren ali previden. Tisti, ki dobro čutimo čustva, zelo dobro čutimo tudi strahove, ki pa se lahko ob nevarnem dogodku dvignejo že prej ter jih zaznamo. V sebi zaznamo oz. začutimo, da se bo nekaj zgodilo.

Ravno tako lahko z blokirano spolno energijo doživljamo demonske energetske napade, ki predstavljajo skupek bolečin na spolnem organu…doživljamo lahko nočne more…napade s strani žensk, moških…če smo prejeli večino čustvenih bolečin od moških, potem bodo napadi od moških..v nasprotnem primeru od žensk… Edina prednost, če lahko tako imenujem, pri popolni spolni blokadi je ta, da oseba ne more privlačiti spolne zlorabe ali spolnega nadlegovanja. Zakaj? Ker spolna energija ni aktivna, ne privlačimo oz. manifestiramo posameznikov, ki bi v njih prebudilo željo po spolni intimnosti z nami. Ne me razumeti narobe, to ne pomeni, da je tebi s spolno blokado lažje. Nikakor ne. Enako težko je s spolno popolno blokado kot s premočno aktivno spolno energijo.

Ob pogledu na tvojo astrološko karto je mogoče razkriti ali je spolna energija pri tebi blokirana ali ne.
Nekateri so se rodili s karmično blokado. To pomeni, da so prišli oz  se rodili z blokado na spolnem organu, ki je razvidna skozi astrologijo. Tukaj gre vedno za lekcije in zdravljenje povezano z moškimi. Če je pri tem prisotna pozicija še drugega planeta, ki predstavlja nemoči, agresijo, potem se lahko posameznik rodi v agresivno okolje kjer je veliko zlorabe. Drugi pa so se rodili z veliko strahov in že v času odraščanja občutili čustvene bolečine, ki pa so zablokirale spolno energijo postopoma ali že z enim temačnim dogodkom. Vsaka spolna blokada je izrazna malo drugače.

Pri nekaterih posameznikih spolno neravnovesje vpliva na mentalne izzive. Pri drugih zablokira popolno izražanje resnice, nekateri vstopijo v polje drugih in živijo njihova življenja in skrbijo za čustva drugih ljudi itd. Neglede na to kaj se dogaja pod blokado oz. v tvoji notranjosti povezano s spolno blokado se skozi astrološki vpogled razkrije kaj se v globini spolnega neravnovesja dogaja.

Osebna pomoč za spolne težave

Orodja za samozdravljenje spolnih težav