Ali si senšualna?

Ali veš, da je senšualnost spolna moč, moč ki transformira tebe, partnerstvo, intimnost in tvoje življenje? Ali poznaš senšualnost? Senšualnost je čutenje sebe skozi spolno energijo, je spolno poželenje in čutenje sebe kot pravo zemeljsko boginjo.

Si imela kdaj kakšen dan, ko si se čutila zelo nežno, čutno, ranljivo ter ženstveno? Tvoje čutenje je takoj zajelo tvoje telo, ki se je tisti dan gibalo drugače. Tvoja hoja je postala ženstvena, bolj počasna, boki so dobili večjo gibljivost, tvoje oči nežnost, tvoje ustnice polnost ter sproščenost. Dan je potekal bolj tekoče, moški so bili bolj prijazni, bolj ustrežljivi ali pa so sami prišli do tebe. Nič ti ni bilo potrebno storiti, le bila si ženska, ženstvena in senšualna. Čutila si, da se ne boriš v življenju temveč ga objemaš z nežno in zapeljivo ženstvenostjo. In nežnost se ti je takoj povrnila skozi bolj ljubeče harmonični dan.

Senšualnost je čutenje v tebi, ki te ustavi pred ogledalom. Naenkrat ne gledaš sebe kako izgledaš temveč gledaš čutno ženstveno energijo, ki je prežela tvoje telo. Bolj se občutiš, začutiš ter objameš s senšualnimi vonji, ki te popeljejo skoraj v erotično čutenje sebe in prebujajo neprepoznavno globoko strast. Začutiš se na vseh ravenih, kot da bi imela najbolj globok intimen odnos. S tem čutenjem si ne le začela prebujati svojo ženstvenost temveč si začela manifestirati ljubeče odnose in partnerstvo, če si samska. Če pa si v razmerju, si začela izničevati svojo prekomerno moškost, da se lahko s svojim partnerjem povežeš, zliješ ter stopiš v boginjo, ki je v energiji sprejemanja in tvoj moški v energiji dajanja.

Moški so naravni dajalci, naravni v njihovem moškem stanju. Ženska pa v energiji sprejemanja in senšualnosti. Tako nastane popolno ujemanje kjer si ti lahko nežna, čutna, senšualna, moški pa možat vladar, ki te podpira, je ob tebi in je dajatelj vsega kar kot ženska potrebuješ.

Posveti se svoji senšualnosti v kopalnici pri tuširanju. To je moj najljubši prostor kjer si skozi vonje prebujam senšualnost in strast. Izjemno prijetno dišeči vonji, ki ti pomagajo prebuditi svojo čutnost, svojo ženstvenost so tapravi. Pomagali ti bodo prebuditi senšualnost kjer se boš videla skozi oči boginje, ki leži v tebi. Ta boginja ti bo pomagala prebujati tvojo spolno energijo ter postati prava ženska.

Dovoli si ob vonjih začutiti sebe kot žensko, dovoli si zasanjati v tvojih erotičnih in intimnih želja. Dovoli si sanjati kako si nežna, ranljiva ter boginja kajti vse kar si boš dovolila zasanjati, bo napojilo tvoje telo z ženstvenostjo. Pomagalo ti bo odpirati tvoje spolno slo ter te ponesti v uresničitev vseh tvojih intimnih domišljij. Ne trudi se  biti močna kajti to ni tvoja naloga. Tvoja naloga je biti senšualna, ženstvena in zelo nežna v čutenju. Vse ostalo kar potrebuješ, se bo pričelo prebujati samo od sebe ter razkrivati tvojo pravo osebnost, naravno samozavest in manifestirati tvoje čutne, senšualne želje

Komentiraj

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja