6 Neresnic o meditiranju

1. Neresnica – MEDITACIJA TE NAREDI PASIVNO/PASIVNEGA

Meditacija lahko v nam prebudi takšno živost, da ozdravi najbolj pasivne, težke in temačne rane v nam. Kar nas naredi izjemno živostne in nasprotno od zaspane. Prebudi nas od trpljenja, ki je naše zavedno stanje in odpre pozornosti, trenutku zdaj kjer se nahaja živost, premiki življenja, osredotočenost, elan, dobro počutje ter kvaliteta dela na najvišji ravni frekvence.

2. Neresnica- VSAKA MEDITACIJA JE DOBRA ZA NAS

Meditacije, ki imajo izven telesne izkušnje ali prevelike vizualizacije prihodnosti niso dobre za nas. V največji meri nas odzemljijo ter naredijo še bolj nesrečne v trenutku zdaj. Prava meditacija je tista, ki nas osredotoči v notranjost telesa.

3. Neresnica – MEDITIRATI JE POTREBNO SEDE, S PREKRIŽANIMI NOGAMI

Meditiramo lahko tudi leže, brez vzglavnika. Ne potrebujemo komplicirati ampak si olajšamo meditiranje na način, da ležimo. Pravila, da moramo sedeti sede, s prekrižanimi nogami so mnoge odvrnila od meditiranja saj nastopijo lahko bolečine, neprijetno počutje, osredotočanje na pozicijo in ne na bisteno delo, ki je meditiranje.

4. Neresnica – SAMO DUHOVNI LJUDJE MEDITIRAJO

Vsi smo duhovna bitja zato je meditacija za vse nas.

5. Neresnica – NAMEN MEDITACIJE JE IMETI MIREN UM SKOZI CELOTNO MEDITACIJO

Meditacije, ki osredotočajo v notranjost telesa aktivirajo zdravljenje trpljenja. Kar pomeni, da se med meditacijo prebudi stimulacija misli. Kar je popolnoma normalno ter več kot dobrodošlo. Le tako lahko pridemo do notranjega miru in sicer, da najprej ozdravimo nemire v nam.

Če želimo doseči notranji mir na silo na način, da se trudimo biti mirni se lahko zelo namučimo. Saj se notranji mir prebudi sam od sebe, ko je dovolj nemiru ozdravljenega v nam. Zato pri meditiranju pričnemo z nemirom, ki ga meditacija zdravi zato, da pridemo do zavednega prostora v nam, ki prebudi neverjeten notranji mir. Sprememba se zgodi na naraven način.

6. Neresnica – MEDITACIJA MORA BITI POPOLNA

Dovoliti, da se med meditacijo dogajajo »nepopolnost« je sprejemanje moči trenutka zdaj. Poizkušanje narediti meditacijo popolno pa je nesprejemanje trenutka zdaj ter zaviranje trenutnega zdravljenja, ki se v danem trenutku dogaja.

Vodena zdravilna meditacija – Odpiranje in uravnavanje tvojih energijskih centrov >>