5 Fizičnih simptomov spolnega neravnovesja

1. Poškodbe na predelu genitalij in okoli genitalnega predela

Nenehno privlačiš poškodbe, ki so locirane direktno na genitalnem predelu. Te poškodbe so lahko nenavadne in včasih si jih tudi ne upamo razložiti drugim. Primer: moja sestra Karmen je pred mnogimi leti doživela padec na smučanju kjer se ji je smučka ob padcu spreobrnila in udarila na predel njene vagine. Pristala je v bolnišnici in bila je na genitalnem delu operirana. Takih in ostalih neobičanjih poškodb je imela večkrat. Drugi primer, ki pri moških deluje zelo nedolžen in predstavlja spolno neravnovesje je sledeči: Moški, ki pri igranju nogometa privlači, da žoga prileti v njegovo mednožnje ni slučaj. Ampak je to magnetna privlačnost na podlagi čustvene bolečine, ki povzroča spolno neravnovesje in posledično tudi udarce na tem predelu.

V ta del simptomov gredo tudi poškodbe na predeli kolka ali obraba kolka.

2. Težave z grlom in zobmi

Težave s požiranjem, oteženo dihanje na predelu grla, nenehne angine, afte na jeziku in ustni votlini, rak na grlu, krvaveče dlesni, težave z zobmi kot so boleči zobi, nenehni obiski zobozdravnika, “razmetani” zobje…skratka karkoli povezano z ustno votlino, grlom, zobmi kot tudi vratom. Boleči vrat, zakrčenost vratu so znaki spolnega ravnovesja.

Kako se lahko predel grla povezuje s spolno energijo? Spolna energija se tesno povezuje z našim grlom. Vedno tesno operirata tako kot je njuna povezanost vidna preko astrološke karte – kjer sta spolna astrološka hiša in grlena astrološka hiša povezani. Sta si nasprotni in spolna astrološka hiša je vedno skrita saj se nahaja v osmi (skriti hiši). Prav iz tega razloga je težko razvidno, da težave na predelu grla pravzaprav izvirajo iz spolnega neravnovesja.

3. Zdravstvene težave

Zdravstvene težave z erekcijo, povečana prostata, rak na prostati, povečani jajčniki, rak na genitalnem predelu, nezmožnost zanositve, težave z maternico, menstrualni krči, predmenstrualni simptomi, neredne menstruacije, zdravstvene težave z uriniranjem…

4. Bolečine med spolnim odnosom

Kakršne koli bolečine med spolnim odnosom in takoj po spolnem odnosu, nakazujejo spolno neravnovesje. Ali so to bolečine, ki jih začutiš na predelu penisa/vagine. Ali na predelu malo višje vse do popka.

Te bolečine nakazujejo spolne blokade, ki povzročajo neravnovesje spolne energije.

5. Drugi fizični simptomi

Zaradi spolnega neravnovesja se nemudoma tudi močno odzemljimo saj sta sakralna čakra (spolna čakra) in zemeljska čakra tesno skupaj in močno povezani. Kar pomeni, da s spolnim neravnovesjem prilačimo tudi fizične simptome povezane s zemeljsko čakro. Naj ti predstavim najbogostejše: težave s koleni, gležnji, vkleščen živec sciatica, nezmožnost izgubiti težo na predelu stegen, nezmožnost razviti ali okrepiti mišice na predelu stegen, zlomi noge…

Reševanje fizične simptome spolnega neravnovesja s 4 orodji samozdravljenja

Osebna pomoč pri reševanju težave