30 Resnic in Skrivnosti o spolnosti

1. Kaj je spolna energija?

Spolna energija je del našega bistva, ki je izražena skozi spolni organ kjer naše bistvo dobi največjo intenziteto blaženih občutkov. Kot človeška bitja nam je bila spolna energija dana, da jo uporabimo kot svetost z drugim bitjem in se odpremo globini spolne energije.

2. Kaj se zgodi v času spolne intimnosti?

Dve duši se kot eno združita skupaj kjer si izmenjata energijo na najglobljem ravenu skozi spolno slo. Zaveden spolni intimni odnos nosi globoke občutke povezanosti, čutnosti, prizemljenosti, globine in enosti. Pri zavedni spolni intimnosti ne gre samo za spolni akt in tekmo do orgazma. Ampak gre za prepoznavanje sebe v drugem človeku s pomočjo spolne energije.

3. Kaj je največja napaka, ki jo lahko v spolni intimi partnerja počneta?

Poizkušata doseči vrhunec oz. orgazem. Namesto zlivanja v čutne in sensualne spolne energije v tistem trenutku se ponavadi išče v samem dogodku cilj, torej orgazem. Tako se največji spolni trenutki globine izgubijo s pričakovanjem konca in premalo posvečanja danemu trenutku, ki je bolj pomemben in je živosten kot tudi resnično obstaja.

4. Kaj pomeni, če se med spolnim odnosom ne moreš sprostiti?

V tebi se nahajajo strahovi iz otroštva, ki se prebudijo v trenutku največje intimnosti. V trenutku, ko odpreš najbolj sveto dejanje partnerju/partnerki. Takrat se razkrije ne le tvoja fizična golota ampak tudi vsi tvoji čustveni strahovi. Med spolno intimnostjo si izpostavljen-a nečemu tako osebnemu kot so bili doživeti osebni občutki strahu v času otroštvu.

5. Kaj pomeni, če ne doživiš orgazma?

Pomeni, da nimaš popolnega stika s spolno energijo kot tudi s partnerjem na zavednem ravenu. Ravno tako to lahko pomeni, da stik do spolne energije blokirajo energetske blokade kot so strahovi, omejitve iz ranega otroštva in odraščanja.

6. Kaj pomeni, če igraš orgazem?

Če igraš orgazem pomeni, da nisi zlita/zlit s svetostjo spolne energije kot iskrenosti do sebe in partnerja/partnerke. Ta del je zelo pomemben, da se odkrito razčisti s komunikacijo zato, da lahko pričneta graditi na pravi spolni intimi katera orgazem ni obveznost.

7. Zakaj doživljaš med spolnim odnosom fizične bolečine na genitalnem predelu?

Energijske blokade zakrčijo reproduktivne organe, jih naredijo občutljive, neživostne zaradi česar telo na teh predelih nima živosti, »elastičnosti« in moči. Energijske blokade so v tem primeru največkrat strahovi, občutki nemoči ustvarjeni že zelo zgodaj v otroštvu.

8. Ali moraš partnerja/partnerko iskati?

Vsaka manifestacija se odvija najprej znotraj nas, v energijskem polju. Nisi le človeško bitje v fizični obliki ampak si duša, ovita v fizično telo. Ta duša je energija, ki ustvarja in manifestira od znotraj. Vse kar doživljaš znotraj na čustvenem, zavednem in nezavednem ravenu manifestiraš zunanje, če to želiš ali ne. Kar tudi pomeni, da se partnerstvo odpre samo od sebe v času, ko se notranjost za partnerstvo odpre oz. čustvene bolečine ozdravijo.

Partner-ka ti lahko dobesedno »pade« v naročje brez, da iščeš partnerstvo saj, ko je notranje energetsko stanje povezano z odnosi v ravnovesju, se lahko manifestira partnerstvo, ki izžareva to ravnovesje. Lahko pa se zgodi, da moraš oditi na neko pot ali samo v trgovino in tam se manifestira partnerstvo. Deluje preveč enostavno kajne? Um nam je preveč zakompliciral življenje in zasenčil moč našega zavedanja, ki kar samo ustvarja in nas popelje tam kjer moramo biti zato, da privlačimo želeno.

9. Ali so masturbacije zdrave oz priporočljive?

Nezavedne masturacije so zelo toksične. Medtem, ko zavedne masturbacije so zdrave kot tudi priporočljive.

10. Kolikokrat na teden je priporočljivo masturbirati?

K zavedni masturbaciji pristopiš vedno takrat, ko začutiš, da je spolna energija že zelo močna in te kliče, da jo pomagaš »izliti«. V določenih obdobjih je lahko zelo intenzivna, ker opravlja spolna energija neko pomembno notranje zdravljenje. V drugih obdobjih pa dosti manj intenzivna. Pomembno je, da če nimaš spolnih odnosov imaš neko konstantnost masturbacij, vendar naj bodo po čutenju.

Zato ti število kolikokrat na teden ne bom dala saj vsaka spolna energija v človeku operira drugače. Naša naloga je, da se jo naučimo poslušati in zavedno masturbiramo takrat, ko je čas zato. V tem primeru ti svetujem, da poslušaš svoje telo, svoje čutenje in seveda spolno energijo. Tudi preko sanj lahko prejmeš sporočilo kdaj je potrebno povečati spolno energijo. Primer: Sanje o nunah so eden izmed znakov, da ne daješ dovolj pozornosti svoji spolni energiji.

11. Zakaj ne moreš privlačiti resnega razmerja ampak vedno privlačiš moške/ženske, ki te imajo le za spolnost?

Vzrok tiči v bolečinah manjvrednosti, ki so nastale v času odraščanja. Manjvrednost pa nas poveže s sakralno čakro, ki vpliva na našo spolno energijo. Nato se skozi te bolečine manjvrednosti prav preko spolnosti odseva ta naša manjvrednost, ko smo »vredni« le takrat, ko smo v spolni intimnosti. »Manjvredni« pa, ko gre za resno razmerje. Vendar naj ti nekaj razkrijem. Tudi takrat, ko si v spolnem odnosu s človekom, ki ne želi imeti resen odnos, vibriraš manjvrednost. Moj nasvet: Umakni se čimprej vstran, ozdravi te občutke manjvrednosti in se osvobodi. Drugi vzrok pa lahko tiči v občutkih in bolečinah, ko si vedno bil-a druga/drugi ali v družini nepomembna/nepomemben.

12. Kako veš, da si spoznal-a sorodno dušo?

Sorodna duša je vsak partner/partnerka, ki vstopi v tvoje življenje. Tam je, da ti pomaga ozavestiti določene bolečine in te popelje v rast. Lahko rasteta oba ali samo ti. Ampak, ko sorodna duša opravi nalogo rasti v tebi se lahko zgodi ena izmed dveh stvari: odnos se lahko zaključi ali pa se za več stopenj poglobi. Če se odnos zaključi vstopi v pravem času nova oseba v tvoje življenje, ki je ponovno sorodna duša saj bo/je popolna za tisti čas tudi, če v bolečih trenutkih ne izgleda tako. Tisto kar pa verjetno iščeš, če povprašuješ o sorodni duši, pa je duša dvojčica.

13. Koliko let je »normalno«, če si samski/ samka?

Do pet let je še normalno. Več kot pet let brez partnerstva pa je potrebno pogledati s pomočjo astrologije kaj se na čustvenem in spolnem ravenu v notranjosti telesa dogaja. Včasih vzrok za daljše samsko življenje stoji močna transformacija, ki jo sproži planet Uran v astroloških hišah partnerstva in spolnosti tako kot je pri meni. Takrat je nemogoče imeti partnerstvo ter so daljša obdobja samskega življenja normalna.

Uran preživi v vsakem področju našega življenja 8 let in, ko vstopi v področja partnerstva takrat je dolgo samsko življenje del te globoke transformacije. V drugih primerih pa ni normalno in je skorajda nujno potrebno najti vzrok, najbolje s pomočjo astrologije kjer se vidi ali se nahajajo kakšne večje spolne blokade, ki blokirajo partnerstvo. Takšne blokade lahko manifestirajo tudi večje bolezni.

14. Kaj privlači partnerstvo?

Nikoli izgled ampak energija oz. notranje stanje zavedanja. Tisto kar pa sproži ključno manifestacijo partnerstva pa sta spolna energija (sakralna čakra) in srčna čakra.

15. Kako privlačiti ljubeče partnerstvo?

Samo z občutki globine ljubezni v sebi. Najprej moramo ozdraviti boleče srčne bolečine, ki se nahajajo na naši srčni čakri vključno z ostalimi neravnovesji iz otroštva. Tako se osvobajamo čustvenih bolečin in odpiramo resničnemu bistvu – popolni ljubljenosti do sebe. Tako se skozi nas nato lahko manifestira ljubeče, spoštljivo partnerstvo. Odprta srčna čakra igra veliko pomembnost za ljubeče partnerstvo.

16. Kaj igra pomembno vlogo pri ujemanju v spolnem odnosu?

Lep, spoštljiv, razumevajoč odnos v času, ko ni spolnih odnosov. Ter zelo dobra komunikacija, ko gre za spolnost. Iskrenost izražanja šibkosti, svojih senc, ko gre za intimnost je pomembno kot tudi razumevanje partnerja/partnerke, ko izrazi svoje sence in ti jih izpostavi. Nato je pomembno izraziti tudi želje, občutke ter graditi globino spolnosti skozi nenehno komunikacijo. Tako sta lahko iskrena v čistosti med spolnim odnosom kar s časoma privede do globokih spolnih čutnih doživetij, ki so lahko tantrična.

17. Kaj pomeni, če med spolnim odnosom razmišljaš?

Nenehno razmišljanje je znak močne umske aktivnosti v času spolnosti. Kar pomeni, da med razmišljanjem nisi popolnoma prisotna/prisoten v spolnem odnosu. Ampak si v mislih kjer lahko odtavaš v prihodnost ali v preteklost. Tvoja pozornost je v glavi in ne v spodnjem delu telesa. V tem primeru ti priporočam, da pred tem ali meditiraš, se pogosto prizemljuješ, dnevno umirjaš um oz. uporabljaš vse 4 vaje . Tako zmanjšaš umsko stimulacijo, ki je občutna tudi med spolnim odnosom.

18. Kako se lahko globlje povežeš s partnerjem?

Prva najpreprostejša, pomembna in glavna vaja je, da si med spolnim odnosom nenehno vsaj delno usmerjen-a na dihanje. Bodi nenehno zaveden/na dihanja ali prsnega koša v času intimnosti. Ta vaja te usmerja v notranjost, pomaga povečati zavedanje zato, da se lahko povežeš s sabo in tako se lahko posledično povežeš s partnerjem/partnerko. Še bolje je, če oba pristopita k tej vaji in se med sabo opomnita, da usmerita pozornost na dihanje. Ne deluje tole romantično, da se morata med spolnimi užitki opominjati zavednega dihanja kajne? Vendar vadita in s časoma bo postala ta vaja pomembna vez, ki vaju bo pričela kot duši med spolnim odnosom združevati in povezovati na globokem ravenu.

19. Kaj pomeni, če ne čutiš spolnega sla?

To pomeni, da se je tvoja spolna energija zablokirala z večjimi čustvenimi bolečinami, ki blokirajo prodor spolne energije skozi tvojo sakralno čakro.

20. Ali se v starejših letih spolno slo zmanjša?

Pri mnogih deluje tako ampak zmanjšano slo ne nastane zaradi let saj je spolna energija večna, v nas, živostna in vedno močna. Z leti se lahko zmanjša ali v popolnosti ponikne zaradi povečanega in neozdravljenega trpljenja v notranjosti kar posledično zablokira spolno slo. Ko je trpljenje ozdravljeno, je spolna energija enako močna kot je bila v dvajsetih letih.

21. Kako negovati spolno energijo v času bolezni?

Z orodji.

22. Zakaj negovati spolno energijo v času bolezni?

Spolna energija nosi močno intenzivnost energijskih sil. Vrhunec, ki ga doživimo je le kapljica močne sile, ki pa svoje delo še ob orgazmu ne zaključi. Ko se spolna energija neguje z zavedanjem takrat lahko njena intenzivnost potuje tudi po vrhuncu v največje nezavedne čustvene bolečine, ki so pravzaprav glavni povzročilec in manifestator bolezni. In jo tudi nato ozdravi v popolnosti kar pomeni, da se lahko nato bolezen ozdravi, prav s pomočjo spolne energije. Zato je negovanje spolne energije ter prebujanje z vajami ključno in pomembno.

23. Kako lahko spolna energija ozdravi bolezen?

Ob prebujeni spolni energiji le-ta nato potuje na nezavedne predele našega bistva in zdravi tisto kar je skrito. Najmočneje to potovanje spolne energije občutimo v trenutkih orgazma. Pri orgazmu je intenzivnost tako močna, da lahko občutimo na kateri del telesa je odšla spolna energija in kje točno zdravi naše trpljenje, ki nas je povedlo do bolezni. Lahko pa se spolni orgazem prebudi tudi kar sam od sebe ponoči, če je to potrebno oz. če se soočaš z boleznijo.

24. Kaj pomeni, če se orgazem prebudi ponoči sam od sebe?

To pomeni, da spolna energija skozi noč opravlja pomembno zdravilno delo na področju sakralne čakre. Višje energije takrat lažje stopijo skozi nas in povečajo tok spolne energije. Takšnih orgazmov nimajo vsi, drugi pa jih doživljajo zelo pogosto. So normalni proces razvijanja zavedanja in zdravljenja tudi ponoči.

25. Kako ustaviš obsedeno spolno fantaziranje?

Tako, da v tistem trenutku postaneš zaveden/zavedna spolnega fantaziranja. Nato osredotočiš vso svojo pozornost na spodnji del telesa, natančneje na spolni organ. In zadrži to pozornost na tem predelu dokler fantazije v popolnosti ne potihnejo. Tako prekineš vez med spolno nezavedno energijo in umom, ki skupaj ustvarita toksično spolno fantaziranje.

26. Zakaj ima nekdo rad grobe spolne odnose?

Grobi spolni odnosi so »užitek« pri tistih, ki imajo za sabo težke zlorabe iz otroštva in druge neprijetne boleče se pretekle izkušnje. Zloraba iz otroštva je povzročila veliko bolečin. Te bolečine (energijske blokade) nato iščejo portale, da se nahranijo in najlažje najdejo skozi spolnost. Zakaj skozi spolnost? Iz razloga, ker so bolečine nastale v času otroštva, ko se je razvijala spolna čakra (sakralna čakra). Deluje kot, da oseba uživa v spolnem grobem odnosu ampak kdo v resnici uživa? Bolečina in ne resnica ali duša sama.

Grobi spolni odnosi so znak močnega trpljenja v človeku, ki kliče po prebujanju in zdravljenju bolečin iz otroštva. Če se grobi spolni odnosi ne ustavijo se bolečina iz zlorabe hrani ter povečuje vsakič močneje. Posledično pa poveča trpljenje ter povzroča bolezni.

27. Kaj pomeni, če privlačiš nekoga, ki nima želje po spolnosti?

To pomeni, da je ta oseba odsev tvojega notranjega stanja. V tem primeru bi lahko pomenilo, da nosiš v sebi neravnovesje v spolni energiji – ali je premočna ali enako premalo aktivna kot pri parnterju/partnerki. Partner je kot odsev tam, da ti sporoči tvoje notranje stanje. Bolj kot ti uravnavaš svojo spolno energijo bolj se bo partnersko stanje ali vajin odnos spreminja kot rezultat uspešnosti zdravljenja od znotraj.

28. Kaj pomeni zate, če partnerja/partnerko med spolno intimnostjo omejujejo različne negativne misli?

Zate pomeni, da nosiš v sebi podobno intenzivnost in negativnost misli v sebi. Seveda ima tudi partner svoje omejitve in vzroke za te težave. Ampak vedno je dobro pogledati še iz drugega zornega kota, da tisto kar nosi partner, nosiš v globini tudi ti. Pa če si tega zavedna/zaveden ali ne.

29. Kako zdraviti negativno miselno naravnanost med spolnostjo – Primer: nisem sposobna/sposoben ali dovolj dober/dobra

Ta misel se je rodila že pred mnogimi leti in je med spolnostjo postala glasnejša saj kliče po zdravljenju. Pomembno je, da ozavestiš, da je to misel in ne ti. Dokler verjameš tej misli, jo neguješ, krepiš oz. si z njo poistoveten-a… tako blokiraš spolno intimnost. Ko pa ji prisluhneš in jo z zavedanjem opazuješ iz ozadja, veš da to nisi ti ampak je to »le« misel, pa s tvojim zavedanjem prične izgubljati moč. Lahko se skozi to vajo na trenutke okrepi vendar s tvojo zavedno lučjo in opazovanjem bo nekega dne tudi izgubila moč. Takrat se tudi osredotoči na čustva in poglej kaj iz otroštva bo prišlo skozi tebe in se zdravilo tisti trenutek. Saj se ta misel povezuje z bolečino iz daljne preteklosti.

30. Kako se soočiti z občutki praznine v času samskega življenja?

Predaj se jim, dovoli si jih občutiti, vadi zavedno dihanje skozi dan in tako se bodo zdravile. Praznina in žalost nista v tebi zaradi samskega življenja ampak zaradi trpljenja, ki je že od nekdaj v tebi. Biti brez partnerja pa ti je pomagalo to bolečino prebuditi, da jo lahko sedaj zdraviš in ozdraviš. Tako samsko življenje ne pusti več žalosti v tebi in posledično lahko manifestiraš partnerja/partnerko. Ali pa lahko z mirom v srcu živiš v samskem življenju. Življenje te nato popelje v partnerstvo, ko je čas zato vendar ti ob tem ne trpiš.

Orodja za zdravljenje spolnih težav

Osebno svetovanje za spolne težave