10 Znakov spolne blokade

Smo duše, v fizičnem telesu s tokom spolne energije, ki je naše naravno stanje. Brez želje po spolnem odnosu naznanuje ločenost od našega naravnega stanja in težave na drugih področjih življenja. Zato je nujno potrebno prepoznati spolno blokado in pričeti z zdravljenjem. Poglejva kakšni so znaki, ki ti lahko pomagajo ozavestiti tvojo spolno blokado.

1. Brez želje po spolnih odnosih

Ta simptom je zelo očiten, da je spolna energija blokirana saj prepoznaš, da nimaš želje po spolni intimnosti ne glede na to, če si brez partnerja ali v vezi. Občutek je, da lahko svoje življenje živiš brez spolne intimnosti prav vsaki dan.

Rada bi opozorila tukaj tudi starejše, ki vzamejo ponikanje spolne želje kot nekaj normalnega saj naj bi bilo to del “staranja”. Spolna energija je namreč neumrljiva sila, ki je vedno v tebi. Zakaj pa pri višji starosti lahko ponikne? Zaradi natrpanih čustvenih bolečin, ki zaprejo naravno funkcioniranje spolne energije. Tvoje telo, ne glede na to koliko je staro, je sposobno čutiti spolno energijo, jo uporabljati dokler si se ti pripravljen z njo povezovati. Tudi v tvojem stotem letu.

2. Želiš si imeti spolne odnose ampak se spolna energija ne prebudi

To je tudi jasno zaveden simptom, ki ponazarja, da je spolna energija blokirana. V tem primeru jasno nakazuje, da je do nekega obdobja bila spolna energija jasno občutna ampak se je s časoma oz. skozi obdobje pričela zapirati.

3. Ne privlačiš partnerja/partnerke

Blokirana spolna energija zaustavi močen tok privlačnosti. Kar pomeni, da se manifestacija partnerstva ne more zgoditi. Spolna energija je močna magnetna sila skozi katero se manifestira partnerstvo in je ključna za zdravo intimnost. Če si že več kot 5 let brez partnerja je dobro astrološko preveriti ali samskemu življenju kljubuje blokirana spolna energija. Vzroki so lahko tudi drugi ampak eden od njih je sigurno blokirana spolna energija.

4. Privlačiš “partnerstva” ali osebe, ki nimajo velike želje po spolni intimnosti s tabo

Pri tem primeru gre za jasno videnje, da te moški/ženske ne vidijo, čutijo oz. si te ne želijo intimno. Tukaj se ne gre za to, da nisi privlačen/privlačna ampak zaradi blokirane spolne energije, se želja po intimnem odnosu ne prebudi v drugi osebi. Velikokrat se partnerji oz. nasprotni spol raje pogovarja s tabo in izmika-ta spolni intimnosti. Seveda je vse to lepo in prav na pričetku spoznavanja, vendar s časoma se v vsakemu človeku bližina in spoznavanje sprelevi v intimnost.

Zato je dobro zaznati simptome, ko se moški/ženske izmikajo intimnim odnosom s tabo, ni privlačnosti ali “strasti”, imajo te le za pogovore ipd. Tukaj te želim tudi opozoriti, da ne gre kriviti druge osebe, ki se izmika spolnosti s tabo kot tudi sebe ne. Gre namreč za energetsko blokado v tebi, ki se odseva v nasprotnem spolu. Kar pomeni, da se tudi nasprotni spol sooča s spolno blokado na podoben, drugačen ali isti način.

5. Prepričaš se, da te nekdo spolno privlači

To je zelo pogost primer, ko se zaradi prepričanj in vzgoje zunanje oz. mentalno naučiš, da si želiš imeti spolne odnose. Tako ostaneš v umu in ne zaznaš čutenj ali je temu resnično tako. Dokler svojih čutenj ne prepoznaš ne moreš niti ozavestiti, da pa vseeno ne čutiš želje po intimnosti. Tukaj astrološka pomoč pride zelo močno prav saj si lahko ogledam ali je tvoj mentalni raven izzvan oz. poudarjen. Nekateri z zelo močno mentalno aktivnostjo izgubijo stik s čustvi in ne prepoznajo resnice od prepričanja. Ko se le prepričaš, da te spolno nekdo privlači se lahko zgodi, da ne privlačiš partnerja ali pa enostavno ne čutiš strasti, užitka med intimnostjo. Druga možnost pa je ta, da se v tebi ne prebudi spolno slo.

6. Brez strasti pri delu oz. do dela

Če ti manjka strast, elan pri delu, nakazuje zatrto oz. blokirano spolno energijo. Brez spolne energije ni strasti, entuziazma pri delu kot tudi ni kreativnosti.

7. Nezmožnost napredovanja na delovnem mestu

Brez spolne energije ne moreš biti vodja kot tudi ne moreš napredovati. Nahajaš se na poziciji vedno pod vodstvom. Ne glede na to kako se trudiš zunanje, ko ti z blokirano spolno energijo ne uspe prodreti. Saj vedno prodre strast, entuziazem, sila, ki izhaja iz spolne energije. Ta sila v tebi vzbudi zelo močno vodenje, zmožnost upravljanja pomembnih nalog, kreativnega dela ipd. Blokirana spolna energija zatre to silo, strast, te loči od zavedanja čemu ti želiš slediti, kaj je tvoj entuziazem in zatre zavedanje elana v tebi.

8. Svižcevi dnevi

Ko vstopiš v Svižceve dneve (vsaki dan je enak in brez živosti) potem spolno neravnovesje igra tukaj zelo pomembno vlogo. S spolno energijo nastopijo premiki v tvojem življenju. Medtem, ko blokirana spolna energija ustavi premike in te postopoma potopi v monotone dneve, ki so enaki, dolgočasni, se ponavljajo in vzbujajo v tebi ogromno frustracij, občutkov nemoči…Skratka vsaki dan je enak in ob tem zelo trpiš. Želiš si živosti v sebi, kot tudi živosti v zunanjem življenju. Želiš zaživeti ampak karkoli narediš, se ničesar v življenju ne spremeni.

9. Za ženski spol: Močni menstrualni krči

Ko se spolna energija zablokira, se zablokira ves predel reproduktivnih organov in normalni tok menstruacije. Zato nastopijo tudi menstrualni krči. Menstrualni krči so znak zablokirane spolne energije skupaj z blokirano žensko energijo. V tem primeru so reproduktivni organi napolnjeni s čustvenimi bolečinami, ki blokirajo tvojo spolno energijo. Močnejši kot so menstrualni krči, močneje je spolna energija v tebi zablokirana.

10. Za ženski spol: Nezmožnost zanositve

Nezmožnost zanositve je tudi eden od znakov, da je tvoja spolna energija zablokirana. Seveda gre tukaj še za druge blokade na delu reproduktivnih organov, ki so lahko vzroki za nezmožnost zanositve. Ampak, če pride do močne blokade spolne energije potem je le-ta vzrok za nezmožnost zanositve.

Reševanje spolne blokade s 4 orodji samozdravljenja

Osebna pomoč pri reševanju spolnih težav