🌙Vstop v novi pogumen začetek in Triglav poravnava (23.2.2020)

Nova luna – 23.2.2020 ob 16:32 uri
(njeni učinki so lahko občutni že nekaj dni pred uradnim datumom nove lune in nato vse do polne lune)

Nova luna (ali drugače poimenovana prazna luna) vedno naznani novi začetek, ki se nam odpira v astrološkem znamenju Ribi.

Odpremo se lahko inspiracijskemu novemu začetku na način, da se podamo v nov način življenja. Pritisnemo lahko na “plin” nekje kjer pred tem nismo mogli saj nas je bilo zelo močno strah. Sedaj pa nam luna daje ter priliva psihološko moč, da kljub strahu vstopimo v novi začetek. Ker pa astrološko znamenje Ribi predstavlja zaključek, se pri tem novem začetku nahaja precej intenziven zaključek. To pomeni, da bomo lahko nekaj v našem življenju zaključili kar nas je mentalno preganjalo nekaj let, več let ali tudi celo življenje. Še posebej, ko gre za tematike povezane z ljubeznijo, socialnim življenjem, obiljem oz. denarjem, vrednostjo, odprtostjo…

Da pa se novi začetek resnično odpre v našem življenju, smo obvezni storiti Triglav poravnavo. Kar pomeni, da bomo morali trud vnesti, ki ni najlažji. Na levi strani lahko vidite astrološko sliko nove lune v kateri se nahaja odebeljena rdeča črta. Le-ta predstavlja ta naš Triglav v nas, ki je v osnovi velika bolečina. Skozi leta se je nabirala zaradi razočaranj, zamer, jeze, strahov, ki so zaprle naše srce (srčno čakro). Če je srce zaprto potem ne moremo odpreti nove ter lepše odnose, ne moremo izpustiti toksične odnose, ne moremo privlačiti obilja, biti sproščeni, ponovno ljubiti, manifestirati partnerstvo ipd. Zato je naša naloga, da se v tem času nove lune lotimo opredeljevanja kje v nas so te zamere, bolečine ter do koga? Če jih bomo predelovali z ljubeznijo in odpuščanjem potem bomo predelali Triglav lekcijo. Predelana lekcija bo s pomočjo planetov odprla naše srce ter manifestirala novi začetek.

Ali lahko zaznaš v sebi kje nosiš občutke nemoči, jeze, zamere, sovraštva, ki ti blokirajo tvoje srce? Kje se z zamerami zaviraš pred višjo ljubeznijo, vrednostjo ter manifestacijam? Kje?

Komentiraj

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja