♂ Mars v Kozorogu do 30.3.2020

Ko zvežemo skupaj planet Mars ter astrološko znamenje Kozorog je naša naloga prenesti naše odločitve, sigurnosti, instinkte v realnost ter jih zrealizirati. Naučiti se moramo vstopiti v dejanje, ki ga je potrebno opraviti s stabilnostjo in zrelostjo ne glede na to, če nas je strah. Saj bomo tako lahko uspešno udejanjili vse kar želimo postoriti. Vsako dejanje, ki bo izhajalo iz zrelega, odločnega in instinktivnega stanja bo lahko uspešno, zrealizirano ter nagrajeno.

Pri delovanju z našimi dejanji pa moramo implementirati vztrajnost, se soočiti z našo nesigurnostjo, odkrivati kje se preveč trudimo, kje ne vpeljemo lažjih pristopov, prehitro obupamo, se bojimo iti naprej, se preveč mučimo in zato sebe zablokiramo. Predelati moramo svoje lastne omejitve, ki nas ustavljajo k realiziranju, dejanjim, odločitvam ter iti čez njih.

Vse naše osebne predelave pa bodo vplivale na naše fizično telo, ki nam bo sporočalo ali smo na pravi poti, kje so upiranja, strahovi, kje so potrebna zdravljenja in ali je naš solarni pleksus dovolj odprt za realizacije ter uspeh.

Te zanima na katerem področju tvojega življenja moraš iti ti naprej, kje te Mars kliče, da greš čez sebe, vstopiš v akcijo, se soočiš s strahovi, da pridobiš sigurnost in zrealiziraš svoja dejanja? Klikni na gumb spodaj ter naroči moj osebni astrološki vpogled, pomoč, smernice ter navodila.

Naroči Osebni astrološki vpogled – ♂ Mars v Kozorogu do 30.3.2020
[purchase_link id=”12641″ text=”NAROČAM OSEBNI VPOGLED” style=”button” color=”orange”]

Komentiraj

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja