Znaki, da so duše umrlih ob tebi

Znaki, da so duše umrlih ob tebi

Ne potrebuješ biti medij ali imeti druge nevidne sposobnosti, da se povežeš z ljubljenimi, ki so umrli! Tudi, če nimaš razvitih nevidnih sposobnosti prejemaš vedno znake od njih, da so ob tebi! Vendar jih morda ne vidiš, ne zaznaš ali ne veš, da so še vedno ob tebi. Zato ti danes spodaj opisujem nekaj glavnih znakov, ki sporočajo, da so tvoji ljubljeni, ki so zapustili Zemljo ŠE VEDNO OB TEBI!!

Znaki, da so duše umrlih ob tebi

1. Ko se spomniš na njih!

V trenutku,  ko pomisliš na ljubljeno osebo, ki je umrla, naznanja, da je ob tebi točno tisti trenutek! Umrli lahko energetsko prikličejo tvoje misli, da se spomniš na njih! Deluje kot, da si se po naključju spomnil-a na njih ampak nisi!! Oni so ob tebi ter ti dajejo energetske signale, da so ob tebi oz. da je oseba na katero si se spomnil-a ob tebi!

2. Ko se z njimi pogovarjaš!

Če imaš navado, da se z umrlo osebo pogovarjaš v mislih, na glas ali tudi na pokopališču VEDI, DA je v tistem momentu ob tebi! Sliši te! Kajti že ena sama misel na njih, jih prikliče iz realma kjer se ta trenutek nahajajo ter bivajo! Namreč umrli so doma, v svojem domu in takoj, ko se z umrlo osebo pričneš pogovarjati, te sliši oz. ima to informacijo! Nato umrli dajo svojo pozornost vate in so pri tebi v tisti sekundi! Tvoj pogovor pa pokliče njegovo dušo z lahkoto, KER STA V ISTI SKUPINI DUŠ! Povezana sta in se energetsko lahko med sabo kličeta!

3. Ko najdeš ali doživiš nekaj na kar te spomne na umrlega/umrlo!

Duša umrlega te je vodila do tega predmeta ali tudi dogodka zato, da ti sporoči, da je ob tebi!! Umrli imajo višjo sposobnost te popeljati do stvari ter dogodkov, ki te bodo opomnile na njih! Če srečuješ pogosto ljudi z istim imenom kot ga ima duša umrlega vedi, da tudi to ni slušaj! Ob tebi je tisti trenutek, ko slišiš ime in se hkrati spomneš na umrlega/umrlo!

4. Ko jih sanjaš!

Sanje so stanje največje realnosti in resnic! Ko jih sanjaš pomeni, da ne gre za neko iluzijo ali željo AMPAK so te prišli skozi sanje obiskati! Zato bodi pozoren/pozorna na sanje in kaj ti je duša umrlega sporočila! Prisluhni saj ti sporoča nekaj ali pa te je prišla duša pozdraviti! Če se z umrlim v sanjah NE POGOVARJAŠ ampak ga/jo vidiš srečno/srečnega, NAZNANUJE, da je srečen, svoboden in ni pozabil-a nate!! Še vedno je ob tebi le, da je tokrat v drugačni obliki VSE DOKLER ne zapustiš Zemljo tudi ti! Takrat se ponovno združita! Do takrat pa je vedno ob tebi v bolj nevidnih oblikah in znakih katere ti danes opisujem!

5. Ko vidiš morebiti senco v desnem ali levem kotu očesa!

Ta senca se pojavi naenkrat in izgleda kot, da nekdo stoji ob tebi! Ko se obrneš, pa ne vidiš nikogar! Vendar ta senca je senca duše, ki te je prišla obiskati! Če se v tistem momentu spomneš na nekoga, ki je umrl pomeni, da je točno ta duša bila ob tebi! Lahko te spremlja ob določenih obdobij sprememb, izzivov ali pa te je le prišla pozdraviti zato da veš, da JE ŠE VEDNO OB TEBI!

6. Hladen vetrič/zrak po tvojem obrazu

Naenkrat (največkrat tik pred spanjem) občutiš rahel vetrič na tvojem obrazu VENDAR okno ni odprto, nikjer ni prepiha! To je znak, da je duša umrlega ob tebi! Lahko je tudi vodnik! Vprašaj kdo je in preko sanj lahko prejmeš sporočilo kdo točno je bil ob tebi!

7. Ko te določena žival spomni na umrlega/umrlo

Če te določena žival spomni na umrlega/umrlo ponazarja, da je tisti trenutek duša umrlega ob tebi!! Sporoča ti, da je dobro in da ne boš sam-a nikoli! Saj nikoli nismo sami!! Pogovarjaj se z umrlim v mislih ali na glas in močno ti bo duša še v prihodnosti dajala signale, da je ob tebi!

V mlajših letih, ko je umrla moja stara mama sem vedno iskala znake, da bi vstopila v stik z njo! Oziroma, da bi odkrila ali še vedno obstaja. Ko je priletela muha na mojo roko sem muho spraševala: “Ali si ti moja stara mama?” Nato sem bolje spoznala nevidni svet in odkrila, da je res bila ona ob tej živali in mi sporočala, da je ob meni! Še danes me muha poveže s staro mamo in včasih velikokrat muha počiva pridno na stropu ter vem, da je stara mama ob meni!

Če vidiš kakšne živali, ki te spremljajo ali se ti nenehno ponavljajo in se ob tem spomniš na umrlo dušo VEDI, DA je DUŠA UMRLEGA, ki ti sporoča, da JE ob tebi!

8. Ko ti duša umrlega NE GRE IZ GLAVE

Kljub temu, da je že dolgo od tega odkar je duša zapustila Zemljo, ti naenkrat ne gre iz glave! Naenkrat jo čutiš skozi spomin ob sebI. četudi se ne siliš, da se spomniš na to dušo, ona NENEHNO PRIHAJA V OSPREDJE! Počutiš se povezano s to dušo kot, da je naenkrat oživela! Vedi, da je takrat močno ob tebi in ti pomaga iti skozi zelo močno ter pomembno obdobje v tvojem življenju!! Nekaj pomembnega se dogaja v tvojem življenju ali pa se bo zgodilo v prihodnosti kar je zelo ključnega ter energetsko povezano s to dušo na katero se toliko spomniš!

Lahko gre tudi za zdravljenje kakršnega koli močnega trpljenja kot je bilo pri meni! Začela se mi je ZELO MOČNA TRANSFORMACIJA, ki je bila neizogibna in v močni povezanosti s starim očetom, ki je bil tik pred transformacijo ZELO MOČNO PRISOTEN v mojem spominu! Kljub temu, da je umrl nekaj let za mojim rojstvom in imam le dva kratka spomina nanj! Ni odšel vstran, čutila sem ga vsaki dan močno in se spraševala čemu se toliko spomnim na starega očeta?! Kasneje v obdobju zdravljenja trpljenja (trpljenje, ki je bilo preneseno iz njegovega rodu), sem odkrila zakaj je bil prisoten. Odkrila sem, da mi je v tistem času, ko sem ga močno čutila pomagal stopiti na transformacijo!

9. Ko začutiš močno energijo v telesu in nato PRIDE V SPOMIN DUŠA UMRLEGA

Naenkrat začutiš močan tok čustev skozi tvoje telo in v tistem trenutku pride močan spomin duša umrlega! Takrat naznanja, da je ob tebi!! Nekaj ti sporoča!!! Vprašaj se na kaj te ta umrla duša spomni najmočneje, kaj je tipično zanj/zanjo in kako se realizacija na kaj te spomne duša umrlega povezuje s tvojim življenjem!!?? In odkril-a boš kaj ti sporoča ter pri čem ti želi pomagati!

Nedavno nazaj sem začutila močno čustvo ter tok energije skozi svoje telo! Bile so stotinke! V tistem momentu je prišel moj umrli stric v spomin! Ostal mi je v spominu po zelo tihem govorenju! Nato sem se vprašala: kaj mi sporoča!? Njegovo sporočilo je bilo, da nekje govorim preveč potihoma! Odkrila sem kje je to in naredila popravke!! Nato sem se umrlemu stricu, ki mi je pomagal ozavestiti strah pred glasnim govorenjem zahvalila!

10. Pogovarjaš se na glas o tej duši in naenkrat nekaj zaslišiš ropotanje!

Pgovarjaš na glas o tej umrli duši kot tudi razlišljaš, ko zaslišiš ropotanje! Lahko je to pokanje lesa ali neznani ropot, nek predmet pade na tla….Takrat ti je duša prišla sporočiti, da je ob tebi in ti je z ropotom ponazorila, da je še vedno ob tebi!!

Lahko se zgodi ropotanje tudi, če se z umrlim pogovarjaš ali pa ga tudi nekaj prosiš! Včasih tudi prosiš za pomoč ali znak, če si na pravi poti (tako kot jaz to velikokrat storim). V tistem momentu nekaj zaropota! Kar naznanja, da te je duša slišala in ti pomaga oz. odgovarja na tvoje vprašanje!!

11. Zbujanje ponoči ob istem času

Ponoči se zbudiš ob istem času! Kar lahko ponazarja, da te je prišla obiskati duša umrlega! Vedi, da obisk duše umrle ne vzbudi strahu ampak prav nasprotno – umirjenost ter ljubezen! Morebiten strah, ko gre za duše umrlih, ki se lahko prebudi pa izhaja iz prepričanj, ki jih imaš, da je to nekaj groznega!

Torej, če se prebujaš ob isti uri se vprašaj kdo je ob tebi! Če ti pride v spomin določena umrla duša potem je tista duša ob tebi! Preveri tudi, če je določena bližnja oseba umrla v nočnem času in ob kateri uri! Če je ura smrti enaka s časom tvojega prebujanja potem naznanja, da te ona prebudi in sporoča, da je ob tebi!

Če te na nikogar ne spomni potem zbujanje sporoča nekaj drugega. Kaj je tisto ti lahko pomagam odkriti JAZ z MOJO ASTROLOŠKO POMOČJO kjer vidim točno zakaj se zbujaš ponoči!! Ter kaj je potrebno storiti!

12. Televizija ali radio se prižge samo od sebe

Kadar se televizija ali radio prižgeta sam od sebe (ali tudi ugasne) je duša umrlega ob tebi!

Pomembno

Če ne doživljaš nobenih znakov, ki sem jih opisala zgoraj POMENI, DA JE TVOJ UM ZELO NEMIREN zaradi česar ne slišiš ter vidiš znakov! Zato ti za lažje zaznavanje in slišanje teh znakov umrlih priporočam, da pričneš z rednim meditiranjem. S katerim se nato umrlim lažje odpreš ter jih tudi lažje zaznaš. Prični meditirati S TO MEDITACIJO, ki je mene odprla nevidnemu svetu ter me ozdravila že skoraj v celoti od trpljenja! Vedi pa, da je duša umrlega/umrle VEDNO OB TEBI in še kako živostna!!

Prijava na Suzanine e-novice

Vpišite svoje podatke ter prejemajte Suzanine e-novice dvakrat tedensko.

Strinjam se, da moje osebne podatke obdeluje MailChimp ( več informacij )

Od e-mail novic se lahko odjavite kadarkoli.

Komentiraj

Zapri menu
×
×

Cart