Znaki, da so angeli ali vodniki ob tebi

Znaki, da so angeli ali vodniki ob tebi

Ob sebi vedno imamo vodnike in angele! Vedno so ob tebi, te slišijo in ti dajejo signale ter znake njihove prisotnosti! Spoznala sem, da njihove znake težje zaznamo, če nimamo mirnega uma! Zato je za lažje zaznavanje njihove prisotnosti pomembno zavedno stanje, zlitje s trenutkom zdaj ter redno meditiranje! Ko se znamo zliti s trenutkom zdaj ter redno meditiramo, potem ne le zaznamo vsakdanje znake ampak lahko pridejo vedno bližje z močnejšimi sporočili ter znaki!

Danes bom začela najprej z opisom osnovnih znakov, ki sporočajo, da so vodniki/angeli ob tebi! In nato stopnjevala z močnejšimi znaki, ki se pojavijo z rednim meditiranjem ter povezovanjem s sabo! Vse te pa sem seveda spoznala skozi lastna in sestrina doživetja!

Znaki, da so angeli ali vodniki ob tebi

1. Kovanci na tleh, na neobičajnem mestu

To je eden od znakov, ki ga nisem nikoli doživela ampak je zelo znan in pogost pri marsikomu! To so darila in znaki od angelov ter vodnikov, če najdeš kovance na tleh ali neobičajnih prostorih – kot je doma, ko si že pometla/pometel hodnik se pojavi kovanec!

2. Peresa na tleh kot tudi na neobičajnem mestu (sredi sobe)

Pero ali peresa najdeš na tleh ali v prostorih kjer je NEMOGOČE, da bi pero lahko prišlo! Belo pero naznanja, da so vodniki ob tebi, te ščitijo, vodijo, ti pomagajo ZATO jih prosi za pomoč, če jo potrebuješ. Črno pero ponavadi ponazarja, da si v nekem obdobju transformacije oz. prehodnem obdobju, ki ni najlažje. Vodniki pa ti sporočajo, da so ob tebi v tem času! Roza pero naznanja, da ti vodniki pošiljajo veliko ljubezni ter pomagajo odpirati tvojo srčno čakro! Sivo pero naznanja od vodnikov, da so ob tebi v tem sivem obdobju, ko morda ne najdeš izhoda ali ne vidiš kam gre tvoje življenje! Vedi, da ti s sivim peresom sporočajo, da je to obbodje, ki BO MINILO!

3. Ponavljajoče se številke

Pogledaš številke na uri in so enake kot je na primer: 11:11 ali 22:22 ali 33:33…itd…Ko vidiš takšne številke vedi, da ti vodniki/angeli sporočajo njihovo prisotnost! Velikokrat ti dajo tudi signale in sporočila skozi te številke. Primer: Premišljuješ ali je neka odločitev prava. V tistem momentu pogledaš na uro in vidiš številko 22:22. Kar je potrditveni znak, da je ta odločitev o kateri premišljuješ prava! Ali pa si odšla/odšel čez večji strah (čez sebe), se treseš in naenkrat se tvoja glava sama od sebe usmeri na uro in vidiš na primer številko 55:55. Kar naznanja, da so ščitili, bili ob tebi, ko si šla/šel čez strah! Ravno tako ti ob tem čestitajo!

Zanimivo je, da pišem ta članek 11.11.2019. V trenutku, ko sem pričela s pisanjem tega članka, sem “nezavedno” pogledala v desni kot računalnika in videla izpis datuma 11.11. Kar samo ponazarja njihovo prisotnost ob meni, ko pišem prispevek o NJIH!

Številke imajo svoj pomen! Sama jih interpretiram glede na situacijo, ki se v tistem trenutku dogaja ALI misli, ki so v tistem momentu prisotne! Zatorej, ko vidim iste številke na uri dobro usmerim pozornost vase in raziščem kaj sem razmišljala oz. kaj sem počela preden sem videla te številke! Nato bom prišla do odgovora kaj so mi sporočili vodniki! Hkrati tudi vem, da so ob meni in občutek je vedno LEP!

4. Metulj prileti na tvoje telo ali zelo blizu tebe

Ko metulj prileti na tvoje telo ti naznanja sporočilo vodnikov, da so ob tebi. Ravno tako sporočajo, da si v nekem pomembnem obdobju! Barva metulja naznanuje v kakšni transformaciji si! Ravno tako je pomembno sporočilo na katerem delu telesa je metulj. So to roke, noge, ramena…? Ta del v tebi je v močni spremembi in vodniki sporočajo njihovo prisotnost!

Tudi, če prileti nate kačji pastir ali pikapolonica so lepi znaki od vodnikov/angelov!

5. Ko v prostoru močno zaropota!

Še posebej močno zaropota, če ne slišimo sporočila ali igramo žrtev. Takrat vodniki z glasnim ropotanjem sporočijo, da so ob tebi IN TE SLIŠIJO KAJ JIM SPOROČAŠ! Še posebej vodniki, ki so usmerjevalci in znajo biti zelo kratki ter jedernati nam lahko z močnim ropotom sporočijo, da se moramo prebuditi ali iz jamranja, neodgovornostih, igranja žrtev!! Daj močno pozornost vase, ko močno zaropota saj je sporočilo takrat kar močno od njih!

6. Ko jih sanjaš

Vodniki pridejo v sanje na zelo zanimiv način! Pojavijo se kot človeška bitja VENDAR jih v sanjah čutimo KOT ZELO NEŽNA BITJA! Močno so ljubeči, prijazni, te peljejo čez kakšen strah, ti nežno stisnejo roko, te poljubijo s čutnostjo in svetostjo na usta, te lepo pogledajo, ti podajo lep nasvet…Teh ljudi NE POZNAŠ v sanjah saj so to vodniki, KI PRIDEJO V ČLOVEŠKI “PREOBLEKI”, DA JIH LAŽJE SPOZNAŠ!

Sanje z vodniki so vedno najlepše in najčistejše sanje! Prebudijo ti zjutraj vedno ZELO LEPE OBČUTKE saj te ne sodijo ampak te brezpogojno ljubijo ter sprejemajo! Sanje imajo takrat močno magičnost IN ŠE KAKO VELIKO REALNOST! Vedi, da so takšne sanje znak, da so te vodniki prišli v sanjah obiskati!

7. Ko meditiraš

Pričneš z meditiranjem in naenkrat čutiš na nekem delu telesa energijo, ki je zelo prijetna. Točno veš, da je ta energija prišla od zunaj in ne živost v tebi! Nato začutiš, da je nekdo ob tebi AMPAK TE NI STRAH! Počutiš se prijetno,  ljubljenega in morda ti gre tudi od njihove mogočne ljubezni, ki jo nosijo na jok! To so vodniki/angeli, ki so se dotaknili energijskega polja v tebi in ti med meditiranjem pomagajo zdraviti trpljenje.

Vedi, da med meditiranjem lahko še lažje pridejo do tebe. Jaz jih vedno prosim tik preden pričnem z meditiranjem, da vstopijo v moje energijsko polje in mi pomagajo zdraviti trpljenje. Prosi jih tudi ti IN SE ODPRI NJIHOVI PRISOTNOSTI med meditiranjem.

7. V času, ko te zdravilec zdravi

Če si dovolj odprt-a za višji svet potem jih lahko med seanso zdravljenja še kako občutiš. Med seanso  zdravilci na pričetku pokličejo višje energije, vodnike, angele, galaktično družino. Te višje energije se povežejo skozi tretje oko ter srčno čakro zdravilca in nato se ustvari zavedni prostor – skozi katerega pa lahko vstopijo vodniki/angeli. Nato vodniki pridejo do tvojega telesa in pomagajo z njihovimi “energijskimi rokami” zdraviti.

Moja prva izkušnja s tem znakom je bila pri refleksoterapevtki, ki je zdravilka z jasnovidnimi sposobnostmi! Takoj na pričetku seanse, ko je izvedla njeno “molitev” sem začutila kako močna energija prihaja proti meni. Ta energija je z močno silo prihajala do mojega prsnega koša in se “usedla” vanj! Naenkrat so mi pričele teči solze in čutila sem njihovo energetsko zdravljenje! Ob zaključku mi je refleksoterapevtka povedala, da so bili ob meni angeli ljubezni kar me je čisto zrušilo saj nisem doživela nikoli dejanj ljubezni. Zato sem pričela jokati iz globine!

Druga izkušnja se je zgodila, ko me je Karmen zdravila fizičnih bolečin, ki so bile takrat prisotne. Karmen vedno pokliče vse višje sile in skozi njo prične nato operirati ter zdraviti višji svet. Njeno telo uporabijo višje sile! Čutila sem kako so vodniki prišli skozi njen zavedni prostor, sedli ob mojo glavo ter prsni koš. Nato so njihove energetske roke vstopile v moje grlo ter me pričele zdraviti! Čutila kako so “energetsko” masirale mojo blokado. Vedela sem, da so oni in takrat jih vedno pozdravim v mislih! To so zame vedno zelo sveti ter lepi dogodki saj jih čutim še bližje!

8. Ko jih prosiš za zaščito

Takrat so vodniki/angeli ne le ob tebi ampak te energetsko VARUJEJO! Več kot je ozdravljenega trpljenja v tebi s tvojim zavedanjem MOČNEJŠA JE ZAŠČITA OD NJIH. Saj lahko tako potujejo skozi tvoj energetsko prostor in z njihovo energijo “udarijo po mizi” na način, da te močno zaščitijo! Tudi, če ne zdraviš trpljenje so ob tebi, te ščitijo ampak lahko to storijo do določene mere!

9. Ko vidiš iskrice svetlobe

Te iskrice se pojavijo kot znak, da so vodniki ob tebi. Največkrat se pojavijo pri meni in Karmen, KO RAZREŠUJEVA kakšno čustveno bolečino, iščeva odgovore, razumevanje in vzrok, da bolečini prideva do dna. Ko prideva do pravega odgovora ali resnice TAKRAT SE VEDNO ZAISKRI! Kar je znak, da je pravilna razrešitev oz. da sva na pravi poti! To je znak največkrat vodnikov! Z iskrico potrdijo, dajo znak da smo na pravi poti ali da je nekaj resnica!

Vodniki skozi iskre sporočajo in nas vodijo! Največkrat jih pričnemo videvati, ko je tretje oko že dobro očiščeno!

10. Predmeti se premaknejo

Najprej nek predmet stoji na svojem mestu! Obrneš se vstran, ponovno pogledaš nazaj proti predmetu in le-ta stoji drugače! Kadar se kaj takšnega zgodi pomeni, da potrebuješ močan znak od vodnikov zato, ker še MORDA TEŽKO VERJAMEŠ V NEKAJ VIŠJEGA ali nevidnega!

Moja sestra je sedela ob velikem kamnu v naravi ob potoku. Ko je drugič pogledala kamen naenkrat ni bil več v ležečem položaju ampak stoječem! Prišla je vsa prestrašena domov! To se je zgodilo davno nazaj, ko so njene višje čakre še bile močno zaprte. In je potrebovala močno sporočilo vodnikov, da obstaja višji svet in da so ob njej!

Prijava na Suzanine e-novice

Vpišite svoje podatke ter prejemajte Suzanine e-novice dvakrat tedensko.

Strinjam se, da moje osebne podatke obdeluje MailChimp ( več informacij )

Od e-mail novic se lahko odjavite kadarkoli.

Komentiraj

Zapri menu
×
×

Cart