ČakreSuzanini prispevki

Čakra stabilnosti, občutkov varnosti, zrelosti, splošnega zdravja, osnovnega preživetja (Zemeljska čakra)

Zemeljska čakra se nahaja najbljižje zemlji zato je ključna za prizemljevanje ostalih čaker oz. našega bistva ter preživetje na Zemlji. Je osnova, koren za stabilno in varno življenje saj se razvija prvih sedem let našega življenja. Brez korenin se ne moremo počutiti varne, prizemljene, rasti, napredovati, se soočiti z izzivi, ne moremo živeti stabilnega življenja na kateremkoli področju našega življenja. Stanje zemeljske čakre vpliva na prav vsa področja našega življenja.

Kje se zemeljska čakra nahaja?

Zemeljska čakra se nahaja na predelu med anusom in trtico.

Zemeljska čakra nas poveže s planetom Saturn

Kjer je pozicioniran planet Saturn v tvoji osebni astrološki karti, na tistem področju življenja potrebuješ največ prizemljitve, zdravljenja nestabilnosti, rasti in zdravljenja karme! Prva čakra nas poveže s karmičnim trpljenjem katerega je mogoče rešiti z uravnavanjem vseh 7 čaker! Prejmi vpogled v tvojo astrološko karto TUKAJ.

Ključne karakteristike zemeljske čakre

– Varnost in občutki varnosti;
– Preživetje;
– Osnovne potrebe ( hrana, zavetje, voda, ogrevanje, manifestacije za osnovno preživetje…);
– Fizičnost (telo), fizična identiteta, pogledi nase;
– Prizemljenost;
– Podpora in osnova za zdravo, srečno, varno, stabilno življenje;

Zaprta zemeljska čakra nosi sledeče zdravstvene posledice:

Driska, povečana telesna teža ali prevelika izguba telesne teže, vroča stopala, mrzla stopala, krčne žile na nogah, premočna stegna, slaba cirkulacija v nogah, zasvojenost, anoreksija, impotenca, ekcem, šibki gležnji, težave s koleni, kolki, bolečine v stegnah, išias, prekomerna utrujenost in izčrpanost, težave z mehurjem, rak na prostati oz. druge težave s prostato,  spodnjim delom hrbta, občutek “pretežkih” nog, artritis, luskavica na nogah, izpuščaji….

ODPRI in URAVNOVESI ZEMELJSKO ČAKRO
Z MEDITACIJO, ki odpre ter uravnovesi VSE ČAKRE. Klikni TUKAJ.

**Z REDNIM MEDITIRANJEM na meditacijo “Odpiranje in uravnavanje čaker” boš ozdravil-a kakršno koli trpljenje, težave ali bolezen!

Komentiraj tukaj