Zaključi z nejasnostmi s petkovo KARMIČNO polno luno

Objavil Suzana Trnovšek dne

Polna luna nam prinaša zelo velik zaključek nejasnosti in iluzij v nam. Smo v razčiščevalnih energijah, ki niso najbolj enostavne vendar nudijo, da se osvobodimo čustvenih bolečin, ki se povezujejo z znakom Ribe. Riba je znak kjer ima dom v karmični astrološki hiši. Kar pomeni, da lahko z našim zavedanjem opustimo v teh dneh karmično bolečino. Ta bolečina nas drži v strahu, zaradi nje smo se na nezavednem ravenu tresli ter zaprli. Bojimo se iti čez ta strah že od nekdaj. Strah prihaja iz prejšnjega življenja in polna luna nam ponuja, da se z njim soočimo in osvobodimo za večno.

Ko pogledam astrološke aspekte mi močno prihaja v ospredje , da iz nas želi oditi rana občutkov nemoči, ki je blokirala naš solarni pleksus. Zaradi te blokade nismo imeli moči delati korake dalje. Postali smo nesigurni, se podrejali in v svoji globini držali veliko jeze. Ker se ta bolečina solarnega pleksusa nahaja v Devici, ki je nasproti Ribe pa mi predstavlja, da lahko odidejo iz nas čustvene bolečine, ki zelo slabo vpivajo na naš želodec. Tako se bomo osvobajali na energetskem kot tudi fizičnem ravenu. Posledično pa bomo dobili jasnost ter osebno moč (solarni pleksus), da se lahko premikamo dalje. Kajti dokler je naš solarni pleksus zaprt, v nas ni dovolj moči in sigurnosti, da bi naša resnica lahko sijala.

Koliko močno in uspešno bo opuščanje te karmične bolečine je odvisno od tega koliko je zavedanja v nas. Bolj kot z zavedanjem ujemamo iluzije, odidemo v občutke strahu, bolj se osvobajamo. Planetne popolne pozicije skupaj s polno luno pa bodo naredile energetski pritisk skozi naš zavedni prostor in splaknile karmično bolečino. Tako se bo iz iluzij ter naših strahov odprla naša moč, realnost ter prava pot za našo resnico.

Prejmi osebni astrološki vpogled za to polno luno ter odkrij na katerih področjih tvojega življenja se želi zgoditi karmično osvobajanje. Branje kart za polno luno v Ribice je na voljo do 12/9/2019, 15:00 ure.

Na voljo tudi splošno astrološko branje karte ali astrološka pomoč za specifično težavo s katero se soočaš s klikom TUKAJ.

Kategorije: Astrologija

Suzana Trnovšek

Suzana Trnovšek

Sem strastna raziskovalka problematik skozi astrologijo in k vsaki problematiki ali vprašanju pridem do dna. Pri branju astrološke karte ne napovedujem prihodnosti vendar razkrivam vzroke, razrešujem problematike, pogledam v globino situacij… ki na površini ali zunanjosti niso razumljive, ozdravljive ali razrešene. S sestro Karmen sva šli čez stiske na vseh področjih najinega življenja kar nama je podalo bogate izkušnje ter razkrilo praktične rešitve. Astrologija pa je postala rešiteljica v samem procesu, da sva se lahko pričeli osvobajati. In osvobodiš se lahko tudi ti s pomočjo te spletne strani, ki nudi najine izkušnje, praktične rešitve ter mojo astrološko pomoč.

0 Komentarjev

Komentiraj

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja