Reševanje težavSuzanini prispevki

Zakaj si ne morem dobiti fanta/punce?

Če ne moreš manifestirati partnerstva ne pomeni, da ti ni namenjeno. Daleč od tega. Ampak je potrebno predvsem razrešiti vzroke tvojih osebnih blokad, ki te preprečujejo od partnerstva. Osnovni vzrok zakaj si ne moreš dobiti fanta/punce je v blokirani srčni ter grleni čakri. To sta energijska centra v tvojem telesu, ki te povezujeta z ljubeznijo, partnerstvom, odnosom ter parom.

Vendar za temi osnovnimi vzroki vedno stoji personaliziran vzrok nezmožnosti manifestiranja partnerstva, ki je razviden preko tvoje osebne astrološke karte. V njej je dobro razvidno katere blokade te omejejujo od partnerstva, kako delujejo, na kakšen način…Na primer, gre morda za bolečino občutkov manjvrednosti, morda za spolno neravnovesje ali morda kakšno negativno prepričanje…se soočaš z ločenostjo od čustev, sovražnostjo do preteklosti..ali pa enostavno obstajajo v tebi podzavestni strahovi, ki potrebujejo zavedno zdravljenje.

S svojim mikroskopskim očesom lahko razberem preko tvoje astrološke karte katere so blokade ter kaj moraš urediti, da si partnerstvo manifestiraš. Verjemi mi, da te zelo razumem kako se počutiš. Mene so partnerji zapuščali. Nihče si ni želel biti z mano. Glavni in največji vzrok pri meni je bilo spolno neravnovesje. Vprašanje pa je kaj je tvoj osebni vzrok katerega ti ga lahko pomagam razkriti skozi astrološko pomoč. Klikni tukaj in prejmi moje odgovore kaj te blokira ter kaj moraš storiti, da manifestiraš fanta/punco.

Komentiraj tukaj