Zakaj se vidimo grde v obraz?

Zakaj se vidimo grde v obraz?

Zakaj se vidimo grde v obraz? Kaj je tisto kar povzroči, da vidimo določene svoje poteze, dele obraza grde, jih sodimo in želimo spremeniti? In zakaj se ob nekom počutimo grde, neprivlačne? Še boljše vprašanje je: “Ali se resnično vidimo grde ali morda vidimo/gledamo v ogledalu nekaj drugega?” Spodaj v nadaljevanju najdeš odgovore na ta vprašanja in globlje razumevanje, ki te lahko prične od tega kako se vidiš, osvobajati.

Proces, ki nas popelje do tega, da se vidimo grde:

1. Prične se pri prejetih prepričanjih, vzorcev in doživetih dogodkov

Na sliki pod številko ena lahko vidiš črne oblake. Ti črni oblaki so naše čustvene bolečine prejete ob vzorcih, prepričanjih in doživete ob neprijetnih dogodkih. Naselijo se na področju naših oči, tretjega očesa in se postopoma s poistovetenjem povečujejo. Te čustvene bolečine prekrivajo naše bistvo (svetlobo) na predelih očeh. Zaradi tega se z leti ali tudi zelo zgodaj vidimo grde vedno iz dveh razlogov:
– Prvi razlog je ta, da bodo čustvene bolečine na naših očeh  vedno videle naš obraz ali specifične dele obraza grde – saj gleda skozi naše oči bolečina in ne naša resnica (bistvo), ki pa je popolnoma drugačna.
– Drugi razlog pa je ta, da čustvene bolečine na očeh, ki se nato širijo po celem obrazu lahko zatemnijo sijaj našega bistva ter ga z leti tudi spreminjajo. Na primer: Lasje ob ušesih in čelu niso več tako gosti ali pa izpadejo. Ustnice postanejo bolj tanke, napete, nič več tako nežne. Gube nastanejo zelo zgodaj, oči postanejo povešene, brez sijaja, videz obraza pa postane strog, temačen, resen ali starikast ipd.

2. Iz prepričanj ter vzorcev nato vedno nastanejo čustvene bolečine jeze ter strahov

Ko prejmemo določena prepričanja ter vzorce pomeni, da se zablokira naša resnica. Če jo ne moremo živeti/izraziti obstanemo v občutkih nemočeh ter jeze. Bolj stroga prepričanja kot prejmemo, več čustvenih bolečin jeze se naseli v nam. Ne samo na predel solarnega pleksusa v telesu ampak tudi na obrazu. Ta jeza se naseli na predel ličnic ter nosa tako kot vidiš na sliki pod številko dve. Tako tudi nato nastane posledično rdečica, popokane kapilare okoli nosu, več gub, občutljiva koža…saj je ta del napolnjen z agresivno energijo, ki blokira zavedno živost.

Postopoma se skozi leti pričnemo videti tudi na tem delu grde, ali pa postanemo obremenjeni z našimi kapilarami, hodimo na različne posege z obsedenostjo, da moramo to popraviti in razrešiti, da se bomo počutili lepe. Ali pa se poistovetimo z videzom in verjamemo, da smo zaradi kapilar, rdečice grši, manj vredni, slabši ipd…kako se interpretiramo je odvisno od prepričanja, ki smo ga v osnovi prejeli. Vendar sporočilo je vedno isto: tudi, če nam uspe razrešiti na primer kapilare, se še vedno ne bomo počutili lepe saj bo čustvena bolečina še vedno v nas iskala “probleme in napake na obrazu.” Zato je potrebno ozdraviti korensko čustveno bolečino, da se resnično osvobodimo.

Ob osebah katerih se počutimo grde pa so naš popolni odsev katero je točno tisto prepričanje, ki v nas prebudi “Grd-a sem”. Torej katero je tvoje prepričanje? Ga najdeš, ujameš?

3. Prepričanja, vzorci in občutki jeze pa posledično močno vplivajo na naš komunikacijski center

Takoj se prično ustvarjati tudi čustvene bolečine na predelu komunikacije. Ko se vidimo grde, se sodimo. In monolog sodenja v naših misli blokira naš komunikacijski center, ki pa se na obrazu nahaja na predelu ustnic ter okoli njih (na sliki ta del referira pod številko tri). Posledično pa se zablokira tudi izražanje naše resnice, ki nas poveže z našo grleno čakro in včasih te čustvene bolečine dobesedno “popačijo” naš predel pod številko 3. Na kakšen način?

Na naših osebnih fotografijah lahko zelo dobro vidimo to “popačenost” na komunikacijskem predelu. Zaznamo lahko zategnjenost ustnic, kotički ustnic so rahlo stisnjeni in nesproščeni, ustnice zaprte in ne odprte, nasmeh nima sproščenosti ampak je ponavadi zaprt (brez odprtih ust), večji podbradek, močne gube okoli ust, tudi večja poraščenost na tem predelu…

4. Prepričanja, čustvene bolečine in blokiran komunikacijski del kot rezultat stvorijo iluzijo, da smo grdi

Vse naše čustvene bolečine kot celoto na obrazu blokirajo našo živost! Blokade pod številko 1,2,3 nastajajo sinhrono in postopoma spreminjajo naš obraz energetsko kot tudi fizično. Hkrati pa doživljamo skozi naše oči iluzijo, da smo grdi saj nas tako prepričajo naše čustvene bolečine. Nič ni od tega ni res saj gledamo iz bolečin s katerimi smo se zelo zgodaj v mladosti poistovetili. Vse kar pa se je na našem obrazu spremenilo, popačilo, postalo temačno, strogo pa je odsev močnih energijskih blokad, ki potrebujejo naše zavedanje, zdravljenje, da se lahko pričnejo naše čustvene bolečine zdraviti. Tako se nato zdravi/spreminja obraz kot tudi naš pogled na obraz saj lahko pričnemo končno gledati iz resnice in ne iluzije prepričanj.

Prepričanja, ki jih prejmemo NISO vedno povezana z lepoto. Še zdaleč ne!

Prepričanja, ki nas s časoma povedejo do tega, da se vidimo grde povezujem s tretjo astrološko hišo. Tukaj gre za vsa prepričanja, ki smo jih prejeli doma, v šoli, v okolici (bližnji) kot tudi preko sester/bratov. In nas avtomatsko povežejo z videzom tudi, če smo doživeli nekaj kar nima veze z lepoto. Primer: Lahko se zgodi dogodek zlorabe kjer doživiš sram. Ta bolečina te ujame v zanko kjer ti pove, da si sedaj grd-a, umazan-a. In ti temu verjameš kar povzroči postopoma, da se vidiš in doživljaš grdega/grdo. S tem prepričanjem nato privlačiš dogodke in ljudi, ki ti to potrjujejo kot je na primer: ti povejo, da nisi lep-a, ali te gledajo z gnusom, ti kritizirajo obraz, te primerjajo z drugimi ljudmi po videzu ALI pa si ustvariš svoj monolog trdega govora in kritiziranja sebe..TU SO VELIKE ZANKE, ki jim je potrebno dati zavedanje, da se aktivira zdravljenje od znotraj.

Vsi, ki se soočate z občutki grd/grda sem v obraz na kakršen koli način imate tretjo ali deveto astrološko hišo oteženo (jaz sem imela oteženo tretjo astrološko hišo). Poleg pa se nekje povezuje tudi Planet Venera, ki nas poveže z lepoto.  Kar predstavlja, da vsa prepričanja, ki si jih prejel-a, si se z njimi poistovetil-a zelo močno.

Naj ti podam astrološki primer: Če imaš oteženega škorpijona v svoji tretji astrološki hiši pomeni, da vse neprijetne dogodke v šoli, okolici, tudi v cerkvi ter pri verouku (če si hodil-a) si doživela z globokimi čustvenimi bolečinami. Ko si jih občutil-a so te čustvene bolečine ujele v zanko in ti dale občutke, da si grd-a, umazan-a, da se ti je to naredilo zaradi videza ipd. Tem interpretacijam si verjel-a zaradi česar se je rodil-a temačnost na obrazu, ki te je ločila od tega, da se vidiš resnično takšno v obraz kot si.  Škorpijon v tretji hiši prikazuje neprijetne dogodke (tudi zlorabe v šoli, bližnji okolici, z brati/sestrami…)

Kako se osvoboditi občutkov in videnja: “Grd-a sem”?

Afirmacije NE BODO pomagale za dolgo saj morajo biti izpuljeni koreni, da lahko prične svetloba sijati skozi obraz. V takšnem primeru je potrebno priti do teh prepričanj s povečevanjem našega zavedanja. Priporočam pa najprej, da si ogledam tvojo astrološko karto. KLIKNI TUKAJ in prejmi vpogled v tvojo astrološko karto. Kjer lahko natančno vidim kako si deloval-a v času odraščanja, katere planete imaš v 3 in 9 astrološki hiši ter kje je zdravljenje potrebno pričeti – Iz katerega zornega kota? Planeti nam vedno prikazujejo kje je sedaj potrebno pričeti zdraviti trpljenje, da  lahko pridemo do zdravljenja teh občutkov in videnja “Grd-a sem”. Ne prične se vedno direktno zdravljenje bolečine “grd-a sem” ampak se prične tako kot je najbolje in najlažje za nas. Preko astrologije pa se dobro vidi v katero smer je potrebno sedaj iti.

V osnovi pa se prične zdravljenje z ujemanjem naših poistovetenj z videzom. Tu je ključni začetek. Torej vprašanje je: “Kje se poistovetiš z videzom in na kakšen način?” Pri tem ti lahko pomagam ter te naučim kako pristopiti, da aktiviraš zdravljenje od znotraj. Klikni tukaj, opiši težavo in prejmi mojo pomoč kjer se tvoji težavi posvetim.

Ko enkrat čustvene bolečine pričnejo uspešno odhajati iz predela obraza, se pričnejo resnično lepe izkušnje kjer vidiš čistost v obrazu, ki dobi zelo lep, nedolžen sijaj, pogled. Tudi obraz se prične spreminjati. Tako nastopijo postopoma lepi rezultati in svoboda, saj se ločiš od prepričanj ter poistovetenj, ki so te držala v kletki.

Prejmi astrološko pomoč z enim vprašanjem >>

Prejmi 60 min astrološko pomoč kjer prejmeš globino, resnico in vzroke >>

Komentiraj

Zapri menu
×
×

Cart