Reševanje težavSuzanini prispevki

Zakaj imam panične napade?

Lahko rečem, da sem naravno rojena za umirjanje ljudi, ki se soočajo s paničnimi napadi. Pred leti sem brez kakršnih koli izkušenj svojo sestro spravila ven iz paničnih napadov, ki so klicali že po močnih pomirjevalnih injekcijah. Nisem dovolila, da stopi na stran odvisnosti od zdravil. Vedela sem, da z eno injekcijo bo sledilo samo še več injekcij ter zunanjih obližov, ki ne prinašajo ni dobrega. Na srečo mi je uspelo, da se je z mojimi besedami njen um pričel pomirjati in panični napadi so se prenehali.

Ironija vsega pa je, da so čakali panični napadi tudi mene nekaj let kasneje. Uspelo mi jih je ozdraviti in danes ti obrazložim vzroke s katerimi boš ozavestil-a, da se panični napadi resnično lahko ozdravijo za večno!

Osnovni vzrok za panične napade pri vseh nas so mentalna poistovetenja. Ali drugače poimenovane misli, ki jim verjamemo in se na njih odzovemo s čustvi. Četudi se na zunaj nič paničnega ne dogaja, je lahko poistoveteno prepričanje tisto, ki stvori paranjo v notranjosti telesa. Čakre, ki pa se povezujejo s paničnimi napadi so tretje oko, kronska čakra, srčna čakra ter zemeljska čakra. Odprte čakre so tiste, ki dokončno izničijo panične napade.

Za reševanje ter uspešno zdravljenje osebnih paničnih napadov pa je vpogled tvojo astrološko karto močno priporočljiv. Saj planeti razkrijejo večjo natančnost kako tvoj mentalni sistem operira. Kaj je tisti vzrok, ki povzroči panični napad ter česa se v resnici bojiš. Vse omenjeno ti lahko preko tvoje osebne astrološke karte interpretiram jaz. Ko enkrat poznaš glavni vzrok ti lahko soočanje postane lažje saj veš kaj je tisto kar je potrebno v tebi ozdraviti, da se bodo panike prenehale.

Vem, to še ni vse, da se ozdraviš svojih napadov. In tudi za drugi del imam zate rešitev. Naučim te kako pristopiti tvojim osebnim paničnim napadom, da pričnejo uspešno izgubljati moč. Vendar vedi, da te bo čakalo nekaj dela in tudi vztrajnosti. Vendar, če boš sledil-a mojim navodilom z vztrajnostjo, boš postal-a svobodna za večno. Klikni tukaj ter prejmi mojo astrološko pomoč preko katere ti pomagam razumeti tvoje osebne panične napade in te naučim kako jih ozdraviti. Moč se nahaja v tebi in naučila te bom vstopiti vanjo!

Komentiraj tukaj