Z novo luno v novi pomemben in graciozen NOVI začetek – Tokrat se ne ustaviti 🌙

Z novo luno v novi pomemben in graciozen NOVI začetek – Tokrat se ne ustaviti 🌙

Nova luna v dvojčku, 3/6/2019 ob 12:02 uri

Kolikokrat se ti je že zgodilo, da si imel-a briljantno idejo, ki so jo želel-a vsem predstaviti? Ali pa si želel-a narediti predstavitev, izraziti svoje mnenje na glas, izraziti svojo resnico, deliti svoje izkušnje, ustvariti svoj blog, postati bolj komunikacijsko odprt-a ali pa si se ti rojije dobre ideje po glavi…vendar te je ob vsaki ideji in želji vedno ustavil tihi neprijetni glas v ozadju ter ti govoril: nisi sposoben/sposobna…pa kaj boš ti o tem govoril-a saj nimaš izobrazbe…drugi so boljši…pa saj moj glas ne šteje…bolje, da prej dobim izobrazbo saj me drugače ne bodo slišal ali upoštevali…za to idejo potrebujem izobrazbo, ker drugače me bodo napadli….ipd….Si se našla/našel v kateri izmed želja in negatvinih misli?

To je tematika izjemno pomembne nove lune v dvojčku, ki nas kliče, da tokrat stopimo v resnico in naredimo pomembne korake naprej v komunikaciji, izražanju, idejnosti ali karkoli želiš izraziti ali pa enostavno želiš biti slišan-a. Tokrat je pomembno, da se ne ustaviš. Tihi negativen glas v tebi bo sedaj postal zelo glasen saj te bo izzval, ker želi, da ostaneš v senci. Zato je dobro, da posvetiš svojo pozornost tudi rednemu meditiranju. Vendar nova luna ti nudi višjo pomoč, da tokrat odrežeš popkovino teh negativnih mislih, ki jih nosiš v sebi. Zaradi njih si obtičal-a na nekem področju…zaradi njih se ustavljaš, težko koncentrirano delaš, se s težavo izražaš in ti s tem pojenja veliko energije.. Zaradi teh negativnih misli ne moreš odpreti svoje grlene izraznosti in se odpreti radosti, igrivosti idej ter želja, ki jih dvojček nudi. Predvsem pa novemu začetku na enem področju v tvojem življenju.

Dvojček je doma v astrološki hiši, ki se povezuje z izobrazbo, ko pogledamo bolj iz površinskega ravena. Iz globine pa predstavlja lastne izkušnje povezane z višjo modrostjo. Zato se lahko veliko negativnih misli pojavlja v zvezi z izobrazbo kot je…nimam diplome…ne morem pomagati ljudem s težavami kot sem jih imel-a jaz, ker nimam izobrazbe…nihče me ne bo slišal-a, ker nimam tečaja, licence ipd na področju, ki ga želim predstaviti…Vendar tokrat je čas, da stopiš iz vseh teh dvomov. Dovolj je bilo, da te ustavljajo takšna prepričanja, ki uničujejo  in zakrivajo tvojo resnico. Pred mnogimi leti mi je astrologinja povedala, da za moj napredek v življenju, moram narediti diplomo. Zakrknila sem ob njenih besedah saj nisem čutila, da bi zaključila višjo komercialno šolo, ker me ni veselila. Zaradi njenih besed sem se prisilila, da zaključim z diplomo. Vendar po diplomi se ni zgodilo ter spremenilo prav ničesar. “Zakaj?” sem se spraševala, če pa mi je bilo napovedano, da je izobrazba zame ključna za spremembo v mojem življenju. “Joj”, sem se za glavo držala, ko sem se poglobila sama v astrologijo iz globine. Življenje je želelo, da se odprem višji modrosti, ki nima nobene veze z izobrazbo. Višja modrost, ki mi vsaki dan nudi globoko izpopolnitev, brez pritiskov, brez dokazovanja in, ki mi poda vse kar potrebujem za svoje delo, da ga delim na podlagi lastnih izkušenj ter, da pomagam ljudem. Od trenutka, ko se mi je uspelo povezovati z višjo modrostjo (kronsko čakro), pa se mi je pričelo odpirati novo življenje. Seveda je tihi negativni glasek v meni sedaj postal precej glasen. Vendar moč na kateri sem delala v sebi 5 let je postala zelo krepostna, da tihe negativne glasove v sebi z novo luno prekinem, tokrat za vedno. In imaš jih moč ter podporo, da jih prekineš tudi ti.

Zato se ne omejuj z negativnimi mislimi ali “papirji izobrazbe” kajti prava energija v dvojčku želi, da se odpreš svoji resnici, ki preseka moč izobrazbe saj boš slišan-a, vidna in lažje resnična/resničen. Predvsem ti svetujem, da resnico izražaš na podlagi tvojih izkušenj oz. tistega kar si doživel-a. Tukaj ima tvoja resnica NAJVEČJO MOČ. Izobrazba je zunanje znanje, ki nosi le kapljico informacij v primerjavi višje modrosti, ki se nahaja v nas, če si dovolimo vstopiti v svojo resnico in jo z novo luno izraziti. POJDI NAPREJ SEDAJ! Imaš višjo pomoč, da začneš ustarjati svoje želje z izražanjem saj bo tokrat s podporo energij planetov zmagala RESNICA. Imaš tudi mojo podporo. Tihi negativen glas ali negativni glasovi okolice, drugih ljudi ali morebitnih napadov pa so izzivi senc v tebi. Kar pojdi črez njih saj te čaka na specifičnem področju tvojega življenja popolnoma graciozen, pogumen in poseben začetek.

Če želiš izvedeti na katerem področju v tvojem življenju se pričenja tvoj novi začetek, klikni TUKAJ. Pogledala bom v tvojo osebno astrološko karto in ti skozi pisno obliko le za 5,50€ napisala/opisala kje se začne tvoj novi osebni začetek, na katerem področju življenja, na kateri tihi negativen glas bodi previdna/previden in čemu moraš dati veliko pozornosti, da boš lahko zaživel-a v polnosti svoj novi začetek.

Želim ti nadvse lep in graciozen novi začetek!
Suzana

Prijava na Suzanine e-novice

Vpišite svoje podatke ter prejemajte Suzanine e-novice dvakrat tedensko.

Strinjam se, da moje osebne podatke obdeluje MailChimp ( več informacij )

Od e-mail novic se lahko odjavite kadarkoli.

Komentiraj

Zapri menu
×
×

Cart