Vzroki za samsko življenje

Vzroki za samsko življenje

Mnogo posameznikov zaradi življenja brez partnerja doživlja čustveni notranji “pekel”, osamljenost ali tudi zunanje pritiske okolice. Za posameznika, ki živi brez partnerja in si ga želi manifestirati je lahko samsko življenje zelo težko in boleče. Zato danes podajam nekaj stavkov kakšni so vzroki za samsko življenje ter kaj je potrebno storiti, da manifestiraš partnerja.

Kriviti sebe ali druge za samsko življenje je nesmiselno kot tudi nično saj se vzroki

za nezmožnost manifestiranja partnerstva nahajajo v naših čustvenih bolečinah, ki blokirajo manifestacije zdravega partnerstva in globoke odnose. Dokler imamo veliko težavo privlačiti partnerja je naša naloga, da vstopimo v globine bolečin, ki so rezultat različnih vzorcev in preteklih bolečih izkušenj (iz otroštva in partnerstva). Vsaka čustvena bolečina je energetska blokada, ki blokira naše naravno stanje, ki pa ima moč manifestirati partnerja.

Dokler živimo iz bolečine ne-le privlačimo boleča partnerstva ampak se “postavi” energetski zid, ki ustvari na primer: nezmožnost normalnega komuniciranja z osebo, ki te privlači…ali te vibracija oddalji v manjšo vasico kjer ni nikogar…lahko se v tebi zgrnejo občutki asocialnosti oz. nezmožnosti socialnega življenja..ali pa enostavno vibriraš “obupanost” po biti ljubljen, zamere do nasprotnega ali istega spola, strahovi…ipd.

Torej energetski zidovi delujejo na različne načine, ki ustavijo manifestacijo partnerstva. V velikih primerih si jih z razočaranji iz preteklih razmerij postavimo tudi sami na način, da zaklenemo čustva v nezavedni raven in jih postopoma ne moremo niti več odkleniti ker smo se od njih preveč oddaljili…Tako se “zataknemo” v samsko življenje, ki v tem primeru zahteva od nas zdravljenje čustvenih bolečin.

Z vpogledom v astrološko karto pa ti lahko vzrok razkrijem.

In sicer izveš lahko za kakšne čustvene bolečine gre, od kod izhajajo, kdaj so se rodile v tebi, kakšne vrste bolečine je nastala: strah, jeza, zamera, določeno močno prepričanje ipd. Skozi branje astrologije lahko natančno odkrijem kaj točno ti preprečuje nezmožnost manifestacije partnerstva.

Pri določenih posameznikih vidim kako je njihov srčni center na predelu srčnega koša močno zaprt, okrepljen z žalostjo, jezo in na koga se jeza navezuje… Pri drugih vidim, da se vzrok nahaja v nestabilnosti torej energijskih blokadah strahu v nogah ipd. Tretji nosijo tudi močno karmo, ko gre za odnose, ki potrebuje globino vpogleda in razumevanja zato, da se karma lahko odzravi…ipd Vsak posameznik nosi drugačne bolečine, ki kličejo posameznika k zavedanju te bolečine in zdravljenju.

V našem življenju pa obstajajo zelo različna obdobja…

v enem obdobju našega življenja doživljamo viške spoznavanj z različnimi ljudmi, v drugem obdobju zlahka manifestiramo partnerstvo…oz v našem življenju nastopi tudi obdobje, ko ni čas za partnerstvo. To je obdobje, ko od nas življenje zahteva nekaj drugega. Pri tem obdobju samskega življenja je zelo pomembno, da ga prepoznamo saj si lahko drugače “populimo” lase oz doživljamo frustracije.

Takšna obdobja, ki zahtevajo, da smo sami v svoji družbi, brez partnerja so zelo pomembna obdobja in nosijo tudi veliko možnosti preobratov v partnerstvu kasneje, ko se obdobje mirovanja zaključi. V tem obdobju ima življenje pripravljeno za nas drugi načrt, ki ga je potrebno prepoznati, mu slediti, ga izpopolniti in predvsem se mu prepustiti. Tudi, če okolica še kako pritiska na nas ali mi pritiskamo nase s svojimi prepričanji.

Ne glede na to kako se upiramo temu obdobju, nad usodnim obdobjem mirovanja nimamo moči. Takšna obdobja ti skozi dan jasno kažejo čemu se moraš posvetiti, kje mora biti tvoje zavedanje, kaj se zahteva od tebe, da ta trenutek ozdraviš ipd.

Z vpogledom v astrološko karto imam možnost videti

čemu se je potrebno posvetiti in ali se nahajaš v tem obdobju mirovanja. Ponavadi se energije planetov nahajajo čisto na “dnu” astrološke karte, ki zahteva korenito notranjo spremembo vzorcev. Ali pa se nahajajo na predelu karte, kjer je čas, da veliko bolečin umre. Zato ni čas za partnerstvo ampak za globino zdravljenja. Kaj se želi ozdraviti in kje naj bo tvoja pozornost lahko vidim, ko imam tvojo osebno astrološko karto pred sabo. Ravno tako mi tvoja karta predstavi ali se je to obdobje pričelo oz ali se zaključuje.

Eno izmed večjih nezmožnosti manifestacije partnerja pa se nahaja tudi v blokirani spolni energiji.

Spolna energija mora obstajati in vibrirati v ravnovesju, če želimo manifestirati partnerja. V mnogih posameznikih je spolna energija blokirana kar v popolnosti zablokira manifestacije partnerstva. Vendar tudi spolna obsesija lahko privede do samskega življenja, še posebej, če le-ta izhaja iz obupanosti po ljubezni. Tako se posameznik velikokrat znajde v nezdravem spolnem slu, sam oz sama. Takšna spolna neravnovesja (blokada in obsesija) so rezultat boleče, težke preteklosti, ki vpliva na delovanje spolnega organa.

Pri branju astrološke karte vedno usmerim zelo veliko pozornosti na spolno področje. Saj je spolna energija tista, ki ne le nudi užitek pri spolni intimnosti ampak je glavna sila za zdravljenje, premike v življenju in manifestacije partnerja. Preko astrološke karte pogledam ali je spolna energija tista, ki ti preprečuje manifestacijo. Na kakšen način ti preprečuje, kako se povezuje s tvojim življenjem, kako pristopiš do nje in s čim je blokada na spolnem organu povezana. Planeti razkrivajo tudi morebitno premočno oz. nezdravo spolno slo katero proučim kako pri tebi deluje in kaj je le-to povzročilo.

Osebna astrološka karta pove in razkrije vedno vse,

še tisto kar sami iz tega stanja ne vidimo. Zato nam je lahko v veliko pomoč. Če želiš izvedeti kaj pri tebi ustavlja manifestacijo partnerstva in kateri od teh treh vzrokov je tisti, ki te omejuje, pa vabljena na astrološko branje s klikom TUKAJ, Astrološko branje, ki ga nudim ti bo pomagalo ozavestiti vzrok za samsko življenje in z rešitvami popeljalo do manifestacije želenega partnerstva.

Naroči se na branje karte >>

Komentiraj

Zapri menu
×
×

Cart