2# Vzemi svojo moč nazaj / Vstopi v svojo moč

Objavil Suzana Trnovšek dne

VAJA – VZEMI SVOJO MOČ NAZAJ

Vzemi svojo moč nazaj z vajo, ki te postavi v tvojo lastno notranjo moč.

 

  1. Ne glede na to kje si, kaj počneš ali s kom se pogovarjaš imej vedno del svoje pozornosti v dihanju;
  2. In sicer ves čas bodi zaveden/zavedna svojega dihanja – tako ostaneš vedno v sebi in se ne izlije vsa tvoja energija in moč vstran. Ampak ostaneš v sebi ne glede na to kaj počneš in s kom si;
  3. To lahko preizkusiš sedaj pri branju teh vrstic. Postani zaveden/zavedna svojega dihanja tako, da občutiš kako se prsni koš dvigne in spusti in spremljaj ves čas, ko bereš te vrstite. Ne izpusti ta del zavedanja in hkrati počni kar želiš početi.

 

Lastna moč je energetska moč s katero se moraš povezati. Tukaj se ne gre za zunanje aktiviranje lastne moči ampak je to notranje stanje tvoje resnice, ki vibrira lastno moč. Tvoja naloga je, da se povežeš z njo. In to pričneš z Osnovnimi in obveznimi praktičnimi pristopi, ki vključujejo tudi to vajo.

 

OBRAZLOŽITEV VAJE

 

-V trenutku, ko izgubiš zavedno dihanje, izgubiš sebe v popolnosti. Pomeni, da je tvoja pozornost odšla v popolno poistovetenje uma in posledično v zunanjost. Izgubiš sebe, svoja občutenja in svoje zavedanje. Tako ob izzivih ne moreš stati v lastni moči in jo povečati.

 

– Vaja z dihanjem te na enostaven način prične preusmerjati nazaj v sebe, v svojo energetsko lastno moč. Ravno tako ti pomaga ozavestiti ter začutiti sebe saj dokler smo v popolnosti v energiji drugih ljudi niti ne moremo vedeti kdo smo, kaj čutimo, kaj nas ustavlja, kakšni so naši vzorci. Posledično tudi ne doživimo dovolj moči, da bi se ob morebitnem zavedanju naših vzorcev lahko ločili od njih;

 

– Z delno osredotočenostjo v sebe oz. v dihanje, ne izgubiš svojo moč ampak jo pričneš negovati, hraniti in povečevati.

 

IZZIV PRI VAJI

 

– Vaja je resnično preprosta ampak njena izvedba je lahko velik izziv. Saj tvoj um še kako hitro “ukrade” tvojo pozornost iz dihanja in odideš v razmišljanje. Tako izgubiš svojo moč in sebe. Zato je pomembno vajo redno izvajati, ko si sam-a in vaditi, ko si v pogovoru z drugimi ljudmi, da ohranjaš pozornost(fokus) zavedanja na svoje dihanje.

 

– Pri pogovoru z ljudmi preveri koliko si zaveden/zavedna svojega dihanja. Si morda pozabil-a nanj že na pričetku pogovora ali si izgubil-a na sredini. Dlje časa uspeš imeti zavedanje v sebi, močnejša/močnejši v notranjosti postajaš.

 


Suzana Trnovšek

Suzana Trnovšek

Sem strastna raziskovalka problematik skozi astrologijo in k vsaki problematiki ali vprašanju pridem do dna. Pri branju astrološke karte ne napovedujem prihodnosti vendar razkrivam vzroke, razrešujem problematike, pogledam v globino situacij… ki na površini ali zunanjosti niso razumljive, ozdravljive ali razrešene. S sestro Karmen sva šli čez stiske na vseh področjih najinega življenja kar nama je podalo bogate izkušnje ter razkrilo praktične rešitve. Astrologija pa je postala rešiteljica v samem procesu, da sva se lahko pričeli osvobajati. In osvobodiš se lahko tudi ti s pomočjo te spletne strani, ki nudi najine izkušnje, praktične rešitve ter mojo astrološko pomoč.

0 Komentarjev

Komentiraj

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja