Vstopi v hraber novi začetek z novo luno v Levu ♌

Vstopi v hraber novi začetek z novo luno v Levu ♌

Hraber in brez ega novi začetek

Prav s 1.avgustom nas nova luna v Levu povabi, da ozavestimo in začutimo kje življenje želi od nas, da se soočimo s svojimi strahovi in postanemo bolj hrabri, pogumni ter predstavimo svojo kreativno izraznost, odprtost in levjo moč. Pa naj bo to kreativnost pri peki peciva, v službi z novo idejo, v okolici z večjo odprtostjo, pri implementiranju novega hobija ali karkoli čutiš, da te kliče in odpreš srce v obliki hrabrosti kar ti ponuja novi začetek.

Pozornost pa moramo dati tudi kje nas negativna plat leva zadržuje, da bi se lahko odprli novemu začetku. Lev nas povezuje s soncem, ki v negativni obliki predstavlja močan ego, ki misli le nase, na svoje želje in svoje potrebe. Nova luna se v izzivu povezuje z Uranom v biku kar mi predstavlja, da nekje lahko mislimo nase le za svoj prid. Kot je na primer podamo kreativno idejo zato, da bi zaslužili več, mislimo da smo bolj vredni kot nekdo drug ali pa se želimo izpostaviti med skupinami ljudmi zato, da bi se počutili posebne, v soju luči ali v ospredju ipd. Ta način pristopa nam z Uranom ni in ne bo dovoljen saj Uran vedno poskrbi, da ne delujemo iz ega.

Novi začetki v luni so lahko nenadni, hitri, tudi šokatni. Če pa potrebujemo za novi začetek močno odložiti krono, ki pravi “samo jaz sem pomemben/pomembna”, pa nam lahko Uran pripravi presenečenja v različnih oblikah…lahko so to finančni dodatni stroški, zmanjšani zaslužki, težave z zobmi, z občutki manjvrednosti, jeze, občutki da smo nihče in nepomembni, s strahovi pred nastopanjem ali strahovi pred izvjanjem tistega kar si močno želimo, z izzivi na področju romantike…

Pomembno je, da sedaj opazujemo kje deluje naš ego najmočneje, se soočimo z izzivi in se ločujemo od ega. Tako se lahko odpiramo novemu, hrabremu začetku, ki ponuja v tej novi luni možnosti oblilja, vrednosti, občutke radosti in igrivosti ter iskre sreče.

Na točno katerem področju tvojega življenja se ta začetek želi pričeti pri tebi, je odvisno od tvoje osebne astrološke karte, ki se izpiše na podlagi tvojega datuma in letnice rojstva, natančne ure in minut rojstva ter kraja rojstva. Če želiš/potrebuješ mojo pomoč in vpogled, da ti v 20ih minutah predstavim novi možen začetek skupaj z ostalim vpogledom na katerem področju se še veliko ta trenutek dogaja, odpira, spreminja, zdravi.. klikni tukaj in predala ti bom sporočila z vpogledom v tvojo osebno astrološko karto. Vabljen-a.

*Ne spreglej tudi zadnji astrološki članek: “Kaj planet Uran želi od nas v naslednjih 7 letih (vse do leta 2026)”

Prijava na Suzanine e-novice

Vpišite svoje podatke ter prejemajte Suzanine e-novice dvakrat tedensko.

Strinjam se, da moje osebne podatke obdeluje MailChimp ( več informacij )

Od e-mail novic se lahko odjavite kadarkoli.

Komentiraj

Zapri menu
×
×

Cart