Vstop Marsa v ženstveno energijo – 15/5 – 1/7/2019

Vstop Marsa v ženstveno energijo – 15/5 – 1/7/2019

(vstop Marsa v energijske vode Raka, ki je predstavnik našega doma -> srca)

Z dnem 15/5/2019 je planet Mars vstopil v ženstveno energijo znaka Raka. Potoval bo skozi ženstvene vode vse do 1/7/2019. Ob pogledu na astrološko gibanje moške energije (Marsa) začutim pomembnost, da ozavestimo kako čustveni in izpostavljeni tedni so pred nami. Tedni, v katerih lahko s čutenjem sprožimo zdravljenje korenskih bolečin in neverjetno premikanje naprej, v naši globini in zunanje. Predvsem pa se moramo naučiti pluti z energijo Marsa, ki je nenehno rada v dogajanju, premikanju naprej, v akciji. Tokrat pa se moramo znajti v vodah in naučiti pluti z občutki, kar je nekaj popolnoma drugačnega in neobičajnega za energijo Marsa..

Kaj to pomeni za nas?

Naučiti se moramo delati in živeti iz čustev. Rak je predstavnik naših globokih, negovalnih občutkov, ki se nahajajo na naši srčni čakri (predel prsnega koša). Naša naloga sedaj ni biti nenehno v akciji ampak stopiti korak naprej samo, ko začutimo svoj dom, pripadnost, svoje srce.  Ti občutki delujejo v obliki globokih občutkov pripadnosti, nežnosti, ljubečnosti, nežnosti in občutkih, da smo prišli domov. Kar naznanja, da smo se povezali z našim srcem (domom).

V nas se lahko prebujajo zelo močna čustva s katerimi se moramo naučiti pluti, v ravnovesju, v stabilnosti (s prizemljevanjem) in z nežnostjo. Spoznati moramo moč ranljivosti, čutnosti, srčnosti in najti naš dom, ki ga iščemo že celo življenje..kot je na primer…kje občutimo pripadnost ali globoko nežnost…kam si želimo pluti,..s kom želimo svoje notranjo srčni dom deliti…kam/komu želimo dati negovalnost…in predvsem najprej priti do svojih nežnih, čutnih občutkov – ne glede na spol.

Še preden se zakoreninimo v svoj srčni dom, pa si moramo dovoliti občutiti nemirna čustva. Predvsem so lahko prisotni občutki jeze, sovraštva, nezmožnosti odpuščanja, zamer, eksplozivnost, nasilnost, nekontrolirani občutki..Bodi zaveden/zavedna, da ti negativni občutki izhajajo iz časa tvojega odraščanja doma – v družini. Ta čustva so lahko zelo intenzivna, močna in nastrojena. Pristopiti jim je potrebno z zavedanjem na način, da se usmerimo v notranjost. Hkrati pa nas Venera v Biku že pomaga povezovati z nežnejšo našo platjo v sebi. Tako lahko lažje prebrodimo vihravo-čustvene dni v nas. Korenske družinske bolečine želijo biti sedaj ozdravljene zato se jim le odpri.

Naloga nas žensk je

vstopati v občutke, negovati nežne ter strastne občutke in narediti korake naprej samo za tisto kar v globini čutiš veliko strast. Pa četudi gre najprej za občutke strasti do glasbe ali posebne pesmi, ki v tebi prebudi lepe, globinske občutke..ali pa če gre za poslušanje ptičk…odhod v hribe…ZA KARKOLI začutiš, da ti srce zaigra ali v katero smer, tisto neguj. Dovoli si v tem obdobju samo biti, brez da prekomerno govoriš, se trudiš dokazati sebe, dopoveduješ ipd. Le bodi povezana s svojimi občutki in se raje prepusti, da moški spol deluje zate in se ti ne trudiš nenehno dajati in razdajati.

Opomni se, da si ženska, ki ne potrebuje vedno vsega vedeti in narediti ampak si lahko pustiš biti, uživati, odkrivati svojo čutno stran, se odpreti drugim da te vidijo, ogovorijo ali ti pomahajo. Opusti bremena trudenja in si dovoli biti skorajda zunanje pasivna. To pomeni, da deluješ samo po čutenju, ko nekaj začutiš. Te občutke neguj in jim daj prednost kljub temu, če deluje, da te nikamor ne pripeljejo. Kajti tokrat bo prihajala moč tvojega osebnega marsa (solar plekus centra) iz čustev (raka). Le tako lahko sedaj deluješ iz svoje moči in si produktivna.

Samo občutki strasti ti bodo prinesli veliko sprememb, izpopolnjenost ter občutkov, da si vstopila v svoj dom. Bolj kot boš negovala te občutke in iz njih izhajala, večja intenzivnost spremembe v sebi lahko občutiš. Končno se lahko počutiš, da si vstopila na nekem področju v svoj dom, po tistem katerem hrepeniš že mnogo let. Ta dom ti bo dajal neverjetne občutke izpopolnjenosti, mirnosti in te odprl ljubečnosti, brezpogojni ljubezni do tega področja..pa naj bo to področje partnerstva, družine, otrok, socialnega življenja, nevidnih darov, spolne intimnosti, kreativnosti, vrednosti, svojega poslanstva….Kjer se na tvoji osebni astrološki karti nahaja znak raka, na tistem področju se nahaja v tebi dom.

Naloga vas moških pa je

odpreti se občutkom, ki tlijo v vas ter se odpreti tej ranljivosti. To pomeni, da vsem turbulentnostim, ki so lahko na površju daš pozornost in se jim prepustiš. Kar nekaj časa sem pri branju astroloških kart moškega spola z občudovanjem spoznavala, da nosite ogromno ženstvene energije v sebi. Tudi, ko sem odprla astrološko karto svojega pokojnega starega očeta, sem odkrila koliko ženstvene energije raka je nosil v sebi. Spraševala sem se le zakaj je imel on toliko ženstvene energije v sebi, jaz pa sem morala močno delati v sebi, da sem prišla do nje. Spoznala sem, da mu je bila dana in kot tudi ostalim moškim, da se bolje spoznate z močjo ženstvene energije v vas. Ženstvena energija je na Zemlji zelo okrnjena in kot moški spol jo prejmete zato, da pridete do nje in se ji odprete.

Ko se moški ne odprete tej energiji lahko močne ženstvene energije v vas sprožijo ogromno turbulenc in tudi ekplozivnosti saj se ne znate s čustvi in čustvenimi bolečinami spopasti. Na njih se odzovete nezavedno – reaktivno. Moj stari oče se ni znal z ženstveno energijo soočati zato je bilo njegovo obnašanje zelo ekplozivno – še posebej ob polni luni. Ustvarilo se je v njemu ogromno blokad, ki so se nato prenesla iz roda v rod. Ženstvena energija se je zaprla in s Karmen sva bili tisti, ki sva se odločili, da se do nje dokopljeva, izpuliva korene in jo prebudiva.

Vendar, če bi se moj stari oče znal odpreti tem občutkov, ki so tlila v njemu iz njegovega otroštva, se z njimi soočil, bi lahko odprl NAJVEČJI PORTAL moči ženstvene energije v njemu, ki sama kreira in ustvarja najlepše občutke miru. Povezal bi se s svojim srcem, odprl obilje in postal svoboden, predvsem pa povezan z ženskami na vseh ravenih..

Mnogo moških ne ve, da

stik z njihovo ženstveno energijo, jih v globini poveže z žensko energijo in hkrati odpre največje darove ljubezni, obilja in čutnosti. Ne pozabite, da vedno manifestira ženska energija zato je vaša najpomembnejša naloga, da se naučite soočiti s čustvi, ki bodo sedaj izpostavljena, predvsem pa jim je potrebno slediti. Ne osredotočajte se tokrat na logiko in razumevanje, ki vam je tako naravna. Opustite korake, ki naj bi bili logični, razumni, pomembni ali denarno usmerjeni. Raje se soočite najprej s čustvi in sledite občutenju. Tukaj se nahaja vaša največja MOČ moštvenosti.

Prava izraznost moškega se zlahka poveže s čustvi, se ne sramuje solz, jih pokaže in prizna “poraze”. Pravi moški je povezan zelo dobro z ženskami in je do njih neizmerno ponižno, čutno spoštljiv saj se zaveda, da ravna z zakladom svete ženske energije ne le do žensk ampak tudi do sebe. Seveda veliko moških niste imeli ali smeli biti v ranljivosti in ste bili naučeni ravno nasprotno…da moški ne jokajo, ne smejo jokati…da je to nekaj šibkega..in da morate biti močni…vendar kar sem sama spoznala je, da se pravi moči odpremo skozi ranljivost ter, da se predamo svojim bolečinam iz časa otroštva. Zato vas naj ne bo strah ali sramotno se spustiti na raven čutnosti.

Če vas karkoli močno preprečuje od tega ta trenutek so sence v vas, ki ne želijo, da vstopite v pravo moštveno energijo, ki kreira iz ženstvenega dela v sebi – iz stanja brezpogojne ljubezni.

Nasveti za obdobje 15/5 – 1/6/2019

1. Ustavi logiko, razum in se odpri svojemu čutenju. Prižgi si glasbo, ki ti prebudi največ čustev. Sedaj ji daj pozornost, jo dlje časa poslušaj, redno in počasi se bodo srčne želje, ki te popeljejo do doma odprle. Pojavi se lahko kakšna želja kaj želiš početi, narediti, napisati, skreirati, izreči, izraziti ipd. Karkoli je, v tistem hipu naredi kar si začutil-a.
2. Ob čustvenih izbruhih daj pozornost svojim čustvom in jih iz ozadja opazuj. Tako se ločiš od njih ter jih zdraviš;
3. Dovoli si biti “pasiven/pasivna” in raje vadi čutenje v sebi. Tokrat bo največja moč prišla prav iz čutenja in ne iz razuma.
4. Dom in družina ali spomini od staršev lahko pridejo na površje. V tem primeru gre za precej močna in intenzivna čustva, ki so lahko polna jeze, zamer in neprijetnih spominov. Tukaj so, da izpuliš korene z občutenjem čustvenih bolečin, opazovanja bolečin iz ozadja. Tako izpuliš največje korene, ki te lahko popeljejo do tvojega srca –> do področja občutka, da si prispel-a domov.
5. Ustavi reaktivnost do druge osebe. Namesto tega se odstrani nemudoma in posveti pozornost svojim čustvom.

Poudarjeni sta:

Srčna čakra in solar pleksus čakra (spoznaj svoje čakre). Veliko močnih občutkov na prsnem košu in trebuhu so lahko izpostavljeni.- Hitrejše bitje srce, močni občutki na prsnem košu, boleči prsni koš, zgornji del hrbta boleč, otežkočeno dihanje…so lahko znaki zdravljenja bolečin od odraščanja, ki zatirajo izpopolnjujoče in ljubeče občutke.
– Pekoč občutek v trebuhu, nemiren trebuh, napetost v trebuhu, bolečine na sredini hrbta so znaki zdravljenja občutkov nemoči iz časa družinskih zadev. Ti občutki so v predelavi in zdravljenju, da izpuliš družinske korene.

Želim ti nežno in čutno popotovanje.

Prijava na Suzanine e-novice

Vpišite svoje podatke ter prejemajte Suzanine e-novice dvakrat tedensko.

Strinjam se, da moje osebne podatke obdeluje MailChimp ( več informacij )

Od e-mail novic se lahko odjavite kadarkoli.

Komentiraj

Zapri menu
×
×

Cart