Vrste nevidnih sposobnosti

Vrste nevidnih sposobnosti

V osnovi že poznaš osnovne nevidne sposobnosti kot so jasnovidnost, jasnočutnost, jasnovednost, jasnoslišnost, zdravilne energije. Ampak to je LE MAJHEN DELČEK NEVIDNIH SPOSOBNOSTI, ki obstajajo v nam!! Spodaj najdeš še več nevidnih sposobnosti! Ene izmed teh so tudi TVOJE! DA, tudi ti jih imaš! Odkrij katere so TVOJE NEVIDNE SPOSOBNOSTI TUKAJ!!

VRSTE NEVIDNIH SPOSOBNOSTI:

– Nevidna moč V OČEH – skozi oči pride takšna nevidna moč, da z enim pogledom ustavi najhujša dejanja v ljudeh ter jih onesposobi pred agresijo, napadom, ego dejanjim, manipulacijam…

– Višja ljubezen V OČEH – tukaj oči delujejo kot najvišja ljubezen. Skozi oči osebe, ki ima te nevidne moči posameznik prejme najvišjo obliko ljubezni, ki deluje zdravilno na vse njegove rane povezane s srčno čakro ter tretjim očesom…

– Zdravljenje NA DOTIK – dotik z rokami sproži ZDRAVLJENJE trpljenja v človeku! Ti dotiki zdravilno delujejo tudi na naključne posameznike! Oseba s to nevidno sposobnostjo se intuitivno dotakne osebo, ki jo sreča v vsakodnevnem življenju. Ta oseba, ki prejme dotik potrebuje ta dotik skozi s katerim se sproži zdravljenje trpljenja, bolezni, vzorca v posamezniku! *To je ena izmed sposobnosti moje sestre Karmen!

– SUPER MOČ – ta moč ima takšno nevidno sposobnost, da lahko ozdravi najtežjo bolezen v posamezniku. Ko posameznik s to SUPER MOČJO vstopi v prostor kjer je bolna oseba, se le-ta ozdravi takoj! Tudi takšna oseba, ki umira! Te super moči bodo prišle še kako močno v ospredje čez približo 8 let, ko bo Pluton vstopil v Vodnarja. *To sposobnost ima sestra Karmen, ki jo razvija skozi ZOO MOČ, ki jo opisujem v nadaljevanju!

– ZOO POWER (ZOO MOČ) – takšna moč v posamezniku nosi višjo živalsko oz. levjo moč, ki ustavi nepravilna dejanja do živali! Deluje lahko kot zdravilna energija kot tudi energija, ki ima moč  delati spremembe, da se živali osvobodijo! Te moči bodo prišle v ospredje s Plutonom v Vodnarju, ko se prične obdobje SVOBODE – svoboda pred živalskimi vrti, cirkusi, testiranjem živali in še več! To sposobnost že uporablja Karmen in razvija ter se jo uči krepiti vsaki dan! Pri tem uporabljam jaz svoje kanaliziranje kjer sežem v vso znanje povezano z nevidnimi močmi! Uporabim nevidne sposobnosti znanja in učenja ljudi z nevidnimi močnimi darovi!

– LETENJE – Ta nevidna sposobnost je futuristična nevidna moč, ki bo tudi v prihodnosti prišla v ospredje! Ta trenutek še ne vem na kakšen način bo delovala VEM PA, da bo z obdobjem VODNARJA pričela prihajati v ospredje pri posameznikih, ki ste se rodili z “zeleno karto”, da vstopite v sposobnosti LETENJA! Če si kdaj v otroštvu želel-a leteti, biti super-women, super-man, biti ptica nakazuje, da imaš te nevidne sposobnosti! Tudi to je ena izmed nevidnih sposobnosti, ki jo bo razvila v prihodnosti Karmen! Ko bom imela več informacij o tej sposobnosti, jo bom delila s tabo saj bo ta sposobnost imela zelo pomembno vlogo za pomoč ljudem na Zemlji!

– DOSTOP DO VSEH MODROSTI – KNJIGA MODROSTI – posameznik ima dostop do vseh višjih oz. nevidnih informacij za eno ali več tematik oz. področij. Kar pomeni, da ima posameznik moč kanalizirati prav vse informacije skozi tretje oko ter pomaga ljudem. *To je ena izmed mojih nevidnih sposobnosti. Dostop imam do KNJIGE MODROSTI O NEVIDNIH SPOSOBNOSTI TER KAKO JIH KREPITI in DOSTOP DO ASTROLOŠKIH INFORMACIJ, ASPEKTOV kjer astroloških kart posameznikov v prihodnosti ne bom več potrebovala ampak jih bom kanalizirala! Že sedaj pa kanaliziram sporočila ter informacije pri branju astroloških kart, ko gre za reševanje težav!

….sledi nadaljevanje enkrat v prihodnosti!

TE ZANIMA
KATERE NEVIDNE SPOSOBNOSTI
NOSIŠ V SEBI TI?!

KLIKNI TUKAJ in ODKRIJ KATERE SO TVOJE NEVIDNE SPOSOBNOSTI! Nevidne sposobnosti razkrivam skozi astrološko branje tvoje osebne karte. Imam izjemno nevidno sposobnost, da prekanaliziram tvoje nevidne sposobnosti ter ti jih v podrobnost opišem!!

Komentiraj

Zapri menu
×
×

Cart