Vrste Jasnovidnosti

Vrste Jasnovidnosti

Jasnovidnost je nevidna sposobnost, ki se razvije z odprtim tretjim očesom. Tretje oko pa MORA BITI PRIZEMLJENO! Tako jasnovidna sposobnost deluje najbolje, najčisteje, z zdravo noto!! Takrat se lahko jasnovidna sposobnost uporabi tudi skozi delo oz. se odpre skozi ta kanal poslanstvo!

Vsi poznamo osnovno jasnovidnost. Vendar obstaja pod to vejo še toliko več. Zato spodaj opisujem več vrst jasnovidnosti!

Vrste jasnovidnosti:

– Jasno-videnje PRIHODNOSTI – To jasnovidnost vsi poznamo! Skozi tretje oko posameznik s to nevidno sposobnostjo vidi v prihodnost! Kaj se bo zgodilo, kaj prihaja, kaj se želi ozdraviti!! Prav vsi imamo to sposobnost razvito do določene mere! Nekateri v manjši meri, drugi v zelo veliki meri! *Obe s Karmen imava do neke mere že razvito to sposobnost! Začela pa se je razvijati najprej preko sanj in meditacije!

– Jasno-videnje DUŠ – Posameznik vidi duše, ki jih pozna ali ne pozna! Vidi jih lahko z odprtim ali tudi zaprtim očesom. Te duše imajo ponavadi sporočila, ki jih želijo predati. Duše so umrli posamezniki, ki živijo v realmu od koder prihajamo. Točno vedo kateri posamezniki imajo razvite nevidne kanale, da predajo sporočila in navigirajo k tem posameznikom! Pri tej sposobnosti NI DOVOLJ, da samo duše posameznik vidi. Ampak se mora naučiti uporabiti to sposobnost, da vstopi v zdrav, prizemljeni kontakt z dušami! *To je ena izmed sposobnosti na katero se pripravlja moja sestra Karmen!

– Jasno- videnje ENERGIJSKIH BLOKAD V POSAMEZNIKU – Posameznik lahko vidi energijske blokade, ki jih nosi posameznik v sebi. Ponavadi jih vidi kot črne orbe okoli telesa. Na predelu telesa kjer se ta črna orba vidi, na tistem področju se nahajajo blokade. Ta oseba ima možnost videti tudi svoje blokade. *To sposobnost imam jaz kjer vidim svoje blokade skozi moje oko.  Občasno jih vidim tudi v prostorih in okoli sestre!

– Jasno-videnje TRPLJENJA SKOZI FIZIČNO TELO – Posameznik ima moč videti na katerem delu telesa se nahaja najmočnejše trpljenje! Ob pogledu na telo s to jasnovidno sposobnostjo posameznik priče videti telo drugače. Videti ga prične kot energijo ali določen simbol. Če se močno trpljenje nahaja na obrazu, potem se v jasnovidnem pogledu obraz spremeni! Obraz postane takšen kot je trpljenje. Primer: Če ima oseba veliko jeze v sebi in jo ne izrazi potem se usta lahko v jasnovidnem pogledu spremenijo v “napadalna usta”. Ta sposobnost je odlična pomoč za odkrivanje kje se nahaja trpljenje ter tudi kakšno! *To je ena izmed mojih sposobnosti!

– Jasno-videnje VODNIKOV – Posameznik skozi to sposobnost vidi vodnike jasno! Ponavadi je pri tej sposobnosti vključena tudi še kakšna druga nevidna sposobnost kot je na primer jasnoslišnost kjer je posameznik v komunikaciji z vodniki. Ponavadi ti vodniki pomagajo pri delu, ki ga opravlja posameznik. To delo je vedno v pomoč ljudem. Ravno tako vodniki vodijo posameznika kam mora oditi, kaj mora narediti kot tudi, če se mora kam odseliti!! Vodnike lahko posameznik vidi jasno kot bi videl ljudi ali tudi kot belo svetlobo ali senco! *Ena izmed mojih sposobnosti je videnje sence ob meni, ki sem jo pričela videti ter je v razvijanju!

– Jasno-videnje DRUGIH REALMOV – To so realmi kateri meni še niso tako poznani ampak imam JASNOVEDENJE, da obstajajo. Ko bom imela več vedenja o teh realmih bom dodala še kaj več!

– Jasno-videnje UMRLIH ŽIVALI IN NEVIDNE VODJE ŽIVALI – Posameznik ima možnost videti živali, ki so že zapustile Zemljo ter z njimi komunicirati skozi jasnoslišnost! Ravno tako pa z napredovanjem te sposobnosti lahko posameznik prične komunicirati z nevidnimi vodji živali! Te vodje lahko izgledajo kot živali, ki pomagajo posameznika usmerjati kako naj pomaga živalim, na kakšen način, kaj naj stori da jih reši, osvobodi, ozdravi, izpusti na svobodo ipd!

– Jasno-videnje TEMAČNIH SKRIVNOSTI – Ta sposobnost je izjemna saj z njo lahko posameznik vidi kaj se bo v prihodnosti temačnega zgodilo ter ustavi…Pod temačna dejanja spadajo posilstvo, bombne napade, nasilje, kraje, teroristične napade… Ta posameznik se mora MOČNO prizemljiti, OKREPITI SVOJ SOLARNI PLEKSUS, GRLENO ČAKRO, da so njegova sporočila slišana! Če ima ta oseba blokirane navedene čakre kljub razviti jasnovidni sposobnosti, ga ne bodo vzeli resno, ga ne bodo slišali in še hitro se lahko zgodi, da ga okrivijo!! Ta sposobnost je povezana S ŠKORPIJONOVO ENERGIJO!! *To je ena izmed sposobnosti, ki jo ima Karmen ter je v razvijanju!

– Jasno-videnje AVRE, BARVE – To sposobnost razvijemo vsi! Če opravljaš delo iz notranjosti se bodo barve oz. videnje avre pričele pojavljati same od sebe. Najprej po stenah, napravah, na živalih in postopoma na ljudeh! Ravno tako lahko barve ustvarjajo obliko skozi katero sporočajo kaj se ta trenutek zdravi, odpira, spreminja ipd. Primer: Okoli glave osebe se lahko pojavijo zelena krila, ki so vidna samo posamezniku, ki ima to sposobnost! *S Karmen barve in avre vidiva že precej redno! Pri tem ne dava nič truda ampak se je jasno-videnje z ozdravljenimi bolečinami samo od sebe pričele pojavljati!

– Jasno-videnje KAJ SE BO OZDRAVILO – Skozi jasnovidne slike posameznik prejema kaj se bo ozdravilo v naslednjih dneh ali tudi v naslednjih tednih! To sposobnost vsi razvijemo! Pojavljati se nam lahko prične skozi meditiranje in postoma skozi dan! Te slike se lahko pojavijo, ko zapremo oči ali tudi, ko so naše oči odprte! *To sposobnost imava s Karmen že precej okrepljeno in nama ZELO pomaga pri usmerjanju na poti ter realizacijam kaj se ta trenutek osvobaja iz naju!

VSI IMAMO NEVIDNE SPOSOBNOSTI!
TUDI TI JIH IMAŠ!!
TE ZANIMA KATERE SO TVOJE NEVIDNE SPOSOBNOSTI?

Klikni tukaj >> Z vpogledom v tvojo astrološko karto
odkrijem katere so tvoje nevidne sposobnosti!!

Komentiraj

Zapri menu
×
×

Cart