V novi teden z izjemno podporo energij planetov I Venere, boginje ljubezni & Merkur direktno

V novi teden z izjemno podporo energij planetov I Venere, boginje ljubezni & Merkur direktno

Merkur združen z Neptunom ves teden

V začetku tedna so energije Merkurja združene z Neptunom. Kar pomeni, da se stik z višjim/nevidnim svetom okrepi in sicer na sledeče načine:

– lahkotno vstopiš v stik z višjimi energijami;
– drugi realm se približna skozi različna občutenja, doživljanja…čez dan in najmočneje ponoči
– intuicija se zelo poveča in okrepi;
– sanje postanejo zelo živostne in nosijo pomembna sporočila zate in za tvoje življenje;

Tudi notranja zdravljenja bodo v tem tednu zelo močna še posebej za vse, ki redno vstopamo v svojo globino. In sicer zdravljenja se lahko občutijo na sledeče načine:
– piskanje v ušesih ponoči, čez dan…
– boleče grlo;
– možno vrtenje;
– vstop močnih energij skozi glavo kar lahko sproži “zalivanje” telesa. V tem primeru lahko postanejo občutne močne energije tudi na drugih delih telesa kot je na primer na prsnem košu;
– vročični občutki na glavi;
– rahla odzemljenost – PRIPOROČAM prizemljevanje;
– prebujeni strahovi;

Nasvet za simptome: Osredotoči se med simptomi ali na zavedno dihanje ali na noge, da uravnovesiš višje energije s prizemljenostjo. Predlagam ti, da sprejmeš vse te simptome saj so znak močnega energijskega zdravljenja s pomočjo planeta Neptun in Merkur. Tukaj sta, da ti sedaj pomagata odkleniti nekaj kar je bilo zaklenjeno več let. Zato te močno vzpodbujam k rednemu meditiranju. S Karmen že čutiva te izjemno močne energije in med meditacijo prejemava zelo pomembna sporočila za najino življenje in trenutne izzive.

Merkur se ustavi in pripravlja na direktno premikanje – 28/3/2019

Ker pa se Merkur ustavlja in pripravlja na direktno gibanje ob koncu tedna pa bodo energije še posebej zelo močne. Zaznam, da se pri takšnih aspektih, ko se planet pripravlja na direktno premikanje veliko pomembnih stvari zgodi. V aspetku Merkurja, ki odide direktno in se združi z Neptunom v tem tednu se lahko zgodijo sledeče stvari:

– ozdravljena čustvena bolečina na grleni čakri;
– vstopiš v svojo moč glasu in narediš v komunikaciji korak naprej;
– nekaj kar te je bilo strah izreči, povedati ali s kom spregovoriti, ti lahko sedaj uspe;
– nekaj kar je bilo nejasno, postane več kot očitno jasno;
– če nisi vedel-a kako bi določeno stvar predal-a skozi komunikacijo, se ob koncu tedna pojavijo jasnosti;
– določeni odnosi se bodo razčistili in novi odprli.

*Vsi, ki ste zavedno pristopali v prejšnjih tednih h komunikacijskem zdravljenju, se soočali s preteklostjo, strahovi, stopali naprej, popravljali komunikacijo boste zgornje spremembe še kako močno pričeli doživljati/čutiti. Jaz že doživljam te spremembe in sem se lahko že pred dvema dnevoma odprla ljudem pred katerimi sem vedno bežala. V meni se je naselil občutek svobode na komunikaciji in končno nisem več bežala. Postala sem svobodna in še bolj odprta.

Venera, boginja Ljubezni odide v znak Ribice – 26/3/2019

Planet Venera je zelo rada v Ribici in vse do 20/4/2019 bo lepo “postavljena” kar ponazarja lepe in ljubeče energije. Hkrati pa bo igrala pomemben energijski ples z Merkurjem, ki je ravno tako v Ribici. Kar mi predstalja sledeče energijske in zunanje možnosti dogajanja:

– odpiranje srčne čakre oz. občutenje globine ljubezni;
– nežno zdravljenje odnosov;
– odpiranju neznanemo in čudovitemu delu srčnega sebe;
– občutenje globokega sočutja;
– možnost odpuščanja in lažja komunikacija z ljudmi;
– možnost magnetne ljubezni – še posebej to velja za vzhajajoči znak Ribica ALI možnost privlačiti ljudi/posameznike, ki so prijazni in ti pomagajo na tvoji poti;
– globine čutenje svojih čustev in lažje manifestiranje;
– lažja komunikacija z ljudmi, predvsem prijazna in sočutna;

* Ribica je zelo globok znak. Je vodno znamenje do katerega se je potrebno dokopati z zdravljenjem strahov in globokih karmičnih čustvenih bolečin. To tudi pomeni, da moramo biti tesno v stiku s svojimi čustvi, da lahko prejemamo in doživljamo darove ribice. Še posebej, ko odide Venera v ta znak pa je pomembno biti v globini svojih čustev, da se lahko zgornje “napovedi” oz. možnosti odprejo ali zgodijo. Če bežimo od svojih čustev potem so lahko portali vsega lepega in magičnega (kar predstavlja Ribica) zaprti. Takrat nam planetne energije ne morejo tako močno pomagati. Skratka, odpri se čustvom, čustvenim bolečinam in Venera ti lahko od tega tedna dalje prinese ljubeče darove, polno obilja.

Prijava na Suzanine e-novice

Vpišite svoje podatke ter prejemajte Suzanine e-novice dvakrat tedensko.

Strinjam se, da moje osebne podatke obdeluje MailChimp ( več informacij )

Od e-mail novic se lahko odjavite kadarkoli.

Komentiraj

Zapri menu
×
×

Cart