Reševanje težavSuzanini prispevki

Ujet-a v službi, ki jo ne maram

V službah, ki jih ne maramo se v osnovi vedno znajdemo, ko nismo zliti s svojo resnico. Vedno! Prepričanja, bolečine ter neravnovesja v naši notranjosti nas pripeljejo v napačno službo, ki pa vseeno ni napačna. Saj nas le-ta prisili, da ob nesrečnih občutkih na delovnem mestu končno nekaj v sebi storimo. Kajti iz ujete službe se lahko vedno rešimo od znotraj četudi na zunaj izgleda, da temu ni tako.

Kot bereš lahko ozavestiš, da sem tudi jaz bila ujeta v takšni službi kot ti. Zatorej vem kaj prestajaš. Mene je služba, ki jo nisem marala stala zdravja. Verjamem, da tebe ne bo. Saj imam zate rešitve, odgovore ter smerice za tvoje stanje. Vendar naj te popeljem najprej v razumevanje zakaj si se ujel-a v službi, ki jo ne maraš. Osnovni vzrok so pogojena prepričanja o delu, manifestacijah ter vrednosti. Glavne čakre, ki so povzročile ujetost so solarni pleksus, grlena čakra in sakralna čakra.

Vendar, ko gre prav za tvojo osebno situacijo je lahko v zakolisju ujetosti v tvoji službi mnogo več. Lahko gre za popolno blokirano lastno moč, ki te omejuje iti naprej…lahko gre za skrita prepričanja o službi…občutkov manjvrednosti…karmično osebno lekcijo povezano o delu…prepričanj o poslanstvu in tako dalje…Kaj natančno te je popeljalo do tega stanja lahko razkrijem preko tvoje rojstne astrološke karte. Klikni tukaj in prejmi mojo astrološko pomoč.

Vzroki za ujetost, ki ti jih bom razkrila te lahko presenetijo tako kot so presenetili mojo sestro Karmen. Preko njene osebne astrološke karte sem odkrila, da je moja sestra rojena za delo z nevidnimi energijami in, da je zanjo edina rešitev meditacija ter delo iz notranjosti. Od tistega dne je minilo pet let in danes moja sestra že dela z njenimi zdravilnimi super močmi saj jo je vzrok razsvetlil kaj naj stori zato, da najde  “službo”, ki jo bo osrečevala. Tudi ti se lahko osvobodiš ujetosti te prideš do službe, ki bo v sozvočju s tvojo resnico. Takšna služba ne bo delo ampak izpopolnjujoč občutek. Pridi k meni, da ti pristopim pomoč k tvoji ujetosti in klikni tukaj!

Komentiraj tukaj