ČakreSuzanini prispevki

Čakra intuicije, vizije, poslanstva, jasnosti, inspiracije, jasnoslišnosti, jasnovidnosti (Tretje oko)

Kje se tretje oko nahaja?

Tretje oko se nahaja med obema obrvama, na sredini. Zajema čelo, oči, nos, del ušesov, spodnji zadnji del glave. Tretje oko se povezuje z intuicijo, videnjem, vedenjem, tvojem poslanstvu in dobrem sledenju samemu sebi.

Tretje oko nas poveže s planetoma Neptun in Jupiter

Kjer sta pozicionirana planeta Neptun in Jupiter v tvoji osebni astrološki karti, na tistem področju življenja se nahajajo tvoji največji nevidni darovi, stik z višjimi energijami, tvoja pot, stik z modrostmi, dostop do sreče, magičnosti na Zemlju. Na tem področju tvojega življenja ima tretje oko največjo moč, najlepšo ter najpomembnejšo izraznost duše. Trejte oko nas poveže z najvišjo frekvenco, ko je le-ta odprta v popolnosti – v popolnosti jo odpremo z uravnavanjem vseh 7 čaker! Prejmi vpogled v tvojo astrološko karto TUKAJ  ter odkrij na katerem področju tvojega življenja se nahaja največja moč tretjega očesa ter kje je potrebno največ zdravljenja, da se tretje oko v popolnosti odpre!

Ključne karakteristike tretjega očesa

– Vizija;
– Intuicija;
– Zaznavanje notranjih energij, drugih dimenzij in gibanja energije;
– Nevidne sposobnosti, še posebej z jasnovidnostjo;
– Dostop do mističnega sveta;
– Osvetlitev od vseh iluzij ter svobodnost od vzorcev/prepričanj;
– Povezanost z modrostjo, dobrimi vpogledi v resnico;
– Dostop do motivirane inspiracije in kreativnosti;

Zaprto tretje oko nosi sledeče zdravstvene posledice:

Tumor na možganih, gluhost, disleksija, nespečnost, rdečica na obrazu (lička in nos), migrena, kratkovidnost, daljnovidnost, glavoboli, napetost v glavi, šumenje v ušesu, bitje v ušesu, slepota, tesnoba, panični napadi, prehladi v glavi, kronična utrujenost, hormonsko neravnovesje, težave z rastjo ali razvojem, težave s svojim telesom, živčni zlomi, fobije, vse ti je preveč, visok krvni pritisk, težave z izgovarjanjem (beseda, ki jo želiš izgovoriti se ob izgovarjanju sama od sebe spreobrne v drugo besedo), težave z lasiščem, odpadanje las, plešavost, vrtoglavica, izguba zavesti…

ODPRI in URAVNOVESI TRETJE OKO
Z MEDITACIJO, ki odpre ter uravnovesi VSE ČAKRE! Klikni tukaj.

**Z REDNIM MEDITIRANJEM na meditacijo “Odpiranje in uravnavanje čaker” boš ozdravil-a kakršno koli trpljenje, težave ali bolezen!

 

Comment here