4# Težave z osredotočenostjo med meditiranjem

Objavil Suzana Trnovšek dne

Nasvet velja za meditacijo:

Meditacija, ki ozdravi kakršnekoli težave (odpiranje in uravnavanje tvojih energijskih centrov).

Težave z osredotočanjem na specifični energijski center na katerega te vodim skozi meditacijo je del procesa zdravljenja. Zato te naj ne skrbi, da počneš kaj narobe oz, da si neuspešen / neuspešna pri meditiranju.

Na tiste predele katere se zelo težko osredotočiš ali se ne moreš osredotočiti med meditiranjem predstavljajo tvoje notranje največje prepreke. Tam se nahajajo tvoje največje čustvene bolečine, ki bodo igrale pomembno in ključno vlogo  pri dokončno ozdravljeni težavi. Zato je potrebno pri teh predelih energijskih centrov pristopiti na način, da se približaš energijskemu centru po tvoji zmožnostih in hkrati ponavljaš mantro katero ti predstavljam v meditaciji. Z ponavljanjem mantre kljub omenjenim težavam prodiraš in zdraviš energijski center ne glede na to, če se ne moreš osredotočiti. Pri tej meditaciji pa ti pri zdravljenju zelo močno pomaga tudi zdravilna glasba iz ozadja, ki je ustvarjena prav z namenom energetskega zdravljenja s strani zelo znanega in uspešnega glasbenega zdravilca.

Težave lahko imaš z osredotočanjem na več energijskih centrov med meditiranjem oz tudi v različnih obdobjih na ostale centre. Bolj kot so energijski centri očiščeni tvojih čustvenih bolečin, lažje se osredotočiš na vsako čakro, zaradi česar jo pričneš postopoma tudi čutiti. Čutenje predstavlja povezanost z delom sebe, s svojo resnico.

Pomembno je, da kljub težavam z osredotočenostjo normalno nadaljuješ z meditiranjem saj so le-te del zdravljenja in normalen pojav.


Suzana Trnovšek

Suzana Trnovšek

Sem strastna raziskovalka problematik skozi astrologijo in k vsaki problematiki ali vprašanju pridem do dna. Pri branju astrološke karte ne napovedujem prihodnosti vendar razkrivam vzroke, razrešujem problematike, pogledam v globino situacij… ki na površini ali zunanjosti niso razumljive, ozdravljive ali razrešene. S sestro Karmen sva šli čez stiske na vseh področjih najinega življenja kar nama je podalo bogate izkušnje ter razkrilo praktične rešitve. Astrologija pa je postala rešiteljica v samem procesu, da sva se lahko pričeli osvobajati. In osvobodiš se lahko tudi ti s pomočjo te spletne strani, ki nudi najine izkušnje, praktične rešitve ter mojo astrološko pomoč.

0 Komentarjev

Komentiraj

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja