Pri branju astrološke karte se posvetim problematiki povezani s spolnostjo oz. spolno energijo. Problematika s spolnostjo lahko sega v kakršnokoli specifiko s katero se soočaš kot je na primer…težave s spolno odvisnostjo, blokirano spolno energijo…odvisnost od pornografije…obsedenost z masturbiranjem…brez želje po spolnosti…prekomerno fantaziranje…nesprejemanje svoje spolne energije…težave z izražanjem spolne energije…nezmožnost spolnega občevanja…težave z erekcijo…tukaj spadajo tudi zelo delikatne teme kot so prostitucija, mazohistični odnosi, spolna nadlegovanja, spolna zloraba, sram pred spolnostjo, soočanje s preteklimi spolnimi travmami, neplodnost, rakava obolenja na spolnem organu, prisiljeno spolno občevanje ipd.

Neravnovesje spolne energije je eno izmed najmočnejših energetskih neravnovesij saj ne-le vpliva na naše spolno energijo ampak prav na vsa področja v našem življenju. Brez ravnovesja v spolni energiji ne moremo občutiti popolne svobode in moči katero nosimo v sebi. Ravno tako ne moremo imeti in manifestirati zdravega, ljubečega partnerstva. Spolno neravnovesje nas loči od naše lastne moči, kreativnosti, strasti, obilja in radosti v življenju, zdravih uspehov, jasnega izražanja sebe, popolnega zdravja in zdravega izražanja našega naravnega stanja skozi intimnost.

Spolna energija je ena izmed najmočnejših naših energij, ki je pri večini nepravilno uporabljena ali neuporabljena. Nepravilno uporabljena spolna energija je tista katera prične s premočno aktivnim delovanjem izrabljati naš stik s spolnostjo preko posluževanj nezdravih spolnih vzpodbuditeljev. Le-ti nas še bolj oddaljijo od naše prave notranje moči in ravnovesja. Takšna spolna energija pa ne le nadvladuje našo spolnost ampak ohromi možnost manifestacij zdravih odnosov ter poveča naše trpljenje na vseh ostalih področjih našega življenja. Medtem, ko neuporabljena spolna energija je tista katera izniči živost v posamezniku, ga oddalji od občutenja kakršnekoli notranje moči ter velikokrat človeka prepriča, da je takšen način življenja, brez spolne energije, normalen. Vsak človek brez spolnega sla je ločen od ravnovesja in prave strasti v življenju kar s časoma manifestira monotonost, zdolgočasenost v življenju.

Vendar spolna energija v ravnovesju nas popelje v globine spolnega užitka, živosti, ravnovesja v življenju, ravnovesja v pratnerstvu, zdravja,  v občutenje večjih in globljih izpopolnitev in nima odvisnosti ter disfunckionalnosti. Soočanje s spolnim neravnovesjem ni vedno enostavno. Zato sem tukaj, da ti s svojimi izkušnjami in z podrobno analizo tvoje astrološke karte pristopim na pomoč.

Ob vpogledu v tvojo osebno astrološko karto vidim kako tvoja spolna energija deluje oz. ne deluje. Popeljem te v razumevanje kaj je povzročilo spolno neravnovesje, kako deluje pri tebi v vsakdanjem življenju, na kakšen način, od kod izvira, kako je neravnovesje nastalo. Nato te popeljem v razumevanje kaj je potrebno storiti za spolno ravnovesje in na kakšen način. Skupaj z podrobno analizo prejmeš personalizirane pristope, ki pričnejo zdraviti tvoje spolno neravnovesje iz notranjosti. Z astrološkim vpogledom prejmeš razumevanje, zavedanje, nasvete in rešitve. Z ozdravljenim spolnim neravnovesjem se nato lahko prične tvoje življenje s spolnostjo kot tudi drugimi področji življenja postavljati na pravo, zdravo in radostno mesto.

Zapri menu
×
×

Cart