Marec 2019- Odkrij svoje iluzije in spreobrni komunikacijo

Ta mesec je planet Merkur odšel retrogradno v specifičnem področju našega življenja. To pomeni, da se je planet pričel približevati Zemlji. Zato njegovo energijo čutimo zelo močno, še posebej pa jo občutimo vsi vsaj na enem področju našega življenja. Na katerem področju tvojega življenja lahko odkriješ preko tvoje osebne astrološke karte. Tam kjer se planet merkur nahaja ta trenutek, tisto področje življenja je sedaj zelo izpostavljeno, zelo pomembno in se nahajajo možnosti osvoboditve. Kakšne, kako in na kakšen način opisujem v nadaljevanju.

Merkur se ta mesec nahaja v znaku Ribi. Znak riba predstavlja magičnost in v negativnem pomenu zelo velike iluzije. Zato ti spodaj podajam razumevanje na kaj bodi ta mesec pozoren/pozorna in kaj se želi ozdraviti v tvoji notranjosti, da se lahko na specifičnem področju tvojega življenja osvobodiš in ozdraviš nekaj kar nisi mogla/mogel nikoli ozdraviti do sedaj.

TA MESEC OPAZUJ in NAREDI SPREMEMBE

Spodaj najdeš tri glavne pomembnosti katerim je potrebno dati pozornosti.

A) Kje tvoja komunikacija ni jasna in dovolj natančna?

oziroma od česa bežiš in se ne želiš ali izraziti ali morda povedati resnico. Življenje ti bo predstavilo izziv na področju življenja kjer se merkur nahaja. Ta izziv je lahko povezan s strahovi pred izzražanjem, težavam z izražanjem, nejasnosti pri izražanju, zmešnjave v komunikaciji, kje se nahajajo iluzije v izražanju ipd. Življenje ti sedaj ponuja priložnost, da spoznaš te nejasnosti, jih predelaš, občutiš bolečine povezane s tem in popraviš komunikacijo.

B) Kje nimaš postavljenih mej?

Znak riba je lahko zelo močno brez mej, se podreja, preveč prilagaja, beži pred realnostjo in eno izmed tvojih področjih je točno takšno – polno zamegljenega odnosa, ki nima stabilnosti v komunikacij. Takšen odnos je ponavadi v veliki iluziji katere nismo zavedni. Sedaj ti bo življenje pokazalo oz. pritisnilo nate zato, da boš spoznal-a kje nimaš mej.

Pri meni se je že pričelo dogajati ozaveščanje kje nimam mej in zakaj nimam postavljenih mej. Pred nekaj dnevi me je neznani moški pričel energetsko nadlegovati preko e-maila. Ponavadi sem od takšnih e-mailov bežala (tako bežimo od področja kjer se nahaja pri nas Riba) vendar tokrat sem zaznala svoje strahove in bežanje od njih. Zato sem stopila naprej in izrazila svojo resnico kako se počutim in temu moškemu postavila mejo. V preteklosti se nisem izrazila in sem imela takšnih e-mailov s pritiskanjem name ogromno. Postavljali so me v globoke občutke strahov in še bolj so pritiskali name. Tokrat pa sem zaradi ozdravljenega strahu in izražanja resnice prejela njegovo opravičilo. Zakaj? Ker sem spreobrnila situacijo, se soočila s strahovi in se jasno izrazila o svojih občutkih. Zaznala sem strah, občutke nemoči, frustracij, si jih dovolila občutiti, jih opazovala s strani zavedanja in šla preko njih z izražanjem. Prvič v življenju sem se izrazila in nisem več bežala. Torej bodi pozorna/pozoren kje bežiš ti vstran od izražanja resnice in soočanja s svojimi strahovi.

Kaj prinese soočanje s svojimi strahovi in izražanje resnice v mojem primeru? Konec strahov pred moškimi in odpiranje novi energiji skozi katere lahko privlačim sedaj drugačne moške. Postala sem bolj odločna in jasna v sebi kakšno komunikacijo z moškim si v resnici želim in se lažje izrazim ter postavim meje. In že sedaj zaznam spremembe.

C) Kje bežiš in česa se bojiš?

Na naši grleni čakri imamo tudi čustveni center. Sedaj je ta čustveni center v ospredju in nam želi predstaviti česa se mi v resnici bojimo. Naenkrat se nam lahko pojavijo različni strahovi, lahko dobimo cmok v grlu, doživimo manjšo ali večjo paniko ipd Znak riba nam predstavlja naše najbolj nezavedne strahove, ki nas zelo omejujejo. Zato nam hkrati sedaj odpira možnost, da se od njih osvobodimo.

Jaz sem že pričela doživljati te strahove. Zadnjih pet dni občutim močne strahove na grlu, ki se prebudijo ob mojih mucah, ki se ta trenutek soočajo z zdravstvenimi težavami. Najprej mi ni bilo jasno zakaj sem postala panična, ko sta se najini muci začeli soočati s srbečo kožo. Dobro sem si ogledala svojo karto in odkrila, da so se mi ti strahovi prebudili zato, ker me je v času odraščanja bilo zelo strah, ko sem bila bolna. Svoje strahove nisem znala izraziti in jih tudi nisem mogla. Zatrli so se v moji globini. Sedaj pa mi ta mesec Merkur retrogradni nudi priložnost, da te strahove ozdravim. Življenje mi je prineslo izziv preko muc, skozi katere se mi strahovi zlahka prebudijo. Zadnjih pet dni je bilo zelo težkih saj so bili strahovi nekontrolirani vendar vsaki dan so pričeli pojenjati, ko sem se pričela z njimi soočati s stanjem zavedanja. Kar me posledično osvobaja zaprte grlene čakre. Dokler nosimo strahove na grleni čakri naša resnica še vedno ne more biti v popolnosti izražena.

Moje nasvet tebi: prepusti se strahovom, opazuj jih s stanja svojega zavedanja in dovoli, da obstajajo. Ti strahovi te bodo zelo močno osvobodili. Danes sem se prebudila kot nova, polna energije in idej kaj želim s tabo deliti saj me je ozdravljen strah, ki je zadnje dni vladal moje življenje, osvobodil pred nemočjo izražanja.

Vse zgoraj opisane pomembnosti se zelo močno povezujejo:

– s tvojimi mislimi – mentalni del;
– izpostavljeni so tvoji vzorci, prepričanja;
– s čustvenimi bolečinami v obliki precej močnih strahov (najglobljih strahov) – tukaj je izpostavljena tudi tvoja zemeljska čakra. Saj se znak riba povezuje s stopali.

Deli telesa, ki so zelo močno izpostavljeni in se lahko osvobodijo čustvenih bolečin:

– možgani, ščitnica, pet čutov, roke, osrednji živčni sistem  – to so predstavniki Merkurja;
– stopala, prsti na nogah, limfni sistem, maščobno tkivo – predstavljajo znak Ribe.
– boki, stegna, jetra, išijski živec – so deli telesa, ki želijo biti osvobojeni in so lahko izzvani.

Pred enim tednom sem občutila blokado pod gležnjem zaradi česar ta del ni bil gibljiv. Ta energijska blokada je bila strah pred boleznimi katerega sem opisala zgoraj. Strah sem zdravila iz svoje notranjosti, skozi dan, z rednim meditiranjem, v trenutkih, ko je prišel nekontrolirano na površje in k zdravljenju mi je pomagala sestra Karmen skozi katero se prelivajo zdravilne energije. Skozi njo so prišle energije, ki so pomagale prebuditi in premakniti ta čustvenih strah, da sem se lahko končno z njim soočila in ga ozdravila. Išijski živec sem tudi čutila ta teden in predel ščitnice je bil močno občuten. Zdravljenje na mentalnem delu je bil zelo močan saj me je bilo nekontrolirano strah ampak je pričel odhajati oz. se zdraviti zaradi česar se že močno osvobajam. To je moč merkurja retrogradnega zaradi česar lahko ta dopoldan komuniciram (v obliki pisanja) zelo lahkotno in s polno novih idej. Saj je iz mene odšel močan strah pred boleznimi, ki me je vso življenje blokiral pred svobodnim izražanjem.

Če želiš izvedeti katero področje bo ta mesec izpostavljeno pri tebi in kako se bo odražalo, na kakšen način, kaj bo želelo biti ozdravljeno in kako se soočiti s tvojimi strahovi…klikni tukaj in prejmi mojo astrološko pomoč. Ravno tako se lahko obrneš name za zdravljenje kakršnih koli izzivov v tvojem življenju. Pri branju karte odidem zelo globoko in ti predstavim korene, resnice in te odvodim kako se osvobodiš.

Če želiš spoznati splošno značilnosti, ko gre merkur retrogradno lahko prebereš s klikom tukaj.

Pusti komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja