Srečni planet Jupiter bližje Zemlji. Kaj to pomeni? (10/4 – 11/8/2019)

Srečni planet Jupiter bližje Zemlji. Kaj to pomeni? (10/4 – 11/8/2019)

Planet Jupiter, ki nam prinaša srečo prične 10/4/2019 prihajati bližje Zemlji oz. potuje retrogradno. Njegovo retrogradno premikanje bo trajalo vse do 11/8/2019. Spoznaj spodaj kaj to pomeni za vse nas na energetskem ravenu in zate oz. za tvoj vzhajajoči znak.

*Dnevi okoli začetka retrogradnega premikanja in okoli konca bodo te energije od znotraj nas še posebej občutne.

Retrogradno premikanje Jupiter planeta:

– usmeri veliko močne energije na tretje oko saj je planet v času retrogradnega gibanja bližje Zemlji;
– poveže nas močneje z našim tretjim očesom saj se Jupiterjeva energija potuje skozi naše tretje oko;
meditacije postanejo bolj intenzivne, močnejše in še bolj zanimive ob meditiranju na zgornje čakre;
– pri meditiranju na tretje oko lahko začutimo močnejšo intenzivnost energij, večje pritiske na področju očeh in čela, bolečine v očeh, lahko tudi glavobole ali migrene, možno tudi vrtenje ali težje osredotočenje na tretje oko;
– začutimo lahko večji vnos višjih energij, ki jih prinaša Jupiter skozi naše tretje oko. Torej zalivanje vročičnosti v našem telesu, občasna večja utrujenost v glavi, očeh, včasih nezmožnosti koncentracije, osredotočenosti;
– odpiranje tretjega očesa, povečana intuicija, povečano razumevanje do sebe, drugih, tujine, skratka do vseh ljudi in vsega;
– odpiranje razumevanju svojih lastnih prepričanj in možnosti izstopanja iz njih. Večji vzorci lahko izgubijo moč oz. se ozdravijo;

*Meditacija, ki uravnava, čisti in odpira čakre;

* Vse čakre katere omenjam spodaj najdeš tukaj;

Retrogradni Jupiter nas želi osvoboditi od:

– prepričanj, vzorcev, lastnih omejitev, omejenih vpogledov, ki povzročijo v nas trpljenje.

Retrogradni Jupiter nas želi odpreti:

– svobodnosti, sproščenosti in videti življenje iz višjega in globljega ravena;
– odpreti nas želi srečnim izkušnjam ter ljudem;
– nevidnim darovom, ki se vedno prelivajo skozi tretje oko in so ti namenjeni, da se zlijemo z njimi in delimo z ostalimi;

Lekcije retrogradnega Jupiterja:

– stopiti vstran iz prepričanj in se od njih ločiti;
– videti življenje iz stanja zavedanja – čisto, jasno in brez sodenja;
– spoznati svojo pravo pot za specifično področje našega življenja;
– stopiti iz lastnih prepričanj, ki nas blokirajo od energetskega operiranja planeta Jupiterja skozi nas;

Retrogradni planet Jupiter najmočneje deluje, ko sodelujemo z njim, se učimo stopati ven iz prepričanj, smo pripravljeni videti lekcije kje sodimo, kje smo zaprti, se omejujemo pred srečo in svobodo. Jupiter se to leto nahaja v svojem domu Strelcu, kar pomeni, da nas pomaga osvoboditi lastnih omejujočih pogledov in odpreti višjim darovom in videnje življenja skozi tretje oko. Tretje oko je čakra, ki mora biti odprta, da se lahko višjim notranjim in zunanjim darovom lahko odpremo.

Odkrij kako bo Jupiterjeva retrogradna energija delovala nate, za tvoj vzhajajoči znak?

*svoj vzhajajoči znak (ascendant) si izračunaš tukaj. Tvoj vzhajajoči znak v horoskopu je lahko in po vsej verjetnosti je drugačen od astrološkega znaka, ki ga poznaš. Zato je dobro, da preveriš preko izračuna.

Vzhajajoči znak Oven

Jupiter se nahaja v tvoji deveti hiši in te želi ločiti od kakršnihkoli prepričanj, ki jih nosiš povezanih s tujimi državami, dokumentacijami in sodenju vsega tujega in neznanega v tvojem življenju. Ali morda sodiš drugačne poti, religije? Ali morda sodiš svojo pot? Ujemanje in zdravljenje svojih sodenj te lahko prične osvobajati, da se odpreš odkritju kaj je tvoje poslanstvo, kam je potrebno iti naprej, večji intuiciji in tvojim nevidnim darovom  – videnju aver, barv, večjemu razumevanju tvoje poti, življenja, kdo si, zakaj si tukaj, kakšna je tvoja pot. Jupiter ti ob zaključku odpre novo pot življenja, ki je jasna, lažja, lepša in bolj svobodna.

*Pri tebi bo tretje oko med meditiranjem delovalo trikrat močneje kot pri ostalih vzahajočih znakov.

Vzhajajoči znak Bik

Jupiter, ki se nahaja pri tebi v osmi hiši, te popelje zelo globoko v svoje nezavedne globine, ki se povezujejo z dušami oz. realmom od koder prihajaš. Pomagal ti bo razumeti kje nosiš prepričanja o dušah in umrlih in kako se ustavljaš od darov povezanih z dušami, ki te čakajo. Ravno tako ti bo pomagal razumeti kje nosiš prepričanja in strahove o denarju, še posebej o dolgovih in kje daješ svojim prepričanjem moč. Če se pri spolnosti omejuješ, zadržuješ, bežiš od nje ali nosiš kakšna prepričanja, ti bo pomagal, da le-ta ozdraviš in se osvobodiš – zato, da se lahko odpreš globini intimnosti. Jupiter te želi osvoboditi tudi od svojih lastnih strahov zato, da lahko vstopiš v svojo moč, se odpreš nevidnim darovom in poravnaš kakršnekoli dolgove oz. uravnovesiš finance, ki jih morda deliš z nekom.

*Čakri tretje oko in sakralna čakra bosta najmočnejši

Vzhajajoči znak dvojček

Jupiter se nahaja v tvoji sedmi hiši in ti bo pomagal, da se osvobodiš od kakršnih koli prepričanj do posameznikov. Bodi pozoren/pozorna ali jih morda sodiš, jih prepričuješ, jim ne daš miru in sebe dokazuješ ali pa se morda sodiš ob njihovi prisotnosti. Če si v partnerstvu pa je potrebno dobro zavedanje kje sebe omejuješ s svojimi prepričanji ali kje omejuješ ali sodiš partnerja/partnerko. Sodelovanje z energijo Jupiterja te lahko v odnosu s posamezniki (poslovnimi, osebnimi, partnerskimi…) zelo osvobodi.

*Čakri tretje oko in srčna bosta najbolj poudarjeni in v zdravljenju

Vzhajajoči znak Rak

Jupiter bo deloval retrogradno v tvoji šesti hiši. Ali se omejuješ pri svojem delu, nosiš zamere povezane s tvojo službo, se omejuješ pri iskanju službe, sodiš sodelovce ali morda podjetje v katerem delaš. Opazuj kje se nahaja sodenje, ko gre za tvojo službo kot tudi zdravje. Ravno tako opazuj kako opravljaš svoje vsakodnevne obveznosti – z veliko mero zadržanosti, negativizma, kritičnosti ALI morda z veliko mero svobodnosti v sebi. Jupiter te želi osvoboditi pred negativizmom v vsakodnevnem življenju, negativnem razmišljanju in sodenju vsemu kar se ti dogaja skozi dan ali v službi. Poslušaj svoje misli, daj jim svoje zavedanje in tako bodo izgubljale moč.

* Čakri tretje oko in grlena bosta v največjem zdravljenju in poudarjeni

Vzhajajoči znak Lev

Kje omejuješ sebe, ko gre za zmenke, svoje otroke, samozavest in kreiranje? Kje se sodiš ali omejuješ? Kje se bojiš spustiti v neznane poti po katerih hrepeniš ko gre za kreiranje. Kje ustavljaš svoje otroke ali na njih prenašaš svoja prepričanja? Kje kritiziraš sebe, ko si ob otrocih? Kakšne misli ti rojijo po glavi, ko gre za tvojo samozavest? Jupiter ti bo pomagal pokazati svoje lastne kritičnosti do sebe, ko odideš na zmenek, se pogovarjaš z otroci, ko moraš skreirati nekaj svojega. Energija Jupiterja ti bo pomagala najti te kritike in hkrati bo z energijo pomagala, da se od njih odstraniš. Saj se zelo omejuješ k svobodnosti, ko gre za ta omenjena področja. Predvsem pa bo tukaj poudarjeno tudi tvoje otroštvo. Kar pomeni, da vsa prepričanja, ki jih zaznaš pri sebi se vprašaj: Kje v otroštvu se je meni podobno ali isto dogajalo? Tako boš najlažje dostopil-a do bolečin, ki te omejujejo v tvoji peti hiši kjer se Jupiter nahaja.

*Čakri tretje oko in sakralna čakra bosta najmočneje poudarjeni in v največjem čiščenju

Vzhajajoči znak Devica

Jupiter bo potoval retrogradno v tvoji četrti hiši. Dogaja se pomembna sprememba, ko gre za družino, družinske korene in vzorce zato poglej kje nosiš v družini prepričanja, ko gre za skupen čas preživljanja. Kje se ustavljaš, da bi se lahko članom v družini odprl-a? Kje se ustavljaš, ko gre za svobodno življenje v družini, kakšna prepričanja nosiš, kakšni skupni družinski vzorci te spravljajo v slabo voljo v družini – pa naj bo to s starši ali v svoji ustvarjeni družini. Jupiter ti bo pomagal ustvariti svobodno vzdužje v družini kot tudi spremeniti oz. ozdraviti družinske vzorce. Pomagal ti bo odpreti lepše družinsko življenje kjer se boš počutil-a neomejeno, svobodno ampak hkrati stabilno, zrelo in modrostno. Nemiri v družini, če so le ti prisotni lahko v popolnosti ugasnejo, če si pripravljen-a vstopiti vstran iz družinskih prepričanj, ki jih nosiš že od rojstva.

* Čakri tretje oko in zemeljska čakra se bosta močno čistili, zdravili in hoteli tudi odpreti

Vzhajajoči znak Tehtnica

Jupiter se nahaja v tvoji tretji hiši in te želi osvoboditi prepričanj, ki jih nosiš v okolici kot so sosedi, kraj v katerem živiš kot tudi prepričanj, ki jih nosiš v Sloveniji. Primer: če ne živiš rad-a v Sloveniji, potem nosiš neko prepričanje o Sloveniji, ki te zelo omejuje in zadržuje v sebi. Takšna ali podobna prepričanja in sodbe lahko sedaj najdeš, ozavestiš in ozdraviš ter spoznaš kako ti lahko okolica, Slovenija pomagajo ko se osvobodiš pogojenih vzorcev s katerimi si rastla/rastel. Če imaš brate ali sestre poglej ali jih kje sodiš in/ali se kje ti sam-a sodiš ob njih. Kje so vaša skupna prepričanja, kako vas ločujejo, zadržujejo in omejujo? Jupiterjeva energija bo pomagala rešiti ta prepričanja zato, da se lahko z najbližnjimi in okolico poglobiš in najdete skupen jezik. S komunikacijo lahko rešiš in razščistiš v tem času zelo veliko.

* Čakri tretje oko in grlena čakra bosta v najmočnejšem čiščenju

Vzhajajoči znak Škorpijon

Jupiter bo poskrbel, da ozdraviš prepričanja povezana s financami, materialnimi stvarmi in parterstva, ki te hromijo, da se odpreš svobodnemu življenju na teh področij. Kakšna prepričanja nosiš o denarju in kaj so te doma naučili o denarju? Si rastla/rastel v revščini ali so govorili, da moraš trdo delati za več denarja ipd..Sedaj lahko slišiš in zaznaš te misli in prepričanja o denarju. Poveži jih z otroštvom in kaj so te učili in pojdi v občutke, ki se povezujejo s to tematiko. Opazuj kje nosiš sodbe in prepričanja o materialnih stvareh? Kje se ustavljaš, da ne moreš prejeti obilja? Ne verjameš v svojo vrednost, sposobnosti in komunikacijo? Kje verbalno sodiš partnerja ali sebe? Kje dokazuješ verbalno sebe ali dokazuješ partnerju? Kje te spremljajo v partnerstvu prepričanja kako naj bi bilo in kaj je najbolj prav? Oziroma kje se ti sam-a sodiš in omejuješ? Opazuj ta področja in se zakopaj v njih kajti z delom v sebi se lahko odpreš darovom na vseh teh področjih.

* Čakri tretje oko in grlena čakra bosta v najmočnejšem čiščenju

Vzhajajoči znak Strelec

Jupiter se nahaja v tvoji prvi hiš kar je zate to zelo pomemben čas saj se bo dogajalo popolno “skeniranje” razumevanja samega sebe. Pomembno je, da ne bežiš od sebe vendar, da si želiš bolje sebe spoznati in stopiš vstran iz prepričanj do sebe. Stopi vstran iz kakršnegakoli prepričanja kdo misliš da si, kakšno izobrazbo imaš, kako izgledaš, kaj je tvoja pot…in se vprašaj: Ali sem to resnično jaz, ali sem jaz res ta izobrazba, kdo sem jaz, kaj je moja pot, kam naj grem…? in si dovoli biti v neznanem in nevednem kajti tvoja prava pot je pot največjih občutkov svobode. Vendar se je potrebno spustiti v neznano v svoje globine notranjosti in odložiti vsa prepričanja, ki jih nosiš v sebi. Predvsem pa si vzemi čas zase saj se tvoje življenje in tvoja pot lahko spremenijo dramatično, seveda v pozitivnem smislu dramatično. To je lahko novi začetek zate, če predelaš jupiter retrogradni z odprtostjo, da se v tebi nahaja nekaj drugega kot misliš, da si.

*Čakri tretje oko in zemeljska čakra sta pomembni. Toplo priporočam: VSAKODNEVNO prizemljevanje še posebej disciplinirano v tem času.

Vzhajajoči znak Kozorog

Jupiter ti želi ozdraviti tvoja karmična nezavedna prepričanja, ki jih nosiš v sebi. Predvsem bo močno delovala jupiterjeva energija ponoči in bo veliko dela storjenega takrat. Zato prosi vodnike in angele pred spanjem, da ti prikažejo tvoja nezavedna karmična prepričanja in pomagajo zdraviti prepričanja, ki prebudijo v tebi strahove. Slabše spanje ponoči je lahko prisotno. Skozi dan pa opazuj svoja splošna prepričanja, ki jih nosiš do službe, vsakodnevnih opravil, telesa, zdravja, bolezni, prehranjevanja..Opazuj kje delaš nekaj iz prepričanja ali strahu in ne iz čutenja? Jupiter ti bo pomagal odkriti ta prepričanja v času retrogradnega gibanja. Vsak ozdravljen vzorec ti bo ozdravil karmični vzorec, ki zapira tvoje tretje oko. Brez odprtega tretjega očesa je kot bi živeli brez živosti in občutka pomembnosti na Zemlji. In pri tebi se lahko odkrivanje svoje pomembnosti in da šteješ z zdravljenjem svojih vzorcev prične. Kakršnekoli zdravstvene težave, socialne omejenosti, mentalne težave se lahko v tem času ozdravijo oz. njihovo stanje izboljša.

* Čakri tretje oko in zemeljska čakra bosta močno poudarjeni in v močnem čiščenju.

Vzhajajoči znak Vodnar

Jupiter te v tvoji enajsti hiši želiti osvoboditi omejenostim, ki jih nosiš v socialnem življenju, na prijateljskem področju in prijateljem iz otroštva. Si se zaprla/zaprl socialnemu življenju? Se bojiš odpreti? Ne verjameš, da si vredna/vreden, da bi imel-a prijatelje? Sodiš morda prijatelje ali ko si v socialnem krogu? Jupiter ti bo pomagal ozavestiti ta prepričanja in omejitve zato, da se lahko odpreš svobodnosti, ko gre za socialno življenje v različnih pogledih. Ravno tako te Jupiter želi osvoboditi vsem finančnim omejitvam, strahovom ki jih nosiš morda pred skupinami ljudmi in omejenim ciljem v življenju. Se morda omejuješ ko gre za tvoje cilje v življenju ali imaš postavljene in niso morda v sozvočju s tabo? Jupiter ti bo pomagal razumeti svoje dolgoročne cilje zato, da se lahko odpreš pravi poti in osvobodiš.

* Čakri tretje oko in sakralna čakra bosta v najmočnejšem čiščenju

Vzhajajoči znak Ribica

Jupiter bo v tvoji deseti hiši predeloval tvoje delo, ki ga opravljaš. Predvsem ti bo pomagal zavihteti se v pravo smer, pokazal ti bo svobodnost pri tvojem delu ali omejitve, ki jih nosiš v sebi povezane s tvojim delom. Lahko ti odpre novi pogled na tvoje delo, kako ga opravljaš in ali te to osvobaja. Če nosiš prepričanja, ki te omejujejo pri tvojem delu ali ustavljajo, da se odpreš uspešnemu načinu opravljanja svojega dela in statusu, ti bo sedaj odprl novi pogled in pomagal, da se odpreš zelo izpopolnjujoči poti. Bodi pozorna/pozoren na svojo intuicijo, kam te želi popeljali skozi dan, kaj ti pri delu govori, kaj te omejuje in sledi svojim občutkom, ko pridejo na površje.

Če te sredi svoje službe “prime”, da si greš v najljubši kafič po kavi, pojdi brez oklevanja. Jupiter te zna popeljati na “srečno” mesto kjer lahko tvoje delo obrodi sadove. Če si brezposelna/brezposelna pa se ne omejuj ko gre za intuitivna sporočila glede dela. Ko začutiš iskrico, da napišeš prošnjo, pokličeš podjetje, ki si ga že dolgo ogleduješ, da greš k sosedi na obisk…ipd le pojdi oz. naredi. Vsako intuitivno sporočilo te lahko popelje k novemu razumevanju tvojega dela in/ali na novo, izpopolnjujoče delovno mesto. Kakršni koli darovi povezani z nevidnimi energijami ali kakršnakoli videnja v prihodnost se lahko sedaj odprejo oz. okrepijo.

* Čakri tretje oko in kronska čakra bosta v najmočnejšem čiščenju

* Vse čakre katere omenjam zgoraj najdeš tukaj;

Prijava na Suzanine e-novice

Vpišite svoje podatke ter prejemajte Suzanine e-novice dvakrat tedensko.

Strinjam se, da moje osebne podatke obdeluje MailChimp ( več informacij )

Od e-mail novic se lahko odjavite kadarkoli.

Komentiraj

Zapri menu
×
×

Cart