ČakreSuzanini prispevki

Čakra ljubezni, partnerstva, sprejemanja, odpuščanja (Srčna čakra)

Kje se srčna čakra nahaja?

Srčna čakra se nahaja na sredini prsnega koša in zajema celoten prsni koš, spodnji del rok (od komolcev navzdol vse do dlani in prstov), zgornji del hrbta, ki vključuje tudi lopatice.

Srčna čakra nas poveže s planetom Venera

Kjer je pozicionirana Venera v tvoji osebni astrološki karti, na tistem področju življenja se nahajajo tvoji največji darovi ljubezni, kreativnosti, obilja, lepote. Na tem področju tvojega življenja ima srčna čakra največjo moč, največ darov z najlepšimi občutki ljubezni. Srčna čakra nas poveže z najvišjo obliko ljubezni, ko je le-ta odprta v popolnosti – v popolnosti jo odpremo z uravnavanjem vseh 7 čaker! Prejmi vpogled v tvojo astrološko karto TUKAJ  ter odkrij na katerem področju tvojega življenja se nahaja največja moč srčne čakre oz. kje so največje šibkosti!

Ključne karakteristike srčne čakre

– Ljubezen do sebe in drugih ljudi;
– Partnerstvo, odnosi, povezovanje s posamezniki;
– Sočutje, Empatija;
– Odpuščanje, sprejemanje;
– Transformacija, sprememba;
– Zmožnost zdravega žalovanja in vstopiti v mirnost;
– Sočutna razsodnost;
– Center zavedanja, Integracija vpogledov;

Zaprta srčna čakra nosi sledeče zdravstvene posledice:

Rak dojk, težave s cirkulacijo, utrujenost, bolezni srca, gripa, funkcionalne srčne bolezni, astma, kašelj, pljučnica, težko dihanje na prsnem košu, težave s srcem, zasoplost, bolečine v spodnjem delu rok ali dlani, alergije, nespečnost, visok krvni pritisk, šum na srcu…

ODPRI in URAVNOVESI SRČNO ČAKRO
Z MEDITACIJO, ki odpre ter uravnovesi VSE ČAKRE! Klikni tukaj.

**Z REDNIM MEDITIRANJEM na meditacijo “Odpiranje in uravnavanje čaker” boš ozdravil-a kakršno koli trpljenje, težave ali bolezen!

Comment here