5# Srbenje po telesu med meditiranjem

Objavil Suzana Trnovšek dne

Če se soočaš med meditiranjem s srbenjem, ne skrbi. To je eden izmed pogostih pojavov med meditiranjem.

Srbenje nakazuje zdravljenje določene čustvene bolečine, ki je prišla v popolnosti na površje tvojega zavedanja. Ko bolečina pride na površje jo občuti, doživi in prepozna tudi tvoje telo, ki se prične odzivati s srbenjem.

Najpogosteje je srbenje znak zdravljenja daljne bolečine iz otroštva saj se srbenje povezuje v osnovi s tvojo  sakralno čakro. Če te na primer veliko srbi obraz, potem pomeni, da se zdravijo otroške rane skupaj z mentalnim ravenom. To je lahko znak, da maš v sebi verjetno močna mentalna prepričanja, ki so te oddaljila od čustvenih bolečin. V primeru, da te srbijo roke, nakazuje na zdravljenje srčnih bolečin ipd.

Kjerkoli te srbi in ne glede na to kako močno te srbi je pomembno, da sprejmeš to srbenje, se mu ne upiraš in ne pritožuješ. Počohaj se med meditiranjem, tudi če se moraš večkrat in težko zaradi tega meditiraš. Srbenje bo sčasoma izginilo in meditiranje se bo povrnilo v “normalno stanje”.


Suzana Trnovšek

Suzana Trnovšek

Sem strastna raziskovalka problematik skozi astrologijo in k vsaki problematiki ali vprašanju pridem do dna. Pri branju astrološke karte ne napovedujem prihodnosti vendar razkrivam vzroke, razrešujem problematike, pogledam v globino situacij… ki na površini ali zunanjosti niso razumljive, ozdravljive ali razrešene. S sestro Karmen sva šli čez stiske na vseh področjih najinega življenja kar nama je podalo bogate izkušnje ter razkrilo praktične rešitve. Astrologija pa je postala rešiteljica v samem procesu, da sva se lahko pričeli osvobajati. In osvobodiš se lahko tudi ti s pomočjo te spletne strani, ki nudi najine izkušnje, praktične rešitve ter mojo astrološko pomoč.

0 Komentarjev

Komentiraj

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja