Spoznaj svojo spolno energijo

Objavil Suzana Trnovšek dne

S – polna energija je del našega bistva, del našega zavedanja, ki se v človeškem (našem) telesu izrazi kot ena izmed najmočnejših energij kar jih poznamo. Spolno slo, orgazem sta človeška izraza, ki pravzaprav predstavljata višjo izraznost našega bistva. To so utrinki občutenja naše čistosti, višje blaženosti občutene v našem telesu skozi spolni organ. Seveda to je zelo kratek opis »definicije« spolne energije, ko je le-ta v notranjosti našega telesa v ravnovesju.

Vendar naša spolna energija ni le energija namenjena za intimnost ampak je

ena izmed najmočnejših zdravilnih sil, ki lahko zdravi največje čustvene bolečine in bolezni. Ravno tako je spolna energija tista, ki definira našo moč izražanja iz resnice, naše stanje zavednega razumevanja drugih ljudi in sebe. Spolnost se tudi zelo močno povezuje z izražanjem lastne kreativnosti. Spolna energija ima čutenje strasti, ki pa je potrebna pri odkrivanju kreativnosti.

Ko imamo spolno energijo v ravnovesju, vstopimo v zdravo strast, skozi katero se lahko nato preliva kreativnost katera nam je namenjena, da jo izražamo tukaj na Zemlji. Imenujemo jo tudi poslanstvo. Brez strasti pri kreacijah, ni čistih, izraznih kreacij. Kot tudi ni spolnega ravnovesja. Oziroma brez zdrave spolne energije smo »pečeni« na večih področjih našega življenja. Trpljenja segajo na različne načine. Ena trpljenja so lažja, druga težja, tretja pa zelo »skrita« in temačna kot so spolne zlorabe in druga temačna izražanja o katerih pišem v nadaljevanju spodaj.

Spolna energija v nas zdravo deluje, ko odraščamo v zdravem okolju.

To je okolje kjer prevladujejo sprejemanja nas točno takšnih kot smo, brezpogojna ljubezen, spoštovanje našega osebnega prostora…to je tudi okolje, ki nam je predstavljeno in občuteno, da smo varni doma, ljubljeni in imamo podporo. Skratka, če se rodimo v zavednem okolju, potem je naša spolna energija zdrava.

Vendar, ko se rodimo v težko energetsko okolje kjer vlada nezavednost pa

nastopijo v zelo ranem obdobju našega življenja čustvene bolečine, locirane na področju genitalij, ki vplivajo na delovanje spolne energije. Torej, ko smo rojeni v okolju kjer so poniževanja, strogosti, ustrahovanja, določena močna prepričanja ali pravila…zloraba (kakršnakoli)…kršenje našega osebnega prostora…vidne in energetske manipulacije…okolje kjer se ne počutimo varno, kjer se ne počutimo, da smo lahko to kar smo, kjer ni ljubezni…ipd takrat nastopijo v nas čustvene bolečine.

Zaboli nas čustveno, ko doživljamo zlorabo, poniževanja, kršenje našega osebnega prostora, agresije, energetske manipulacije, ustrahovanja ipd. Prav te čustvene bolečine pa so tiste, ki vplivajo na izraznost spolne energije. Te bolečine so tiste, ki ne le definirajo spolno energijo ampak ustvarijo celoten kolaps našega življenja. Ne pozabimo, da je spolna energija zelo močna, višja sila, izražena skozi naše telo. Kar pomeni, da se ob čustveni bolečini, locirani na spolnem organu ustvarijo tudi zelo težka kot tudi zelo temačna trpljenja.

Bolečine, ki jih nosimo iz časa otroštva na našem spolnem organu vedno povrzočijo neravnovesje na spolnem organu.

In sicer to neravnovesje se pri posamezniku odraža v obliki premočno aktivne spolne energije ali v blokirano spolno energijo katere spolno slo v človeku izgine v popolnosti. V obeh primerih je spolna energija »poškodovana« s strani čustvenih bolečin. Kar je še bolj zanimivo je to, da se neravnovesje spolne energije lahko skozi leta tudi spreminja. To pomeni, da lahko izskusimo spolno energijo v neravnovesju nekaj let kot obsedenost s spolnostjo, v drugem obdobju pa pomanjkanje spolnega sla. Ta obdobja so od posameznika zelo različna in varirajo glede na ostale dejavnike kot tudi postavitve energij planetov o katerih pišem v nadaljevanju.

Kar sem spoznala sama skozi zdravljenje svoje spolne energije je, da se je potrebno lotiti notranjega zdravljenja naših čustvenih bolečin. To je ključ, ki nas pripelje do spoznavanja zdrave spolne energije, odkrivanja globine spolne energije, pravega implementiranja spolnega sla v intimnosti kot tudi na drugih področjih v našem življenju.

Prejmi podrobno analizo, vodenje, personalizirane vaje in rešitve za tvojo spolno energijo,

kjer z vpogledom v tvojo astrološko karto odkrijem kako se spolna energija odraža osebno pri tebi. Tudi na kakšen način deluje, kaj je vzpodbudilo, da je v neravnovesju…ali je tukaj dodatno prisoten močan mentalni faktor ali pa gre bolj za močne emocijske bolečine katerim je potrebno dati veliko pozornosti… in še veliko več … Vsak planet nosi energijo, ki se povezuje z tvojim zavedanjem. Zato ti lahko pomagajo prav planeti odkrivati bolečine, ki so okrnili tvojo spolno energijo. Vsako zdravljenje se vedno prične najprej z zavedanjem našega notranjega stanja bolečin.

To je prvi korak k tvoji svobodi, nato sledi vodenje, ki ti pomaga težavo ozdraviti.


Suzana Trnovšek

Suzana Trnovšek

Sem strastna raziskovalka problematik skozi astrologijo in k vsaki problematiki ali vprašanju pridem do dna. Pri branju astrološke karte ne napovedujem prihodnosti vendar razkrivam vzroke, razrešujem problematike, pogledam v globino situacij… ki na površini ali zunanjosti niso razumljive, ozdravljive ali razrešene. S sestro Karmen sva šli čez stiske na vseh področjih najinega življenja kar nama je podalo bogate izkušnje ter razkrilo praktične rešitve. Astrologija pa je postala rešiteljica v samem procesu, da sva se lahko pričeli osvobajati. In osvobodiš se lahko tudi ti s pomočjo te spletne strani, ki nudi najine izkušnje, praktične rešitve ter mojo astrološko pomoč.

0 Komentarjev

Komentiraj

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja