Spoznaj moč spolne energije na primeru (Freddie Mercury)

Spoznaj moč spolne energije na primeru (Freddie Mercury)

Danes ti predstavljam moč spolne energije na primeru. In sicer na primeru pevca Freddie Mercury, člana skupine Queen, preko katerega se je ob petju in vse kar je povezano z glasbo spolna energija izražala v ravnovesju – v ekstremni moči. Spodaj pod člankom sem pripravila zate njihov koncert preko katerega lahko njegovo izrazno moč spolne energije opazuješ in občutiš tudi ti. Njegovo spolno moč pa ti bom predstavila na kratko s pomočjo njegove astrološke osebne karte, ki pojasnjuje podrobnosti kako se je energija izražala v ozadju. Ravno tako se bom dotaknila njegove bolezni in sicer zakaj je zbolel.

Freddie Mercury je svojo spolno energijo zelo dobro implementiral skozi petje oz. glasbo.

Tukaj se je zlahka zlil s poslanstvom saj je njegova moč spolne energije skozi njega potovala v ravnovesju. V trenutku, ko se zlijemo s sabo, takrat ni trpljenja, ni neravnovesja ampak je popolna izraznost naše notranje moči iz našega bistva. Pri Freddi-ju se to zelo dobro vidi saj je njegova spolna energija vplivala pozitivno na množice ljudi. Njegov glas, ki je bil podkovan s planeti Mars, Jupiter in Venere je bil nadnaravno močan, ljubeč, mogočen in s spolno energijo pognal velike premike. Na način, da je na koncert manifestiral množice ljudi, ki so sledili njegovemu petju.

Vsak človek, ki ima močno spolno energijo je lahko vodja velikih možic in dela velike spremembe na Zemlji. Ker je njegova spolna moč bila izražena v Tehnici, ki predstavlja ravnovesje, mir, lepoto vpliva njegova glas še danes pozitivno. Primer: Nekateri so prenehali soditi geje s pomočjo njegove moči, ki se je izražala skozi njegov glas. Freddie Mercury je bil gej in presekal marsikatera sodenja kar pomeni, da je zelo dobro opravljal svoje poslanstvo. Če si ogledaš njegov celoten koncert skozi slušalke lahko v sebi zaznaš kako vpliva nate njegovo izražanje spolne energije, na kakšen način te vzpodbudi, motivira…kar začutiš ali vidiš v njemu je tvoje, saj je Freddie Mercury odličen predstavnik moči, ki se nahaja v vsakemu izmed nas.

Ob glasbi se je Freddie zlahka zlil s čustvi in jih prenesel na glas oz. petje.

Na njegovi astrološki karti se zelo dobro vidi kako se luna, ki predstavlja čustva zelo dobro zliva z njegovo spolno energijo. Ker pa se njegova čustva (luna) nahaja na dnu astrološke karte pa se je čustveno gibanje nahajalo nenehno in zelo močno na nogah. Preko video posnetka lahko opazuješ kako močno miga z nogami, kako njegova spolna energija potuje po nogah, gibe, ki jih izvaja in se ob določenih ritmih intenzivnost gibanja na nogah še samo poveča. Spolna zelo izrazna energija v njemu še danes navdihuje množice ljudi in je ustvarila tudi film o njemu. To zmore narediti samo energija, ki je čista, izrazna, mogočna, nadnaravna in se zliva skozi spolno energijo.

Nekateri se rodijo z astrološkimi aspekti, ki nudijo lahkoten vstop v poslanstvo. Kot vidimo je bilo tako tudi pri Freddi-ju. Pri Freddi-ju se je petje povezalo z višjimi energijami s pomočjo planeta Uran. Uran pa predstalja višjo moč, moč brez ega, našo kronsko čakro, našo višjo moč katera lahko stopa skozi nas ko se povežemo s sabo. In Freddi-ja je ta zlahka povezanost postavila izven kakršnegakoli neravnovesja. Na odru lahko vidimo njegovo čisto izraznost višje moči, ki se preliva skozi njegovo spolno energijo in nato potuje skozi petje.

Vendar v trenutku, ko ni opravljal svoje poslanstvo pa so se prebudile čustvene bolečine,

izražene skozi spolno energijo. Bolečine so nastale že v otroštvu kjer se je zelo hitro zaprl. Zaprl je svoje srce in skozi spolnost iskal ljubezen. V partnerstvu se je počutil praznega, spolna dominantna energija pa ga je pričela nadvladovati v smislu, da se pri spolnosti ni mogel več nadzirati.

Planet Pluton mu je skozi leta pripeljal vse njegove čustvene bolečine na predelu spolnega organa na površje zaradi katerih je postal obseden, menjaval partnerje in izgubil zavedanje. Pluton, ki mu je potoval čez Škorpijona je vse njegove obsedenosti naredil še bolj intenzivne in globoke. S časoma so njegove bolečine privlačile osebe z enakimi spolnimi bolečinami, ki pa so manifestirale bolezen Aids kar je posledica poistovetenja s čustvenimi bolečinami. Počasna smrt pa je pokazatelj Plutona v Škorpijonu. Pluton je počasen, zelo intenziven planet. Medtem, ko Škorpijon odide v globine na počasen kot tudi intenziven način. Zato je bila njegova pot smrti počasna in boleča.

Vsako spolno neravnovesje nosi posledice.

V njegovem primeru so te posledice na področju partnerstva, ki pa so nastale zgodaj v otroštvu. Ob pogledu na njegovo karto se dobro vidi kako je lahko prizemljil le poslanstvo. Vsa ostala področja pa so bila odzemljena. Bežal je od bolečin s katerimi bi se moral soočiti, da ne-bi manifestiral bolezni oz. jo lahko ozdravil. Kar pa je ob zaprti srčni čakri dosti težje saj bi se moral soočiti z bolečinami pomanjkanja ljubezni. Ta del občutenja bolečin pa ni vedno enostaven, saj je bil pri njemu še posebej izpostavljen. Ravno tako je imel težave z izražanjem sebe, svojih misli, bil samokritičen iz ozadja zaradi česar sta njegova sprednja dva zoba bila preveč naprej.

To je le krajši del opisa njegove astrološke karte. Obstaja še več podrobnosti, detajlov, ki segajo še na druga področja. Skratka njegova karta opisuje še veliko ostalih podrobnosti ampak danes sem ti predstavila – njegovo spolno moč. Spoznaj to spolno moč skozi Freddi-ja sam-a na način, da ga poslušaš in opazuješ. Vse kar občutiš je tvoje, saj je Freddie-jevo petje izraznost ekstremne moči spolne energije, prave resnice, ki je svobodna, izrazna, mogočna in nadnaravna. Tudi tvoja spolna energija je tako mogočna in močna, ko se zliješ z njo, v ravnovesju.

Prejmi astrološko pomoč za tvoje spolno neravnovesje in spoznaj svojo spolno moč >>

 

Prijava na Suzanine e-novice

Vpišite svoje podatke ter prejemajte Suzanine e-novice dvakrat tedensko.

Strinjam se, da moje osebne podatke obdeluje MailChimp ( več informacij )

Od e-mail novic se lahko odjavite kadarkoli.

Komentiraj

Zapri menu
×
×

Cart