Spolno slo – Pri katerih letih moškim spolno slo poide?

Spolno slo – Pri katerih letih moškim spolno slo poide?

Spolno slo je lahko prisotno v moškemu celo življenje ne glede na njegovo starost! Tudi v njegovih 70, 80, 90, 100 letih in še kasneje! Moški je lahko intimno aktiven ne glede na njegova leta!

Zakaj in kako se spolno slo zapre v kasnejših letih?

  1. Zaradi ločenosti od njihovega čutnega dela oz. čustev! Mnogo moških se izogiba čustev ali pa se ne zna soočiti z njimi. Kar jih posledično oddalji od spolnega energijskega centra! Soočanje s čustvenim trpljenjem iz časa odraščanja je NUJNO za zdravljenje blokad, da se lahko moški ponovno poveže s spolnim slom!
  2. Vsaka čustvena bolečina doživeta v otroštvu prične zapirati spolni predel. Če se bolečine ne ozdravijo z zavedanjem se le-te povečujejo, krepijo in v poznejših letih v popolnosti zaprejo SPOLNI CENTER. Zaradi česar se spolno slo zmanjša ALI TUDI V POPOLNOSTI ZAPRE/zablokira!

Kaj ohrani spolno slo pri moških?

– ODPRTA in OČIŠČENA sakralna čakra – Le-ta poveže moškega s spolno energijo, ki jo ohranja živostno in večno! Ta čakra moškega poveže s čutnostjo, spolnim slom in spolno energijo!
– PRIZEMLJENA sakralna čakra – spolna čakra mora biti prizemljena, da je občutna na fizičnem (telesnem) ravenu! Bolj kot je sakralna čakra prizemljena, močnejše in bolj globoko je spolno slo! Zato je redno prizemljevanje OBVEZNA VSAKODNEVNA VAJA, ki jo NAJDEŠ TUKAJ.

Za ohranjanje, poglobitev ter odpiranje spolnega sla je potrebno REDNO MEDITIRANJE NA MEDITACIJO, ki jo najdeš TUKAJ!

ZA VSE MOŠKE!!

Spolno slo LAHKO PONOVNO PREBUDITE, OKREPITE, POGLOBITE IN SE ODPRETE INTIMNOSTI!
Je pa res, da je ZA želene rezultate POTREBNO VLOŽITI TRUD V NOTRANJOST in ozdraviti čustvene bolečine! Trud vložite z vajami spodaj!!

Pričnite z UPORABO 4 GLAVNIH VAJ, KI AKTIVIRAJO ZDRAVLJENJE TRPLJENJA TUKAJ

ali

PRIDITE NA SVETOVANJE, da se vaši težavi personalizirano posvetim!!

Komentiraj

Zapri menu
×
×

Cart