Sedaj gre zares! – od 9/6 – 2/7/2019

Sedaj gre zares! – od 9/6 – 2/7/2019

Začeli so se tedni, ki zahtevajo najprej od nas, da se prihajajočega izziva v naslednjih tednih lotimo ZELO RESNO. Pred nami se je pojavila sedaj večja ovira. To oviro predstavlja Saturn, ki je predstavnik starih omejitev v nas. Ta ovira bo naš največji spremljevalec in se bo pojavljala v različnih oblikah. Namen te ovire ni škodovati tvojemu življenju ampak namen je prodreti skozi njo, z resnostjo, odgovornostjo in zavedanjem, da gre za pomembno spremembo, ki se želi v našem življenju zgoditi. Življenje nam je predstavilo oviro, da jo lahko ozdravimo in postanemo svobodni. Kar pomeni, da lahko stopimo vstran od večjega bremena, težine iz otroštva, ljudem ki niso v sozvočju z nami, od starih težkih situacij …in stopimo na srčno pot.

Skozi svoje izkušnje sem spoznala, da se s Saturnovo energijo ne smemo hecati, poigravati, ignorirati, sploh pa ne bežati. Saj nas drugače pritrdi trdno na tla, nas na poti ustavi za več let, nam prinese večje kazni v obliki bolezni in enostavno nam je zaradi ignoriranja navodil od Saturna lahko namenjena trnova pot. Saturnova energija od nas zahteva, da sprejmemo odgovornost za naše življenje, se soočimo s čustvenmi karmičnimi bolečinami, gremo skozi korake dalje tudi, če pademo prvič, drugič, tretjič, desetič…Testiral nas bo na vse različne strani, nam pomagal v nas prebuditi strahove, bremena, težine… vendar, ko opravimo njegove preizkušnje skozi vse ovire, ki so nam določene, dobimo svobodno pot in novo življenje na specifičnem področju našega življenja.

Od tega tedna dalje in vse do konca meseca junija bo pred nami Saturnova ovira. To je velikanska ovira, ki je lahko različna od vsakega posameznika. Odvisna je tudi od tega kje se ta trenutek Saturn v tvoji osebni astrološki hiši nahaja. Ampak Saturn predstavlja predvsem naše avtoritativno osebnost, moškega (starejšega), očeta, delo (službo), ustanove, policijo, osnovno preživetje, trdo preteklo vzgojo…iz karakternega ravena predstavlja predvsem našo resnost, disciplino, vztrajnost, strukturiranost…iz energetskega ravena pa nas poveže z našo stabilnostjo, odločnostjo, zemeljsko čakro in življenja brez strahu….

Zato so naše ovire lahko povezane predvsem z našimi strahovi, nerazrešenimi nestabilnostmi, moškimi, ustanovami, preživetjem…,ki se nam predstavljajo pod tematiko Saturna. Na drugi strani pa se nahaja naša strast in naše srce. Sedaj smo nekaj v sebi močno začutili, da želimo imeti ali narediti spremembo. To je Mars na našem srčnem predelu, ki nam je prižgal pogum, elan, željo skozi dogodke v teh tednih…in še jo bo prižigal…Sedaj v nas brsti po spremembi, da odidemo po novi poti ampak je TA OVIRA PRED NAMI! Lahko se počutimo nemočne, kot v kletki, ujete in z občutki, da ni izhoda. In naša naloga je, da se z njo soočimo. Ne moremo ji ubežati in NE SMEMO ji ubežati, ker drugače bomo za večno obstali in doživljali posledice. Sedaj je pomembno, da uporabimo novo luno Dvojčka o kateri sem pisala tukaj, da gremo s komunikacijo naprej. Da smo iskreni (do sebe in drugih), povemo vse po pravici se soočimo z oviro, ki bo pred nami v različnih oblikah in GREMO SKOZI GORO (notranjo in/ali zunanjo), da lahko pridemo do spremembe po kateri hrepeni naše srce.

Sedaj se nam ponuja večji karmični prodor, ki ne bo lahek. Ampak pri ogledu kako se planeti razvijajo vidim, da bomo ves čas imeli podporo Neptuna. To je planet katera njegova energija pluje skozi naše tretje oko. Kar tudi pomeni, da nas Neptun pomaga povezati z višjimi energijami skozi tretje oko in bo prižigal “gas” na naš pogum, odločnost, srčno željo, da se podamo na pot in soočimo. Ne pozabi, da imamo podporo o kateri sem pisala tukaj in prejeli smo sedaj še dodatno podporo Neptuna, da naredimo red v sebi in pristopimo k Saturnovim oviram resno! Ja, življenje je igra in potrebno si je življenje vzeti bolj kot zabavo ampak NE VEDNO. Zunanje ovire pred nami so odsev naših notranjih karmičnih čustvenih bolečin, ki pa tokrat od nas zahtevajo trdno zavedno delo in resnost. Saturn lahko nosi kvalitete nenehnega truda ampak obljublja kot nagrado večno svobodo, najlepše nagrade ter prestop v lahkotnejše življenje (brez truda).

Zato ti polagam srce, da k ljudem, situacijam, ki ti predstavljajo oviro pristopiš z resnostjo. NE BEŽATI OD NJIH, položi karte na mizo, sporoči kar želiš sporočiti, se sooči z oviro, povej kaj hočeš in naredi tisto kar hočeš z resnostjo, odgovornostjo, stabilnostjo ne glede na to koliko je prestrašenosti, nesamozavesti, nesigurnosti v tebi ali prepričanj, da ne zmoreš ali ne smeš. Namesto tega stopi z odgovornostjo naprej in se sooči, izrazi in tako boš aktiviral-a z 2/7/2019, ko se prične sončev srčni mrk, VELIKI novi začetek. Kaj to pomeni za nas? Nekaj kar si iz srca želimo, bomo lahko manifestirali in si uresničili. Kajti z resnostjo bomo šli čez naše karmične strahove v nas in jih lahko izpustili iz sebe. Ta srčna želja, ki pa brsti v tebi te bo popeljala do uresničitve, ki daje občutek…aaaahhhh, končno sem doma!

Vedi, da karkoli se ti pojavi pred tvojimi očmi ali v tebi in deluje kot velika skala pred tabo, jo lahko razrešiš! Če jo nebi mogel/mogla razrešiti, potem jo ne-bi prejel-a. Zatorej pogumno naprej in opomni se na svojo srčno željo, ki ti bo dala s pomočjo neptunove energije pogum in višjo moč, da opraviš vse Saturnove naloge.
Pomembno pa je tudi, da se z oviro ne soočamo način, da se borimo PROTI NJEJ. Reaktivnosti ne bodo prinesle prodora, kaj šele spremembe. K večjemu lahko z borbo proti nečemu kar je pred nami prejmemo VEČJI UDAREC in občutimo večje občutke strahove.  S Karmen sva se v zadnjih letih soočali z vsemi vrstami ovir, v vseh oblikah. Življenje naju je naučilo kako se s skalami pred nami soočati na način, da ne škodujemo sebi, drugim ampak, da prodremo skozi te ovire na zaveden način. In glavne pristope reševanja ovire sedaj opisujem tukaj.

Ravno tako pa je na voljo svetovanje preko katerega ti pomagam razumeti tvojo karmično skalo in te naučim se soočiti z njo. Klikni tukaj za svetovanje. Viški izzivov in največja intenzivnost ovir se prične z dnem 13/6/2019 zato pohiti s posvetom, če ga potrebuješ, da te lahko čimprej skozi 30 min avdio vodenje usmerim, podam personalizirane vaje, smernice in rešitve za tvojo karmično skalo.

Prijava na Suzanine e-novice

Vpišite svoje podatke ter prejemajte Suzanine e-novice dvakrat tedensko.

Strinjam se, da moje osebne podatke obdeluje MailChimp ( več informacij )

Od e-mail novic se lahko odjavite kadarkoli.

Komentiraj

Zapri menu
×
×

Cart