ČakreSuzanini prispevki

Čakra otroštva, kreativnosti, intimnosti, radosti, senšualnosti, partnerstva (Sakralna čakra)

Sakralna čakra je tesno povezana skupaj z zemeljsko čakro. Ne moreta delovati ena brez druge.  Prične se v tebi razvijati od 8-14 leta starosti kar pomeni, da vse kar energetsko in zunanje skozi to obdobje prejmeš preko okolice, staršev, učiteljev…, ima čustveni, zdravstveni, intimni, komunikacijski vpliv na tvoje življenje.

Kje se sakralna čakra nahaja?

Sakralna čakra se nahaja 1 cm in pol pod popkom in seže vse do kolkov vključno s spolnim organom.

Sakralna čakra nas poveže s planetoma Mars in Pluton

Kjer sta pozicionirana planeta Mars in Pluton v osebni astrološki karti, na tistem področju življenja potrebuješ največ zdravljenja občutkov nemoči, temačnih travm iz otroštva in največ dela s neprijetnimi doživetji v času otrošva. Sakralna čakra nas poveže s najglobljimi občutki s katerimi se je potrebno soočiti in ozdraviti največje trpljenje – katerega je mogoče rešiti z uravnavanjem vseh 7 čaker! Prejmi vpogled v tvojo astrološko karto TUKAJ.

Ključne karakteristike sakralne čakre

– Čutva, občutki;
– Odnosi, partnerstvo;
– Izražanje spolnosti, senšualnost in občutki senšualnosti;
– Občutenje notranjega in zunanjega sveta;
– Kreativnost in domišljija;

Zaprta sakralna čakra nosi sledeče zdravstvene posledice:

Poškodbe in težave na spolovilu, splavi, težave z mehurjem, težave z uriniranjem, neplodnost, menstrualni krči, zakasnele menstruacije, premočna menstruacija, bolečine v hrbtenici pred menstruacijo, težave z jajčniki (primer: povečan jajčnik), rak na maternici, predmenstrualni sindrom, odpoved ledvic-e, bolečine v spodnjem delu hrbtenice (večja kot je bolečina večji so zatrti strahovi), razdražljivo črevo, impotenca, maternični fibroidi…

ODPRI in URAVNOVESI SAKRALNO ČAKRO
Z MEDITACIJO, ki odpre ter uravnovesi VSE ČAKRE! Klikni tukaj.

**Z REDNIM MEDITIRANJEM na meditacijo “Odpiranje in uravnavanje čaker” boš ozdravil-a kakršno koli trpljenje, težave ali bolezen!

 

Comment here