Pripravimo se na: polno luno v vodnarju ♒, premik naprej ♐, odpiranje srca ♌

Pripravimo se na: polno luno v vodnarju ♒, premik naprej ♐, odpiranje srca ♌

Premik naprej in odpiranje srca v času polne lune

11.Avgusta se prične planet Jupiter, ki je 5 mesecev retrogradno potoval skozi strelca, premikati naprej. Kar pomeni, da se vso notranje intenzivno delo povezano z vzorci zaključuje. Zato lahko zaznamo še posebej te dni veliko zdravljenja in ozaveščanja na področju naših prepričanjih. Skozi leta sem skozi astrologijo odkrila, da nas strelska energija uči ločiti se od vzorcev. Jupiter, naš tako znani srečni planet pa nam pomaga dvigniti se nad prepričanja, vzorce, odpreti se sreči ter se povezati skozi tretje oko – ki pa nas popelje v višjo modrost, svobodomiselnost kjerkoli smo, s komerkoli smo v dužbi ter svobodno življenje vsaj na enem izmed področju našega življenja.

Bodimo sedaj še posebej pozorni na naše sodbe, prepričanja, svoje reaktivnosti glede kako naj bi nekaj izgledalo, bilo ali kdo bi se moral drugače obnašati kot se ipd…karkoli zaznamo negativnega v sebi do nekoga drugega ali sebe, je vzorec, ki želi biti sedaj izpuljen. Saj Jupiter zaključuje svoje notranje delo. Kar pomeni, da ob premiku dalje lahko z ozdravljenim vzorcem/vzorci odpremo novi pogled, novo pot, ki se nam lahko odpre ob osvobajanju od vzorca. Sedaj ne bomo več proučevali vzorce ampak se podali na strelsko, svobodno pot brez sodb in se končno premaknili dalje.

Polna luna,

ki bo 15.Avgusta v znaku Vodnarja, pa nam bo pomagala sedaj zaključiti enega izmed mentalnih strahov, ki nas drži v umu in ne izpusti v čustva. Zakaj? Ker se bojimo vstopiti v svoje čustvene bolečine in jih z mentalno zavoro zadržujemo v sebi. Kot vidiš na sliki, nosi znak vodnarja vrč z vodo kar ponazarja, da moramo odpreti lupino mentalne zavore, vstopiti v čustveno bolečino zaradi česar lahko zaključimo tudi enega izmed težkih mentalnih strahov saj polna luna vedno ponudi zaključke.

Kar pomeni, da z ozdravljenim mentalnim prepričanjem lahko nato vstopimo v svoje srce ter ga odpremo. Kjerkoli se je pri tebi začel novi začetek in stopaš hrabro naprej, lahko s hrabrostjo pretrgaš prepričanja, ozdraviš strahove ter ob polni luni doživiš odpiranje srca na enem izmed področjij tvojega življenja. Predvsem bo zelo zanimivo saj se sonce ter venera združita skupaj v obdobju polne lune. Kar mi predstavlja, da se Venera, ki predstavlja srce (srčno čakro) združi s svetlobo (soncem) in se odpre v siju brez ega. Tako se naša srčna čakra lahko odpre. Obilje, ljubezen, srčnost pa pogledajo skozi nas in zunaj nas v najlepši obliki.

Vsi trije znaki (strelec, vodnar in lev)

nas v tem obdobju pripravljajo na pomemben zaključek in kot posledično odpiranje srca. Vse se bo dogajalo (in se že dogaja) sinhrono in intenzivno. V sanjah so se mi ti aspekti pokazali v obliku ognjemeta. Zakaj ognjemeta? Ker so takšni zaključki ter odpiranje srca lahko VELIKO slavje. Saj živeti v vzorcih, ostati v umu in imeti zaprto srce, nam povzroči veliko trpljenja in težko življenje. Vsi imamo možnost odpreti srce, se osvoboditi, zaživeti življenje s hrabrostjo in brez strahu. Zato se posveti tem dnem, da izpuliš vzorce, ki te spravljajo v strah, dvom, zakrčenost, v sodbein negativizem saj te le-ti omejujejo, da se povežeš s čustvi in odpreš svoje lepo srce.

*Če potrebuješ vpogled v tvojo osebno astrološko karto ter želiš izvedeti na katerem področju življenja se želijo ozdraviti vzorci, kje se pri tebi nahaja polna luna, kje se želi odpreti srce klikni tukaj in posvetila se bom tvoji osebni astrološki karti.

*V primeru, da si želiš tudi mojo vodeno pomoč preko katere te naučim kako zdraviti/ozdraviti tvoje vzorce pa najdeš tudi na tej povezavi pod možnostjo izbire vodenja. Danes in jutri je vodena možnost (tretja možnost izbire-60min) po akcijski ceni – znižana iz 60€ kar na 54€. Klikni tukaj.

Kje in na kakšen način se zaključujejo vzorci pri meni?

Strelska energija se pri meni nahaja v četrti hiši. Kar pomeni, da se morava obe s Karmen soočati s korenskimi vzorci. To so vzorci, ki jih živijo še najini starši ter so jih živeli še najini stari starši in vse generacije pred tem. Vzorci, ki jih ozaveščava še vedno zapirajo najino pot, življenje, stabilnost prav na vseh področjih življenja saj četrta astrološka hiša predstavlja koren in stabilnost celotnega našega življenja. Ta hiša nas poveže z zemeljsko čakro. Znak Strelca pa nas poveže s tretjim očesom.

V zadnjih petih mesecih, ko je Jupiter deloval retrogradno,

se iz naju konstantno ter zelo hitro zdravijo vzorci. Nekateri so močnejši, bolj boleči, drugi manjši, manj boleči. Včasih je prav težko prenesti ob ozaveščenem vzorcu bolečino, ki se v času zdravljenja vzorca sinhrono pojavi. Kot je na primer bolečina manjvrednosti, ki se prebudi ob ozaveščenem korenskem vzorcu, da nisi vreden, če nimaš partnerja. Karmen je to bolečino v teh dneh še posebej težko prenesla. Pri nas smo odraščali v prepričanju, da imaš vrednost, si pomemben in vreden, le če imaš partnerja, otroke oz. družino. Za družino (starše) in okolico postaneš v času samskega življenja, še posebej v tridesetih letih sramota, manjvreden in nepomemben. Zato so se vsi pretekli rodovi poročali s tem prepričanjem in nevede živeli v prepričanju, da gre za vzorec, ki pa jih prepričuje najti pravo srečo v partnerstvu ali biti srečno sam, če partnerstvo ne deluje ali če življenje tako želi.

Ob večjih vzorcih, ki jih ozavestiva prideva s Karmen

velikokrat do močne jeze v sebi, ki se je leta in leta zadrževala v nama. Tako kot je prišla tudi glede partnerstva saj so prepričanja o partnerstvu projecirali na naju, pritiskali na naju, zahtevali da bi imeli partnerja, naju tretirali kot čudni in velikokrat napadali…a nevedoč niso vedeli, da so se vzorci tako močno skozi generacijo okrepili, da pa sva midve prav zaradi teh vzorcev ter pritiskov ostali tudi brez partnerjev. Zablokirale so se čakre in zablokirale so se manifestacije. Saj pritiski in vzorčna prepričanja sprožijo v nas veliko potlačene jeze, veliko bolečin, veliko strahu zaradi česar si zapremo pot do partnerstva. In kaj se še polega naredi? Ob ljudeh, ki so v partnerskih vezah se nam prebudi veliko občutkov manjvrednosti saj se takrat prebudijo bolečine in prepričanja o partnerstvu. Kar pa je ponovno težko živeti. Počutiš se manjvrednega, ničnega, omejenega in od mnogih ljudi, parov ali posameznikov/posameznic sodenega.

Ta vzorec partnerstva je pri nama v teh dneh zelo močno prišel na površje. Predelovali sva ga zadnji dve leti zelo intenzivno ampak ga nikakor nisva mogli dokončno ozdraviti. Saj je bil potreben čas, dovolj zavedanja in dovolj moči, da sva se lahko dokopali do speče bolečine in bili dovolj močni, da sva jo lahko občutili. Mentalni izziv ob ozaveščenem vzorcu je lahko včasih tako močan, ko pride do točke zdravljenja, da včasih težko preneseš v sebi, da si živel leta in leta v prepričanju, da je s tabo nekaj narobe ter da si manjvreden, če nimaš partnerja. Ampak zavedanje nama je pomagalo sedaj, ko je prišla popolna kombinacija planetov (opisana zgoraj) priti končno do dna temu, da bova lahko končno odprli srce za partnerstvo. Ampak tudi svobodno živeli samsko življenje, brez prepričanja ter bolečin, da sva manjvredni ali sramota.

Veliko ljudi še vedno živi na takšen način in si dobijo partnerstva zato,

da zakrijejo bolečino ali jo zakrpajo. Živijo v priperičanju, da so prišli na Zemljo imeti družino in otroke. Ampak to še zdaleč ni res. Res je, da je to vse del življenja in je v našem naravnem stanju, da si želimo imeti partnerstvo, družino ipd. Vendar na Zemljso smo prišli, da napredujemo z našim zavedanjem, da lahko naša duša napreduje v višjo frekvenco. S Karmen sva odkrili, da je nekaj normalnega in naravnega, da si želimo partnerstvo vendar najslabše je, če ne znamo živeti brez njega. Smo individualna bitja, ki nas parnterstvo ne sme definirati, ko smo sami in v odnosu. Kot čisto zavedno stanje smo vredni tudi, ko nimamo partnerstva, tudi ko nimamo denarja ali ničesar zunanjega. Smo bitja, čista, vredna v samem obstoju.  Z vzorčnimi prepričanji pa se sama vrednost in čistost duše vedno zakrije in zapre lepo življenje.

Vzorcev, ki sva jih ozaveščali je bilo veliko in zadnje dni zaključujeva

korenske bolečine ter se pripravljava na premik tudi, ko gre za neodvisno življenje. Saj nas četrta hiša povezuje z neodvisnostjo, domom in svobodnim načinom življenja, ki nima omejitev. Ampak živi življenje brez lastnih omejitev ali omejitev od družbe/okolice. Skozi sanje so nama pred dvema dnevoma vodniki predali sporočilo, da sva že čisto na koncu zdravljenja (ali drugače poimenovano transformacije), da prejmeva svoj prostor za življenje. In, da se kmalu lahko nadejava tudi zunanjih direktnih srečnih premikov, ki pa nam jih Jupiter prične ponujati od 11.Avgusta dalje. Izkoristi vsaki dan, podaj se v globino, odkrivaj svoje reakcije, sodbe in vse kar jupiter v strelcu predstavlja saj se lahko sedaj vsega negativnega strelskega s popolno planetno kombinacijo na specifičnem področju osvobodiš tudi ti.

Če pa želiš odkriti katero področje v tvojem življenju se zdravijo ta trenutek vzorci in kje se lahko nadejaš premikov dalje pa klikni tukaj in prejmi moj astrološki vpogled. V primeru, če se želiš naučiti in prejeti moje nasvet/vodenje kako zdraviti vzorce pa najdeš tudi na tej povezavi možnost izbire, da te popeljem v učenje zdravljenje vzorcev.

Komentiraj

Zapri menu
×
×

Cart