Prihajajo nenadne spremembe ter presenečenja, ki bodo obogatila naše življenje

Prihajajo nenadne spremembe ter presenečenja, ki bodo obogatila naše življenje

Prihajajo zelo velika presenečenja in spremembe, ki bodo udarile kot strela iz jasnega. Nad temi presenečenji nimamo osebnega vpliva saj se gre za popolni višji načrt dogajanja. Izjemno lep “miks” energij planetov se pripravlja na popolno planetno kombinacijo, ki bo najmočnejša ter najlepša 26. ter 27. Avgusta. Čutimo pa jo lahko tudi že prej. Predvsem pa se pred tema dvema datuma pripravlja najprej sprememba energij. In sicer že z jutrišnjim dnem pričnemo zapuščati levjo energijo in vstopati s planeti Marsa, Sonca, Venere in Merkurja postopoma v energijo DEVICE. Vsi nosimo karakteristike device v sebi, ne glede na to, če smo po horoskopu drugačen znak kar pomeni, da spremembe čutimo ter doživljamo vsi.

Planeti bodo pričeli prihajati v znak Devico, ki predstavlja naše delo/službo, biti v pomoč ljudem/bolnikom, vsakodnevne obveznosti, vrednost, zdravje, živali. Poveže nas s prebavo, s telesom ter na splošno fizičnim zdravjem. V negativni izraznosti pa nam devica predstavlja energije kjer nosimo veliko sodb, jeze do žensk, težave z zdravjem, globoke občutke manjvrednosti, samokritičnost, težave v službi, težave s telesom (vizuelno ali zdravstveno) itd. Za nas ženske tudi veliko podrejenost moški energiji. Za moške pa lahko veliko nadrejenost ali kritičnost do žensk.

Ti planeti, ki bodo tesno skupaj v Devici sedaj, pa se bodo povezovali z Uranom v Biku. Kar mi predstavlja, da bomo začeli doživljati iz notranjega ravena sledeče spremembe:
– nenadna uspešna zdravljenja na področju želodca, prebavnega sistema, na splošno telesa….za določene posameznike, ki imajo Devico postavljeno kje drugje v astrološki karti, pa pridejo v upoštev še drugi težavni deli telesa;
– nenadno uspešno ozdravljeno čustveno bolečino manjvrednosti, samokritičnost, tudi podrejenost;
– vstop višje ženstvene energije skozi kronsko čakro v našo srčno, ki obogati občutke ljubezni in nas odpre manifestacijam, pomoči ki jo potrebujemo…;
– odkritje nevidnih darov, lažji stik z nevidnimi darovi, vstop do višje modrosti;
– odpiranje kronske, srčne, solar pleksus in grlene čakre;
– občutje večje notranje (zdrave) moči v sebi;
– povečana samozavest;
– vstop v močnejšo intuitivnost;
– razrešene čustvene bolečine z družino oz. koreni družine, ki lahko prav 26.Avgusta že zjutraj “odletijo”;

Iz zunanjega ravena pa se lahko zgodi karkoli lepega in obogatenega. Spodaj naštevam nekaj primerov, ki nastanejo kot rezultat energij Urana s planeti Device:
– odkritje poslanstva;
– vstop v lastno moč in preseg kakršnih koli omejitev;
– ustavljena moška dominanca;
– nenadni finančni darovi;
– nenadna druga darila obilja;
– nenadna darila/pomoč skozi ženski spol;
– realizacija svojega bistva (ali drugače imenovano “osebnosti”);
– možnost napredovanja v službi;
– možnost napredovanja kot osebnost;
– ozdravljene bolezni ali izboljšano stanje bolezni;
– izboljšanje na splošno zdravja, fizičnega počutja;
– ozdravljene želodčne alergije;
– odkritje svojih ženstvenih darov (tudi, če si moškega spola);
– povečana vrednost v tebi;
– vibriranje vrednosti tvojega obstoja in glasu;
– povečana kreativnost;
– glas lahko zavibrira vrednost In/ali je slišan;
….
Kaj natančno se lahko zgodi in/ali kaj se bo zgodilo pri tebi je tudi odvisno od tvojih osebnih postavitev planetov v tvoji astrološki karti ter dela vloženega vase. Vsekakor pa bo ogromno ženstvene energije prevladovalo v nas. Zaradi česar lahko ženske svojo kolektivno manjvrednost v povezavi z moško energijo ozdravimo. Moški pa lahko vstopite v čutno ženstveno energijo in se osvobodite kakršnih koli dominanc do žensk, bolečin povezanih z materjo, vstop v svojo ženstveno moč… Uran bo presenečenja dostavljal hitro, šokantno, z ogromno občutkov moči, ljubezni in sijaja v nas. Možne so velike spremembe v obilju, lepote, bogastva, tudi prehrani in ženstvenosti. Predvsem pa izjemne prizemljene stabilnosti v ženstveni energiji. Leva stran telesa je tukaj močno poudarjena, ki lahko doživlja vse do konec meseca in tudi kasneje močna zdravljenja.

V kolikšni meri bomo doživeli presenečenja je odvisno tudi koliko smo se odprli ženstveni energiji v osnovi in kaj smo dosedaj naredili v sebi. Seveda bomo vsi čutili te izjemne energije ampak raztesnost, velikost in preobrat presenečenja je odvisen od dela, ki smo ga vložili vase.

To je izjemna energijska podpora, ki nas lahko požene močno naprej. Marsikatere ženske bomo postale za vedno zaščitene pred temačno moško energijo in se preoblikovale v čutne ženske (ki jo predstavlja višja izraznost Device ter Bika). Moški pa bodo opuščeni dominantnosti in spregledali vrednost ženske energije, če se bodo pripravljeni temu odpreti. Drugače lahko v nasprotnem primeru doživljajo v tem času nekateri še posebej močno podiranje umskih moških struktur kot je na primer: “Moški vemo kot ženske”.

Že od jutri dalje bomo čutili te energije. Najprej lahko doživljamo spremembe skozi bolečine v prebavnem sistemu, skozi driske, vetrov, bolečin na levi strani telesa. Kar predstavlja močno čiščenje pred spremembo. Saj moramo biti za takšne izjemne aspekte notranje dovolj očiščeni, odprti ter prizemljeni, zavedni, da lahko prejemamo tako izjemna darila. Ker pa se bo ženstvena energija v nas prizemljevala skozi Uran, pa so močno poudarjeni tudi zgornji del telesa (kronski predel) in tudi noge. Kar mi predstavlja, da lahko nekaj višjega prizemljimo in se odpremo nečemu novemu, obilnemu ter lepšemu.

Predlagam ti redno meditiranje v tem času in odpiranju vsemu kar pride v tem življenju ali kamor te želi ponesti tvoje čutenje! Predvsem pa ti želim lepo popotovanje in čim več lepih, obilnih presenečenj. Naj ti obogatijo tvoje življenje na najlepši možen način.

 

Komentiraj

Zapri menu
×
×

Cart