Zavihaj rokave s povečevanjem svojega zavedanja

Brez nič se ne bo zgodilo in spremenilo prav NIČ! Če hočemo spremeniti življenje, se osvoboditi trpljenja, ozdraviti bolezen, odkriti sebe in svoje kvalitete resnice, moramo zavihati rokave. Vendar ne s trdim delom in trudenjem od zunaj saj te je takšen način popeljal do te točke kjer si danes. Potrebno je ZAVIHATI ROKAVE od ZNOTRAJ. Potrebno je pričeti povečevati svojo svetlobo (zavedanje) s katerim se aktivira zdravljenje tvojega trpljenja!

Ni več časa, da oklevaš, se sprašuješ saj vsaki dan šteje. Zavedanje se ne poveča z enim skokom v notranjost telesa ampak ga je potebno povečevati vsaki dan! Le tako se dogaja prava notranja sprememba, ki ozdravi korenske bolečine, ki so te pripeljale do tega trenutka.

Spodaj najdeš ŠTIRI OSNOVNA ORODJA (VAJE), ki prično povečevati zavedanje ter NEMUDOMA aktivirajo zdravljenje trpljenja. S temi orodji prižgeš notranjo luč in se podaš na osvobajanje od česarkoli trpiš v življenju. Orodja je potrebno uporabljati konstantno kot uživaš hrano vsaki dan, če želiš doživeti spremembo in osvoboditev.

ŠTIRI OSNOVNA ORODJA, ki povečujejo zavedanje in aktivirajo zdravljenje trpljenja:

  1. Povečuj zavedanje z zdravilno meditacijo;
  2. Povečuj zavedanje s prizemljevanjem;
  3. Povečuj zavedanje s povezovanjem s sabo;
  4. Povečuj zavedanje z osredotočanjem vase;

V svoje življenje je potrebno vključiti vse 4 vaje saj vsaka nosi svojo specifično nalogo pri povečevanju zavedanja in osvobajanju od trpljenja. Kakšno nalogo nosijo, kaj predstavljajo, kako delujejo pa najdeš več podrobnosti in opisov s klikom na spodaj naslovljene vaje.

Spoznala sem da, če nismo pripravljeni pogledati v svojo notranjost nas življenje prisili, da pogledamo in sicer na način, da nam prinese bolezni, še več agonije, močnejše trpljenje in še težje težave. Naju s sestro Karmen je pritisnilo iz vseh strani in pripeljalo do zelo težkega trpljenja ter težkih neizhodnih situacij. Zatorej ne čakaj na nekaj večjega, da te strese ali doleti. Če pa te je že močno streslo, se ti ni potrebno bati ničesar saj spodnje vaje prižgejo motor zdravljenja od znotraj kjer se je vso trpljenje v osnovi pričelo in ga prične zdraviti.

Klikni na vaje spodaj, spoznaj jih preko opisov ter prični z njihovimi izvajanji. Če pa imaš dodatna vprašanja ali potrebuješ dodatno vodenje, pomoč za tvojo specifično težavo / trpljenje sem ti na voljo preko OSEBNE POMOČI. Preko osebne pomoči ti razkrijem s pomočjo tvoje astrološke osebne karte VSE – zakaj trpiš, kje se je vse začetlo, kaj te blokira, kje te blokira, kam je potrebno osredotočiti pozornost in kam sedaj naprej ter kako.

Podaj se v svojo notranjost kjer se nahaja vse kar iščeš – zdravilo in rešitve za kakršnokoli trpljenje in tvoja resnica!
Suzana Trnovšek

Zapri menu
×
×

Cart