Premočno aktivna spolna energija

Objavil Suzana Trnovšek dne

Kadar je naša spolna energija premočno aktivna pomeni, da ni v ravnovesju. Čustvene bolečine so tisti dejavniki, ki onesposobijo zdravo izražanje spolne energije in sicer na način, da pospešijo spolno delovanje. Čeprav se sliši morda na prvo branje kot zdrava stvar, žal takšna spolna energija v nas povrzoči veliko gorja v nas in zelo močno trpljenje tudi zunaj nas.

Premočno aktivirana spolna energija v nas je lahko skrita ali občutna.

Skrita pomeni, da se nahaja v našem nezavednem ravenu kar pomeni, da smo se skozi leta zaradi čustvenih bolečin oddaljili od čustev zato tudi ne čutimo premočno aktivno izrazno spolno energijo. Vendar če jo ne čutimo, še ne pomeni, da ne deluje v ozadju. Skrita torej pomeni, da energija premočno oz. prehitro potuje skozi nas  in mi jo ne čutimo v sebi.

Takšna skrita spolna premočno aktivna energija ponavadi povzroči velika neprijetna presenečenja v našem življenju. In sicer na način, da nam manifestira spolno nadlegovanje, spolno zlorabo, nekdo nas v neki ulici preseneti ter nas prične nadlegovati ali nas posili..na neki zabavi odidemo na toaleto in tam nas čaka nekdo, ki želi imeti spolni odnos z nami…ali pa smo na pikniku, odidemo v gozd na toaleto in ko pridemo iz gozda stojita pred nami dve osebi z zlo nameni, zapreta ti usta in se ujameš v mrežo posilstva…nekdo nas povabi na sanjski zmenek, ki pa se spreobrne v nočno moro ipd Ne le, da skrita premočno aktivna spolna energija privlači neprijetne dogodke povezane s spolnostjo ampak tudi agresivne napade, zalezovanja, manipulacije, izsiljevanja, verbalne napade, poniževanja, izkorišanja, zdravstvene težave na predelu genitalij oz. reproduktivnih organov, na predelu nog, tudi oči, mentalni izzivi (strahovi) ipd.

Vse zgoraj našteto manifestira tudi občutno močna spolna energija.

Vendar razlika pri občutni močni spolni energiji je ta, da smo jo zavedni, jo čutimo in jo zato tudi ne moremo nadzorovati saj je nekontrolirana oz. »podivjana«. Ponavadi nas takšno neravnovesje postopoma popelje v obsedenost z gledanjem pornografijskih video posnetkov, obsedenost z masturbiranjem, nas napolni z obsedenimi spolnimi mislimi, iščemo osebo z enakim spolnim »ponorelim« slom, postanemo odvisni od spolne energije in jo ne moremo kontrolirati, postanemo obsedeni s fantaziranjem, imamo obsedene fetiše, mazohistične spolne odnose, nastopi lahko tudi odvisnost od bolečine med spolnim občevanjem, zamenjamo ljubezen za spolno slo…in še mnogo več. Tudi tukaj kot sem že omenila se v naše življenje manifestirajo lahko temačni kot tudi zelo agresivni dogodki, ki nam močno zaznamujejo življenje.

Vsaka manifestacija iz spolne nezdrave energije ni lahka in pusti za nami težke travme ter preizkušnje.

Ravno tako nas loči od odkritja nas samih, kdo smo v resnici in v nadaljevanju odnosov. Ravno tako nezdrava spolna energija ne more privlačiti zdrave odnose ali jih sploh privlačiti. Tudi, če imamo resen odnos s partnerjem ali pa smo poročeni več let, nas nezdrava spolna energija vedno preganja na določenem področju našega življenja in na specifičen način. Kako nas preganja, kje in na kakšen način deluje neravnovesje spolne energije pa lahko natančno odkrijem skozi analizo tvoje osebne astrološke karte. Astrološka karta pokaže vse in še več kot si lahko mislimo saj nam odkrije podrobnosti resnice katere nismo bili zavedni ali pa so smo jo pozabili.

Če ne ozdravimo nezdrave spolne energije z zdravljenjem preteklih bolečin iz časa našega otroštva ne moremo iti z življenjem naprej, se kreativno izražati, biti to kar smo, odkriti globine spolne energije, živeti v miru, imeti zdrave odnose. Ne moremo, saj  daljne pretekle bolečine iz časa otroštva okrnejo z leti vse energijske centre ali drugače imenovano vse delčke duše v nas. Tako se z leti ali zelo kmalu tudi zakrije kdo smo, kaj želimo, kaj naše srce želi, kaj je naše poslanstvo, strast..zakrije nam tudi ženstveno energijo (to velja tudi za moške), čutnost, kreativnost, živost, zdravo strast, hobije in globoko radost.

Vendar vsako spolno neravnovesje in pretekla travma zaradi spolnega neravnovesja v nas je ozdravljiva.

Prične pa se z ozaveščanjem in razumevanjem svojega spolnega ravnovesja. In nato z implementiranjem zavednih korakov, ki nas pripeljejo do ozdravljenih čustvenih bolečin.


Suzana Trnovšek

Suzana Trnovšek

Sem strastna raziskovalka problematik skozi astrologijo in k vsaki problematiki ali vprašanju pridem do dna. Pri branju astrološke karte ne napovedujem prihodnosti vendar razkrivam vzroke, razrešujem problematike, pogledam v globino situacij… ki na površini ali zunanjosti niso razumljive, ozdravljive ali razrešene. S sestro Karmen sva šli čez stiske na vseh področjih najinega življenja kar nama je podalo bogate izkušnje ter razkrilo praktične rešitve. Astrologija pa je postala rešiteljica v samem procesu, da sva se lahko pričeli osvobajati. In osvobodiš se lahko tudi ti s pomočjo te spletne strani, ki nudi najine izkušnje, praktične rešitve ter mojo astrološko pomoč.

0 Komentarjev

Komentiraj

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja